Je.be on nas, ne vadistorm_raider je napisao/la: ↑pon dec 03, 2018 6:54 pmCURVA brate, ti u minuti im ebes sve po spisku jer se nisu dogovorili, pa onda govoris da su velike sanse.Polako, polako...
Je.be on nas, ne vadistorm_raider je napisao/la: ↑pon dec 03, 2018 6:54 pmCURVA brate, ti u minuti im ebes sve po spisku jer se nisu dogovorili, pa onda govoris da su velike sanse.Polako, polako...
Svidja mi se ovaj pristup prema takvom igracu iako se bore za titulu.Zaka je napisao/la: ↑pon dec 03, 2018 6:57 pmSigurno njihov najbolji igrač, imaju još s Adukorom da produže možda ni on neće htjeti.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon dec 03, 2018 6:46 pmGori svjetlo al je Amar izasao. Ostao je uplakani Miske
Nego kod kona Rahmanovic nece da produzi ugovor i nece igrati sljedecu polusezonu.
Po meni njihov najbolji igrac. Hendikep za njih.
Ako hoce da ga nadoknade nek dovedu Arezinu![]()
gori si od gavranaCURVA je napisao/la: ↑pon dec 03, 2018 6:53 pmDobro nije najgore ima sanse opet ce sjesti da dogovore zadnja i 100 posto info kazu da su velike sanse za dogovorstorm_raider je napisao/la: ↑pon dec 03, 2018 6:48 pmJa samo ne mogu da vjerujem da smo dozvolili sebi da dodje do ovoga. Meni je Zelje zao, boli me briga za obojicu. Bitni su mi samo ako mogu donijeti nesto dobro Zelji. Moj Zeljo...
Ma pusti idiota. Pa ja sad da se pocnem profesionalno bavit fudbalom istu karijeru bih imao kao on
Ma kakav Nedo Turkovic... budite ozbiljni. Bolje citati Culjica.
Brate,da ih sudije nisu pazile,ili da je ovu polusezonu igrao kod nas,ispod 5 crvenih nebi prosao.Lik je krkan,non stop pravi faulove,prigovara sudiji,svada se,galami,unosi se u facu,jos simulant,padavicar samo takav.Zaka je napisao/la: ↑pon dec 03, 2018 6:57 pmSigurno njihov najbolji igrač, imaju još s Adukorom da produže možda ni on neće htjeti.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon dec 03, 2018 6:46 pmGori svjetlo al je Amar izasao. Ostao je uplakani Miske
Nego kod kona Rahmanovic nece da produzi ugovor i nece igrati sljedecu polusezonu.
Po meni njihov najbolji igrac. Hendikep za njih.
Ako hoce da ga nadoknade nek dovedu Arezinu![]()
Zapelo kod Arezine.Qwerty_1987 je napisao/la: ↑pon dec 03, 2018 6:55 pmGdje se mimoilaze ?CURVA je napisao/la: ↑pon dec 03, 2018 6:53 pmDobro nije najgore ima sanse opet ce sjesti da dogovore zadnja i 100 posto info kazu da su velike sanse za dogovorstorm_raider je napisao/la: ↑pon dec 03, 2018 6:48 pmJa samo ne mogu da vjerujem da smo dozvolili sebi da dodje do ovoga. Meni je Zelje zao, boli me briga za obojicu. Bitni su mi samo ako mogu donijeti nesto dobro Zelji. Moj Zeljo...
problem je sto to citaju ljudi koji znaju jos manje od nasstorm_raider je napisao/la: ↑pon dec 03, 2018 7:04 pmMa kakav Nedo Turkovic... budite ozbiljni. Bolje citati Culjica.