Omar500 je napisao/la: ↑uto dec 04, 2018 7:56 pm
storm_raider je napisao/la: ↑uto dec 04, 2018 7:31 pm
Kakav je ovo haiku veceras na forumu?
Cekamo jos bogija da uleti
Osjećam se uvrijeđenim jer se moj materijal širi, pa sam shodno ovome morao da se obratim sindikatu profesionalnih pjesnika u Bosni i Hercegovini. Mislim da nema smisla da se u ovakvim uslovima radi, da ja svoje čitavo obrazovanje i karijeru tome posvetim, da bi neko meni uskratio moje pravo na pisanje različitih stihova i rodova književne umjetnosti. Mislim da je sindikat profesionalnih pjesnika pravo riješenje i vjerujem da će mi pomoći u tužbi protiv ovog foruma općenito kao institucije, jer njemu ovo ne priliči, a sa nekim forumašima se planiram i posebno pozabaviti. (skida naočale, obriše oči, vraća ih opet)
Evo vidite, mene ovo boli jer ja sad nemam otvorenu mogućnost za normalan rad i prosperitet na polju mog djelovanja, a mislim da sam svoj posao radio izuzetno kvalitetno, što ovi pehari o osvojim danima poezije govore za sebe u vitrinama ovog foruma. Toliko od mene, hvala vam što ste došli do kraja i pročitali šta ja imam reći.
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.