Jedan dan.
Jedno veče.
Jedan grad.
Dvije tekme!
Neee. Nisu utakmice visokog rizika ...

Ma ne konta raja fudbal il ga nikad nisu ni igrali pa lupaju. Ja sam prosle godine pisao, kad je bila hajka na Krpica, da nemamo vezni red koji bi kreirao sanse i da zato nema golova, a ne jer Krpic ne zna. Da je Krpa igrao u Zrinjskom nadavao bi se vise golova nego onaj shupak Bilbija.cipiripi je napisao/la: ↑sri avg 26, 2026 8:45 amMeni je malo nejasno da raja ne shvata da nije do napadaca, ako napadac nema dobar i kreativan vezni red sa prodornim krilima ne moze ni on sam dati 10+ golova.
Uloga napdaca je da ima "njuh" za sanse koje ce pretvoriti u gol. Kao primjer svega ovoga sam naveo u proslom postu Krpica. Krpic sa Stilicem, Zecom, Alispahicem je bio top napdac, dok Krpic sa Milosevicem i Radovcem nije mogao doci u priliku da postigne gol.
Shvatite da u nasoj ligi ne postoji napadac koji ce uzeti loptu na 30 metara od gola i krenuti prema golu i da poentira.
Misljenja sam da nasoj ekipi fali jedan dobar kreativac koji ce znati peruzeti vezni red i koji ce znati "podvaliti" loptu za napadaca, takvog igraca nemamo vec par sezona, a to nam je najbitnije, jer bez jakog i kreativnog veznog reda nema ni golova.