SVI ZA JEDNOG, JEDAN ZA SVE!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Nažalost, ovo je veoma izvjesno, što si napisao, ali bumoš videl još. Onda, opet dolazimo do onoga što je rekao gošpar Zdenko, da se ne ponavljam.Elegant je napisao/la: ↑čet dec 13, 2018 12:11 pmMeni je smjesna prica o odlasku na planinu sa ovim trenutnim igracima, pa oni ne bendaju nikoga 2%, ni jednog trenera nisu slusali a neko misli da bi na planini kao nesto trenirali radili. Lozite se da bi Amar od govana pravio pitu, dajte malo realnsoti, ptice na grani znaju da u nastavak sezone ulazimo sa 90% istim timom i tesko nam se ako oni nastave sa ovakvim pristupom utakmicama. Dokazali nam da ih boli neka stvar za klub i rezultate, a ne daj Boze da im plata zakasni. Ali eto da vidimo hoce li ih neko disciplinirati u nastavku.
druže postoji elaborat o nekretninama znači činjenjiničo trenutno stanje i mislim da ga kao član kluba možeš dobiti na uvid.alombardo je napisao/la: ↑čet dec 13, 2018 1:52 pmUkoliko ova uprava bude napuštala klub molim ih za sljedeće.
Javno objaviti sve podatke o vlasništvu parcela na stadionu, odnosno poslovnih objekata u stadionu, u kojoj fazi je dokumentacija:
Tipa: Parcela a) rješena 1/1 na klub,
Parcela b) rješeno zemljište 1/1 n a klub, postupak upotrebne dozvole u toku
Poslovni prostor d) u vlasništvu kluba, izdato na korištenje do .........
Da se zna u kojem stanju se imovina ostavlja, da nebi ko sutra pokušao to sebi prebaciti ili izdati ko u prošli vakat, sve iskopirati i arhivirati.
Ako dođu novi sretno od mene, a ovim hvala na svemu.
Majek mi moje vidim raspisali se o Samardžijinoj izjavi a niko da pročita sa razumjevanjem. Bravo majstore. O ovome ja pričam stalno. NIt ko čita, nit ko provjerava info koje dobije.Nebulae je napisao/la: ↑sri dec 12, 2018 10:37 amNije Samardzija prozvao Klub, nego one koji su u to vrijeme vodili Klub.mirzza je napisao/la: ↑sri dec 12, 2018 10:25 amDobro ti je covjek i rekao, onaj Arezinin smetljar je blatio direktno Misimovica jer je u pregovorima bilo jedno a kada je dosao drugo, zatim i Odovica zbog ponasanja prema njegovom igracu.Zaka je napisao/la: ↑sri dec 12, 2018 12:30 amI ti meni pripisuješ da sam navijač Misimovića, to je čisti bezobrazluk, ja kad branim Misimovića branim ga zbog onog što je učinio za Želju. Samardžija je igrač koji je igrao u vrijeme kada je moj otac pratio Želju i između ostalog pričao mi je o njemu. Ne može taj čovjek imati tako loše namjere prema svom klubu. Nigdje nije rekao da je titula kupljena ili slično, nego da Misimović ima viziju i radi transparentno, a uprava koja je bila u vrijeme Amara niti je imala viziju, niti je radila transparentno i to pokazuju ovi milionski dugovi. Ja nigdje nisam ovdje Amara optužio, niti želim to da uradim, a on kao navijač Želje trebao bi objeručke prihvatiti ponudu za trenera svog Kluba, bez nekih posebnih uslova i napraviti ekipu koja će da hara ligom kao i ranije pod njegovom palicom.
Ovaj kvazi legenda i kvazimenadzer koji nam je uvalio antitrenera Krcmarevica je prozvao da su se klub i Amar u to vrijeme bavili necasnim radnjama i nepostenim putem i time donijeli titule.
Taj papak ni ne zna da su te titule obezbjedjivane par kola prije kraja sa velikom bodovnom prednosti, Guso kao penzioner postavio rekord lige bez primljenog gola a Zeljo je u jednom trenutnku bio jedina ekipa u svijeti u seriji od 12 pobjeda.
Ti na to ne reagujes i tebe to ne boli, boli te napad na Misimovica.
Kako ce Amar ili bilo koji drugi trener napraviti ekipu ako radi bez posebnih uslova, ako hoces da ti napravi ekipu ne samo Amar nego i Vinko moras mu dati slobodu da on bira i dovodi igrace, a da nema poslovnih odluka kluba koje su se javno objavljivale na skupstinama i to samo one uspjesne.
Ponovit cu opet, izmedju njih dvojice biram Amara, najsretniij bi bio kada bi obojica ostala u klubu ali da Misimovic ostavi sportski dio na miru, sto ukljucuje i medijska obracanja sportskom dijelu smo dali sve i od njih hocemo sve.
Ako je vec pristao na to da imamo 20% jacu ekipu od ostalih jer moramo igrati protiv sudija nama trebaju igraci tipa Zakarica tipa Mire Stevanovica, Graovca, Lendrica, e kada budemo imali 7 takvih igraca tada se moze reci da od sportskog segmenta hocemo sve, a do tada ja sam licno zadovoljan evropom i da se stadion gradi ovim tempom. Da se koje dijete afirmise i proda, ali da zavrsetkom gradnje stadiona i stavljanjem istsoka u fuknciju a nadam se da ce transparetno neko reci zasto ti poslovni prde godinu i 8 mjeseci prazni bez da su stavljeni u promet, ocekujem jaca imena u klubu koja ce ostati.
Nama treba covjek koji ce ocijeniti ko ce imati jaku platu a ne da se iste daju Elsneru, Projicu, Mehremicu i slicnim parmacima.
"Šta su to drugi uradili? Kako su osvajali titule? I oni se javljaju kao spasioci. Šta su dali Želji, koliko su uradili i izgradili, a koliko su klub koristili u privatne svrhe."
Sta je ovdje netacno? Kako su osvajali titule, tako da je klub zavrsio u predstecajnom postupku. Je li to nacin kako treba da Zeljo bude vodjen? Da se osvajaju trofeji, a da klub propada, da stadion propada. Sta su to bivse strukture radile i izgradile da ih se pamti samo po dobru i da ih se naziva spasiocima? Nisi spasioc ako osvajas trofeje, a sve drugo radis tako da Zeljo dodje u situaciju da se ugasi i nestane.
pohvale za ekipu koja radi u klubu i to je dokaz da klub postoji prije i poslije 23. decembraElegant je napisao/la: ↑čet dec 13, 2018 2:08 pmhttps://fkzeljeznicar.ba/vitinka-novi-s ... car/34439/
Nazdravlje![]()