Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

KrajPrice
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto dec 04, 2018 1:51 pm

KrajPrice je napisao/la:
pon nov 12, 2018 9:29 am
VRACA SE GOSPODAR !!!!!!
JEDAN JE AMAR OSIM!!!!!
Samo da se citiram, AMARE!!!!!! TREBAS!!!!!!!ZELJI!!!!!!!!
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

MiroslavKruzik

uto dec 04, 2018 1:58 pm

Zna li ko sta je sa UREĐENJEM VANJSKOG DIJELA SJEVERNE TRIBINE?najavljivalo se to ambiciozno u sklopu uređenja istoka i trga, s tim da je na press konferenciji prije godinu dana receno da krece uređenje sjevera. Zna li neko dokle je to doslo?

Dzezvar
Kontakt:

uto dec 04, 2018 2:02 pm

Niko je napisao/la:
uto dec 04, 2018 1:16 pm
igla je napisao/la:
uto dec 04, 2018 12:27 pm
**** majku, tačno mi muka kad čitam za ostale klubove, druženja, ručak, ovo ono, svuda zdravija atmosfera nego nama.

Mi smo sami sebi neprijatelji.
Fudbaleri Željezničara danas su imali zajednički ručak na kojem se prisutnim igračima obratio direktor Mirsad Šiljak, iako se očekivalo da se igračima obrati predsjednik kluba Senad Mismović. Ipak, on se danas nje pojavio.
Nije se obratio jer ima smrtni slucaj u porodici.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

MATORI
Kontakt:

uto dec 04, 2018 2:09 pm

KrajPrice je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:
VRACA SE GOSPODAR !!!!!!
JEDAN JE AMAR OSIM!!!!!
U firmi gdje sam nekad hljeb zarađivao, jednog su radnika - majstora nešto pravo naljutili - čitaj raz.jebali i poslovođe i šefovi...ma svi.
Taman u tom trenutku na gradilištu blizu njega naiđe direktor i on mu se obrati:
"Direktore ja u ovoj firmi ne j.ebem više nikog' - samo tebe"!
Prevedeno na naš forum - mi bi rekli:
"O ovih insajdera na forumu mi više ne j.ebemo ni jednog...." neću dalje citirati!
PS
Ako budeš u pravu, javi se na PP, častim doručak, duplo piće a i kafe - gdje god u Sarajevu ponišaniš!
Eto, dosta od mene!
:kafa:

MiroslavKruzik

uto dec 04, 2018 2:13 pm

reks1 je napisao/la:
uto dec 04, 2018 12:21 pm
Ja mislim da bilo koje oglasavanje povodom tendeciocnih i planski uradjenih sudijskih lakrdija u ovom trenutku ne bi dalo bilo kakav rezultat osim neke moralne satisfakcije.Po meni je puno ucinkovitije sav videomaterijal o sudijskim kuhinjama plasirati i to svakodnevno u sedmici pred nastavak na proljece.Iz prostog razloga sto bi sve to do tamo nekog februara ,marta sve to pokrio zaborav .A za to smo majstori
Pa mi nemamo taj videomaterijal sacinjen o sudijskim greskama na teret naseg kluba. Hocemo ovo ili ono a mi sami navijaci to nismo u stanju uraditi. Udruzenje 1921.tv bi to moglo maestralno sklopiti iz svojih videoizvjestaja za sve 3 sezone koliko i traju udari bh sudija na ime naseg kluba . Siguran da bi i bh javnost poslije tog videomaterijala drugacije sagledala situaciju a posebno nasi internet navijaci bi malo manje krivicu trazili u Upravnim organima a adresa krivice bi bio fudbalski Savez koji nam delefira grobare od sudija.

Molimo 1921.tv da uradi kompilaciju sudijskih gresaka barem za ovu polusezonu ( molim Boga za posljednje 3 sezone jer bi se tu vidio sav kriminal koji je DIREKTNO uticao na bodovnu razliku i konacnog prvaka lige zadnjih godina). Molim i jedva cekam bilo koji vid uplate da se uradi taj video , sponzorstvo za isti , ali to bi bio jedan vid revolta i podrske nas navijaca protiv kriminala u bh fudbalu!

