Samo da se citiram, AMARE!!!!!! TREBAS!!!!!!!ZELJI!!!!!!!!
Samo da se citiram, AMARE!!!!!! TREBAS!!!!!!!ZELJI!!!!!!!!
Nije se obratio jer ima smrtni slucaj u porodici.
U firmi gdje sam nekad hljeb zarađivao, jednog su radnika - majstora nešto pravo naljutili - čitaj raz.jebali i poslovođe i šefovi...ma svi.
Pa mi nemamo taj videomaterijal sacinjen o sudijskim greskama na teret naseg kluba. Hocemo ovo ili ono a mi sami navijaci to nismo u stanju uraditi. Udruzenje 1921.tv bi to moglo maestralno sklopiti iz svojih videoizvjestaja za sve 3 sezone koliko i traju udari bh sudija na ime naseg kluba . Siguran da bi i bh javnost poslije tog videomaterijala drugacije sagledala situaciju a posebno nasi internet navijaci bi malo manje krivicu trazili u Upravnim organima a adresa krivice bi bio fudbalski Savez koji nam delefira grobare od sudija.reks1 je napisao/la: ↑uto dec 04, 2018 12:21 pmJa mislim da bilo koje oglasavanje povodom tendeciocnih i planski uradjenih sudijskih lakrdija u ovom trenutku ne bi dalo bilo kakav rezultat osim neke moralne satisfakcije.Po meni je puno ucinkovitije sav videomaterijal o sudijskim kuhinjama plasirati i to svakodnevno u sedmici pred nastavak na proljece.Iz prostog razloga sto bi sve to do tamo nekog februara ,marta sve to pokrio zaborav .A za to smo majstori
Mislim da ce doci nas Amar, i ja bih volio da se to desi, a mislim i svaki normalan navijac.MATORI je napisao/la: ↑uto dec 04, 2018 2:09 pmU firmi gdje sam nekad hljeb zarađivao, jednog su radnika - majstora nešto pravo naljutili - čitaj raz.jebali i poslovođe i šefovi...ma svi.
Taman u tom trenutku na gradilištu blizu njega naiđe direktor i on mu se obrati:
"Direktore ja u ovoj firmi ne j.ebem više nikog' - samo tebe"!
Prevedeno na naš forum - mi bi rekli:
"O ovih insajdera na forumu mi više ne j.ebemo ni jednog...." neću dalje citirati!
PS
Ako budeš u pravu, javi se na PP, častim doručak, duplo piće a i kafe - gdje god u Sarajevu ponišaniš!
Eto, dosta od mene!
![]()
Uz ovo dodati donesene sudiske odluke/lakrdije u korist zrinskog i sarajeva...Bosanac1993 je napisao/la: ↑uto dec 04, 2018 2:13 pmPa mi nemamo taj videomaterijal sacinjen o sudijskim greskama na teret naseg kluba. Hocemo ovo ili ono a mi sami navijaci to nismo u stanju uraditi. Udruzenje 1921.tv bi to moglo maestralno sklopiti iz svojih videoizvjestaja za sve 3 sezone koliko i traju udari bh sudija na ime naseg kluba . Siguran da bi i bh javnost poslije tog videomaterijala drugacije sagledala situaciju a posebno nasi internet navijaci bi malo manje krivicu trazili u Upravnim organima a adresa krivice bi bio fudbalski Savez koji nam delefira grobare od sudija.reks1 je napisao/la: ↑uto dec 04, 2018 12:21 pmJa mislim da bilo koje oglasavanje povodom tendeciocnih i planski uradjenih sudijskih lakrdija u ovom trenutku ne bi dalo bilo kakav rezultat osim neke moralne satisfakcije.Po meni je puno ucinkovitije sav videomaterijal o sudijskim kuhinjama plasirati i to svakodnevno u sedmici pred nastavak na proljece.Iz prostog razloga sto bi sve to do tamo nekog februara ,marta sve to pokrio zaborav .A za to smo majstori
Molimo 1921.tv da uradi kompilaciju sudijskih gresaka barem za ovu polusezonu ( molim Boga za posljednje 3 sezone jer bi se tu vidio sav kriminal koji je DIREKTNO uticao na bodovnu razliku i konacnog prvaka lige zadnjih godina). Molim i jedva cekam bilo koji vid uplate da se uradi taj video , sponzorstvo za isti , ali to bi bio jedan vid revolta i podrske nas navijaca protiv kriminala u bh fudbalu!
