Bubreg_za_Natasusofronije je napisao/la:Mirso, koja je tvoja zelja, mislim koji nick

Bubreg_za_Natasusofronije je napisao/la:Mirso, koja je tvoja zelja, mislim koji nick
VrelaNatasa ili NapaljenaVanesa hahahahasofronije je napisao/la:Mirso, koja je tvoja zelja, mislim koji nick
mozeeeeeeee dedemiLeon_Professional je napisao/la:Bubreg_za_Natasusofronije je napisao/la:Mirso, koja je tvoja zelja, mislim koji nick![]()
![]()
pravaa rajaa najaca bgm na forumuu moze pobjesnjeli violonaMinjore je napisao/la:VrelaNatasa ili NapaljenaVanesa hahahahasofronije je napisao/la:Mirso, koja je tvoja zelja, mislim koji nick
Mirso je brat nas. Ovdje je mirso prava raja i zezancija tamo su sve izdajice
mirsadmekic je napisao/la: Men je stari sehaa bio trener , pa onda sarajevska bosna celavi magarac hamzic pa vratnik onda sam brate nogu rasjeko sili me ko jeleni karleusi silikone
gdjee cu see mirsoo na tebe naljuttit kucoo staraa andrijaa je nas memisevicc ide vanii cvilaa potvrdiimirsadmekic je napisao/la:Ti se nes ljutit jelde za natasuuuuuuuuuuAjzea je napisao/la:Stavi mu nick "Babuka".
pa brate , sad rec da je to greska , oni sanjaju jahice dzidicee zakarice ja sanjam nick pa , eto sutra ce dzidica ozvanicit idemo svi na pivu kod natasesofronije je napisao/la:Ali brat je ...oni raspravljaju ozbiljno nesta o nekom igracu ....on ulet napravi dze si storme kuco stara i de mi nick promjeni hahahahhahaa![]()
![]()
![]()
Brate ja tad dosao iz Vratnika,ja i Mirso imamo nesto zajednicko !!delinjo je napisao/la:u juniorima sam braco presao u Olimpik haha ...a ti ?diego1921 je napisao/la:Delinjo i ja sam 89,samo sam ja stalno odlazio i dolazio,imao neke pauze !!delinjo je napisao/la:
moze li 89 ....i cuveni odlazak u Italiju ?
Ko te je trenirao u juniorima,jel Stila ?
Hahahahhaha koji brat. Sanja da mu promijene nick.mirsadmekic je napisao/la:pa brate , sad rec da je to greska , oni sanjaju jahice dzidicee zakarice ja sanjam nick pa , eto sutra ce dzidica ozvanicit idemo svi na pivu kod natasesofronije je napisao/la:Ali brat je ...oni raspravljaju ozbiljno nesta o nekom igracu ....on ulet napravi dze si storme kuco stara i de mi nick promjeni hahahahhahaa![]()
![]()
![]()