KrajPrice
Kontakt:

MATORI je napisao/la:
uto dec 04, 2018 2:09 pm
KrajPrice je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:
VRACA SE GOSPODAR !!!!!!
JEDAN JE AMAR OSIM!!!!!
U firmi gdje sam nekad hljeb zarađivao, jednog su radnika - majstora nešto pravo naljutili - čitaj raz.jebali i poslovođe i šefovi...ma svi.
Taman u tom trenutku na gradilištu blizu njega naiđe direktor i on mu se obrati:
"Direktore ja u ovoj firmi ne j.ebem više nikog' - samo tebe"!
Prevedeno na naš forum - mi bi rekli:
"O ovih insajdera na forumu mi više ne j.ebemo ni jednog...." neću dalje citirati!
PS
Ako budeš u pravu, javi se na PP, častim doručak, duplo piće a i kafe - gdje god u Sarajevu ponišaniš!
Eto, dosta od mene!
:kafa:
Mislim da ce doci nas Amar, i ja bih volio da se to desi, a mislim i svaki normalan navijac.
Kada aBd potpise idemo na pivo prije utakimce:)
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

MATORI
Kontakt:

uto dec 04, 2018 2:16 pm

@KrajPriče

More.
Ko slago daBogda lajo' ko pas!
:pivo:

plavi brat
Kontakt:

uto dec 04, 2018 2:39 pm

Bosanac1993 je napisao/la:
reks1 je napisao/la:
Ja mislim da bilo koje oglasavanje povodom tendeciocnih i planski uradjenih sudijskih lakrdija u ovom trenutku ne bi dalo bilo kakav rezultat osim neke moralne satisfakcije.Po meni je puno ucinkovitije sav videomaterijal o sudijskim kuhinjama plasirati i to svakodnevno u sedmici pred nastavak na proljece.Iz prostog razloga sto bi sve to do tamo nekog februara ,marta sve to pokrio zaborav .A za to smo majstori
Pa mi nemamo taj videomaterijal sacinjen o sudijskim greskama na teret naseg kluba. Hocemo ovo ili ono a mi sami navijaci to nismo u stanju uraditi. Udruzenje 1921.tv bi to moglo maestralno sklopiti iz svojih videoizvjestaja za sve 3 sezone koliko i traju udari bh sudija na ime naseg kluba . Siguran da bi i bh javnost poslije tog videomaterijala drugacije sagledala situaciju a posebno nasi internet navijaci bi malo manje krivicu trazili u Upravnim organima a adresa krivice bi bio fudbalski Savez koji nam delefira grobare od sudija.

Molimo 1921.tv da uradi kompilaciju sudijskih gresaka barem za ovu polusezonu ( molim Boga za posljednje 3 sezone jer bi se tu vidio sav kriminal koji je DIREKTNO uticao na bodovnu razliku i konacnog prvaka lige zadnjih godina). Molim i jedva cekam bilo koji vid uplate da se uradi taj video , sponzorstvo za isti , ali to bi bio jedan vid revolta i podrske nas navijaca protiv kriminala u bh fudbalu!
Uz ovo dodati donesene sudiske odluke/lakrdije u korist zrinskog i sarajeva...
Ima tu posla,malo je reci

Ljoze_9
Kontakt:

uto dec 04, 2018 2:54 pm

Ovo je sramota, kriminal sta nam rade sudije.
Mnogi su spominjali kako je izmisljena opozicija, a i da je Amar clan te opozicije. Opozicija postoji, Amar nije clan te opozicije, Amara samo stavljaju u isti kos, ali on ni luk jeo ni luk mirisao. Dakle postoji opozicija i jaka je, stali su im nasi na zulj, gore je neko spomenuo o kome je rijec... Samo malo razmislite zasto bi Amar bio opozicija i protivnik Senadu ako ga je on doveo?
Samo se nadati da se ova dvojica dogovore, jer pored Amara i Ivice nece moci ni "oni" tako djelovati. Ovo je sve posao za sipu...
BIT CE ZELJO OPET SAMPION

reks1
Kontakt:

uto dec 04, 2018 2:56 pm

plavi brat je napisao/la:
uto dec 04, 2018 1:23 pm
Ma i ove objave o anamonjihovim druzenjima,su izmedju ostalog, "u inat nama". Zele da nam dodatno ogade nase fudbalere i rukovodstvo.
Mene to nedotice. Ko ih jebe
Iskustvo nasih kona sa njihovom redovnom pjesmom govori dosta samo za sebe.Zadnji put kad su je pjevali,stiglo ih je pa su niz godina bili donji.Ne bi me iznenadilo da se niz ponovi.