Iskustvo nasih kona sa njihovom redovnom pjesmom govori dosta samo za sebe.Zadnji put kad su je pjevali,stiglo ih je pa su niz godina bili donji.Ne bi me iznenadilo da se niz ponovi.plavi brat je napisao/la: ↑uto dec 04, 2018 1:23 pmMa i ove objave o anamonjihovim druzenjima,su izmedju ostalog, "u inat nama". Zele da nam dodatno ogade nase fudbalere i rukovodstvo.
Mene to nedotice. Ko ih jebe
LARSSON je napisao/la: ↑uto dec 04, 2018 3:29 pm- Sjeli smo. Pričali. Ovo je bilo zvanično. I trajalo je. To je sve što mogu reći. A bit će prilike još da pričamo - Osimov je odgovor, koji da naslutiti da je sve izvjesnije kako ćemo ga uskoro ponovo gledati na klupi najtrofenijeg bh. kluba.
https://faktor.ba/vijest/amar-osim-o-sa ... -je-/13725
To se svakako podrazumijeva ubaciti i napraviti usporedba na par situacija u korist njih sto su sudili..kakav bi to videomaterijal bio,to historija lige ne bi upamtila. Sve bi uradili da ga zabrane ,savez bi se digao na noge da se to ukloni jer bi se to poslalo i na adresu uefe i fife koji bi se aktivnije ukljucili i saznali kakva je uistinu prava slika bh nogometa.plavi brat je napisao/la: ↑uto dec 04, 2018 2:39 pmUz ovo dodati donesene sudiske odluke/lakrdije u korist zrinskog i sarajeva...Bosanac1993 je napisao/la: ↑uto dec 04, 2018 2:13 pmPa mi nemamo taj videomaterijal sacinjen o sudijskim greskama na teret naseg kluba. Hocemo ovo ili ono a mi sami navijaci to nismo u stanju uraditi. Udruzenje 1921.tv bi to moglo maestralno sklopiti iz svojih videoizvjestaja za sve 3 sezone koliko i traju udari bh sudija na ime naseg kluba . Siguran da bi i bh javnost poslije tog videomaterijala drugacije sagledala situaciju a posebno nasi internet navijaci bi malo manje krivicu trazili u Upravnim organima a adresa krivice bi bio fudbalski Savez koji nam delefira grobare od sudija.reks1 je napisao/la: ↑uto dec 04, 2018 12:21 pmJa mislim da bilo koje oglasavanje povodom tendeciocnih i planski uradjenih sudijskih lakrdija u ovom trenutku ne bi dalo bilo kakav rezultat osim neke moralne satisfakcije.Po meni je puno ucinkovitije sav videomaterijal o sudijskim kuhinjama plasirati i to svakodnevno u sedmici pred nastavak na proljece.Iz prostog razloga sto bi sve to do tamo nekog februara ,marta sve to pokrio zaborav .A za to smo majstori
Molimo 1921.tv da uradi kompilaciju sudijskih gresaka barem za ovu polusezonu ( molim Boga za posljednje 3 sezone jer bi se tu vidio sav kriminal koji je DIREKTNO uticao na bodovnu razliku i konacnog prvaka lige zadnjih godina). Molim i jedva cekam bilo koji vid uplate da se uradi taj video , sponzorstvo za isti , ali to bi bio jedan vid revolta i podrske nas navijaca protiv kriminala u bh fudbalu!
Ima tu posla,malo je reci