Mislim da nema smisla da se kockaju sa odlaskom na penale i da te tek tad krenu zakidati, a u toku citave utakmice je sudjenje korektno bilo, cak je Sivac svirao kontakte koje je Jelic za vikend ignorisao. Da si zabio i penal koji ti je bio sviran, ne bi ni dosao u situaciju o kojoj sada polemisemo sto dovoljno govori o motivima.svabo je napisao/la: ↑sri mar 11, 2026 3:14 pmI ti misliš da je slučajno ovaj Musa bio sinoć pored stative i nekidan u VAR sobi na Koševu? Naivno razmišljanje, jako naivno.dobar tri je napisao/la: ↑sri mar 11, 2026 2:43 pmE vi ste bas pametni ako mislite da je Vico iza ovoga hahahaha
Eto bas je njemu u opticaju da nas kasapi na penalima u cetvrtfinalu kupa, svakako smo dovoljna buranija sami od sebe da ne osvojimo kup
Ovaj kriminal od sinoc se vraca iskljucivo i striktno na nesposobnost samih sudija i odsustvo paznje, uslijed cega nisu potpuno bili sigurni pa haj lakse je samo slijegat ramenima i zadrzat se nacelne odluke
Ne tvrdim da sam u pravu, ali meni licno ne djeluje kao striktna direktiva iz vrha da nas se osakati.