Pitanje:Ljoze_9 je napisao/la: ↑sri dec 05, 2018 11:21 pmE svakakvih gluposti procitah od jucer nevjerujem. Braco iz pouzdanih izvora, ovako stoje stvari :
Istina je ovo sto pise Avaz, ponudio mu je Senad klupu dosta toga su dogovorili, ali Amar nece prije sjednice. Ima tu jos jedan problem kako sam saznao to je da Amar ne zeli klupu nego da postavi tu nekoga, a on da brine o sportskom segmentu. E sad je tu situacija jer navijaci vrse pritisak na njega pa se i on valjda predomislja.
Rekao sam vam u proslom postu da Amar nije dio te opozicije i da nije istina da se ova dvojica "ne podnose".Ranije sam pisao da Zeljo vise Amaru nije duzan, sve je zavrseno drugacije.
Svi prizeljkujemo najbolje a to je u ovom trenutku Senad Misimovic finansije i stadion
Amar Osim sportski segment, trener.
BIT CE ZELJO OPET SAMPION
![]()
Je li u plavom salonu?
Meni se javlja, mozda te je blokirao.
U slucaju da dodje mene interesuje ko je njega doveo? Jer nemamo trenera, znaci ko trazi te igrače, pa nećemo valjda nastaviti kako smo i radili. Opet ako dodje on, i onda poslije dodje trener i ne svidi mu se Cabraja i eto belaja
Moguce je,nisam ja bas omiljen lik za razliku od tebe
Hadzija janje pripremi....od mene je pirotehnika i boooooommmmmmm
Zato je tebi dnevnica na forumu 20 km.gavran je napisao/la: ↑sri dec 05, 2018 11:38 pmMoguce je,nisam ja bas omiljen lik za razliku od tebe![]()
Gavran ozbiljno i bez šifri odgovorio, nevjerovatno
Ne bi se ja za cvaju prijavio na forum a ne jos i pisaostorm_raider je napisao/la: ↑sri dec 05, 2018 11:41 pmZato je tebi dnevnica na forumu 20 km.
No sikiriki bice dagnje
Samo u kost od sad
Kaze mi jaran inace novinar da je dobio mail pozivnicu na presicu u 20 sati.Ako laze on lazem i ja
Tačno. A to za petak nemam pojma za sastanak, vjerovatno ima čim nas više zna nešto.Ljoze_9 je napisao/la: ↑sri dec 05, 2018 11:21 pmE svakakvih gluposti procitah od jucer nevjerujem. Braco iz pouzdanih izvora, ovako stoje stvari :
Istina je ovo sto pise Avaz, ponudio mu je Senad klupu dosta toga su dogovorili, ali Amar nece prije sjednice. Ima tu jos jedan problem kako sam saznao to je da Amar ne zeli klupu nego da postavi tu nekoga, a on da brine o sportskom segmentu. E sad je tu situacija jer navijaci vrse pritisak na njega pa se i on valjda predomislja.
Rekao sam vam u proslom postu da Amar nije dio te opozicije i da nije istina da se ova dvojica "ne podnose".Ranije sam pisao da Zeljo vise Amaru nije duzan, sve je zavrseno drugacije.
Svi prizeljkujemo najbolje a to je u ovom trenutku Senad Misimovic finansije i stadion
![]()
Moguce da je to njegova namjera, ali ce nadam se na kraju prelomiti pod pritiskom navijacaplavi brat je napisao/la: ↑sri dec 05, 2018 11:34 pmPitanje:Ljoze_9 je napisao/la: ↑sri dec 05, 2018 11:21 pmE svakakvih gluposti procitah od jucer nevjerujem. Braco iz pouzdanih izvora, ovako stoje stvari :
![]()
Jel moguce da Amar samo ovu polusezonu zeli da postavi nekog za trenera koji ce raditi po njegovim instrukcijama (zeba,adzem,stilic...) a on bude menadzer.Tokom polusezone,napravi tim,atmosveru,uigra sve sto je zamislio i onda od ljeta preuzme trenersku poziciju i krene od nule.
Meni sve baca na ovaj scenario,neznam,pitam
Ljoze_9 je napisao/la: ↑sri dec 05, 2018 11:57 pmMoguce da je to njegova namjera, ali ce nadam se na kraju prelomiti pod pritiskom navijacaplavi brat je napisao/la: ↑sri dec 05, 2018 11:34 pmPitanje:Ljoze_9 je napisao/la: ↑sri dec 05, 2018 11:21 pmE svakakvih gluposti procitah od jucer nevjerujem. Braco iz pouzdanih izvora, ovako stoje stvari :
![]()
Jel moguce da Amar samo ovu polusezonu zeli da postavi nekog za trenera koji ce raditi po njegovim instrukcijama (zeba,adzem,stilic...) a on bude menadzer.Tokom polusezone,napravi tim,atmosveru,uigra sve sto je zamislio i onda od ljeta preuzme trenersku poziciju i krene od nule.
Meni sve baca na ovaj scenario,neznam,pitam,a da ce onda dusmani lagano odleprsati.
![]()
Upravu si buraz sve stoji to, ali nisu ni oni sad krivi za sve to. Nisu oni krivi sto igrac poput Vranjesa bde hvaljen ovo ono, bivsi reprezentativac a na kraju lik 0 u Želji, ipak je i do "fudbalera".PratimsamoPlave je napisao/la: ↑sri dec 05, 2018 5:17 pmNe mozwmo bas tako. Moraju imati odgovornost, ko je doveo igrace? Ako je trener? Ko jw doveo trenera? Ako je trenera doveoSD, ko je SD doveo? Zasto bas Beslija...SupremeGucci je napisao/la: ↑sri dec 05, 2018 5:07 pmJa nikad u zivotu od kako znam za sebe i dok pratim i gledam fudbalske utakmice nisam vidio da Uprava igra. Naravno odredjeni dio krivice preuzima uprava jbg ali igraci su oni koji ostvaruju rezultate i titule, mislim moze i uprava titulu osvojit (kupit) ali nije to to, Željo je posten i nece nepravdu. Svaki tim ponekad upadne u krizu jbg, upao je i Real i Bayern, bio je i Celzi ali svi su se oporavili i nisu tjerali upravu nego su podrzavali svoje momke. Ovo je kriza braco izaci cemo mi iz nje sto jacii, doci ce vedriji dani kao sto je doslo sunce poslije guste magle u Sarajevu. Pored krize ipak ovu smijesnu ligu vodi smijesni savez ali sta ce ako im je do rusenja onoga sto imaju, neka ruse. SAVEZ NAPOLJE!
Mora neko objasniti navijacima..
Sto se saveza tice, da nije bilo sudjenja kakvog jeate Pitari ne bi bili prvi, orve cetri ekipe bi bile u par bodova.