Nije prvenstvo samo derbiGrbavica je napisao/la:na derbijima benko i ja isti učinak imali, samo što mene kasnije nisu suspendovali zbog piva prije utakmice
Nije prvenstvo samo derbiGrbavica je napisao/la:na derbijima benko i ja isti učinak imali, samo što mene kasnije nisu suspendovali zbog piva prije utakmice
bratee , ja znam za bugara i slovenca danas sam nacuo za tog Lemaha pa brate ja imam info sto zna vecina stila je prihvatio nase uslove e sad .. ocel prihvatit znam da mu otac njegov pomaze nama da se vrati stace biti sacekajmo jos malo znam da kosta zeli tipa igraca stile i kriloBrkoo je napisao/la:Mirso kolika je sansa da umjesto Slovenca uleti Lamah? On i Stila kad bi dosli to bi bila perverzijaNeymar 11 je napisao/la:slovenac je blizu bez zezanja iduce sedmice bi se trebalo znatiOmar500 je napisao/la:Lars, pravi odmah video za tog drugog
Larsonee momak je klasaaa teskaa . trazio im 15 milja a oni mu daju 10 na pola godine , jbg larsone , al et od danas ja vise necu kad cujem sto saznam , iznjet ko ce doci , koristee dobrotu sto cujem sa vama da podjelimLARS1921 je napisao/la:mirsooo ne treba ti toooooo
MirsoNeymar 11 je napisao/la:Larsonee momak je klasaaa teskaa . trazio im 15 milja a oni mu daju 10 na pola godine , jbg larsone , al et od danas ja vise necu kad cujem sto saznam , iznjet ko ce doci , koristee dobrotu sto cujem sa vama da podjelimLARS1921 je napisao/la:mirsooo ne treba ti toooooo
inace pratim tvoje postoveee recu samo da su jedni od najboljih brate , ti minjoreee delinho leon pravi momci ste hvala brate ....Omar500 je napisao/la:Mirso, samo ti govori
Benko je odlican, ali moje misljenje je da su nam potrebniji krilo i taj kreativac u vidu Stile, e sad da imamo para da uzmemo i Benku, a gradimo stadion...ja bi radije krilo i Stilu![]()
Lamah...to je strahoba, ali nesto mislim da je izglednije da nam Slovenac dodje...nije valjda dzaba dobio poziv za repku, a vjerovatno je i jeftiniji. Jos Kostic Slovenac, taman ga nagovori
Ma oni odmah prozivaju, Mirso je gigant. Prenese momak sta cuje, uvijek je to radio. Znam ja, pa nije bila laz ni za Subica ni za Memisa, drugo je sad sto se nisu klubovi dogovorili, ne pregovara Mirso jbt
Bevab potpisa, on ga je ja msm najavio, tako da...samo drzat fige da pristane Stila i Slovenac
a larson i ja smo bezveze jelNeymar 11 je napisao/la:inace pratim tvoje postoveee recu samo da su jedni od najboljih brate , ti minjoreee delinho leon pravi momci ste hvala brate ....Omar500 je napisao/la:Mirso, samo ti govori
Benko je odlican, ali moje misljenje je da su nam potrebniji krilo i taj kreativac u vidu Stile, e sad da imamo para da uzmemo i Benku, a gradimo stadion...ja bi radije krilo i Stilu![]()
Lamah...to je strahoba, ali nesto mislim da je izglednije da nam Slovenac dodje...nije valjda dzaba dobio poziv za repku, a vjerovatno je i jeftiniji. Jos Kostic Slovenac, taman ga nagovori
Ma oni odmah prozivaju, Mirso je gigant. Prenese momak sta cuje, uvijek je to radio. Znam ja, pa nije bila laz ni za Subica ni za Memisa, drugo je sad sto se nisu klubovi dogovorili, ne pregovara Mirso jbt
Bevab potpisa, on ga je ja msm najavio, tako da...samo drzat fige da pristane Stila i Slovenac
vidis ti to moj bagrcavi mi sve lafo finiGrbavica je napisao/la:
a larson i ja smo bezveze jel