Kospa
Kontakt:

uto dec 04, 2018 3:02 pm

Kriminal jeste ovaj cirkus od sudjenja, ali ne mozemo ocekivat da te neko drugi postuje kad sami sebe ne postujemo.
Jbt uoci najvaznije utakmice u sezoni nama igraci strajkuju i od tada je nizbrdo krenulo... Ja im strajk nikad halalit necu, pogotovo ovim "nasim" Zebi, Odovicu itd da Bog da vam prisjela svaka marka cigani
... Godine života svoga tebi dao sam...

barbarez
Kontakt:

uto dec 04, 2018 3:05 pm

MATORI je napisao/la:
@KrajPriče

More.
Top lista strijelaca( tacnih pogadjaca) BiH svih vremena:
1- Milan Tarot
2- Nedzad Fazlija
3- gavran
4- kraj price
😂😂😂

barbarez
Kontakt:

uto dec 04, 2018 3:05 pm

MATORI je napisao/la:
@KrajPriče

More.
Top lista strijelaca( tacnih pogadjaca) BiH svih vremena:
1- Milan Tarot
2- Nedzad Fazlija
3- gavran
4- kraj price
😂😂😂

AdmirA
Kontakt:

uto dec 04, 2018 3:28 pm

Ništa se ne dešava. Fali boom il' sastanak kakav. :kafa:

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

uto dec 04, 2018 3:29 pm

- Sjeli smo. Pričali. Ovo je bilo zvanično. I trajalo je. To je sve što mogu reći. A bit će prilike još da pričamo - Osimov je odgovor, koji da naslutiti da je sve izvjesnije kako ćemo ga uskoro ponovo gledati na klupi najtrofenijeg bh. kluba.

https://faktor.ba/vijest/amar-osim-o-sa ... -je-/13725

brile
Kontakt:

uto dec 04, 2018 3:34 pm

LARSSON je napisao/la:
uto dec 04, 2018 3:29 pm
- Sjeli smo. Pričali. Ovo je bilo zvanično. I trajalo je. To je sve što mogu reći. A bit će prilike još da pričamo - Osimov je odgovor, koji da naslutiti da je sve izvjesnije kako ćemo ga uskoro ponovo gledati na klupi najtrofenijeg bh. kluba.

https://faktor.ba/vijest/amar-osim-o-sa ... -je-/13725
:pljesak: :pljesak: :pljesak:

AdmirA
Kontakt:

uto dec 04, 2018 3:34 pm

:baklja: :baklja: :baklja:

sejo
Kontakt:

uto dec 04, 2018 3:36 pm

:baklja: :baklja: :baklja: HAJDEEEE!

MiroslavKruzik

uto dec 04, 2018 3:39 pm

plavi brat je napisao/la:
uto dec 04, 2018 2:39 pm
Bosanac1993 je napisao/la:
reks1 je napisao/la:

Uz ovo dodati donesene sudiske odluke/lakrdije u korist zrinskog i sarajeva...
Ima tu posla,malo je reci
To se svakako podrazumijeva ubaciti i napraviti usporedba na par situacija u korist njih sto su sudili..kakav bi to videomaterijal bio,to historija lige ne bi upamtila. Sve bi uradili da ga zabrane ,savez bi se digao na noge da se to ukloni jer bi se to poslalo i na adresu uefe i fife koji bi se aktivnije ukljucili i saznali kakva je uistinu prava slika bh nogometa.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

uto dec 04, 2018 3:45 pm

Dvije godine im je trebalo da sjednu, ako se sada ne dogovore, onda tamo 2021. hoće :D

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 29 gostiju.

Prijava