SamoNapad
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon mar 09, 2026 10:03 pm

Raja u Bosni i Hercegovini nikako da shvati sta je kapitalizam . Pare ko daje taj se pita i taj trazi rezultate , nije to drzavna firma gdje pare dolaze iz nekih fondova.
Navijaci su zaduzeni za tribine,uprava da dovede trenere i igrace (strucne osobe) treneri i igraci za rezultate na terenu. Nece niko bacati pare da se neko zeza sa njima i trosi u nepovrat. Covjek ce postavljati sve dok ne dobije ono sto mu donosi rezultat . Onaj ko donese rezultate taj ce i zaraditi zestoke pare i tako to funkcioniše.

Pukii
Kontakt:

pon mar 09, 2026 10:06 pm

Sanin je rođenog brata nabio nogom zbog lopovluka

DizelForce
Kontakt:

pon mar 09, 2026 10:10 pm

nije mi crkla baterija, bravo sanin

Gyasi13
Kontakt:

pon mar 09, 2026 10:12 pm

Ako je tunovic koji je licno doveo adzema-citaj badzu, pojacanje, onda smo se pojacali 🤡🤡🤡

salle86
Kontakt:

pon mar 09, 2026 10:24 pm

Nerealno mi djeluje da je nekoga isključivo tražio, vjerovao...i onda nakon "3 dana" haj ćao
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

milanribar
Kontakt:

pon mar 09, 2026 10:44 pm

salle86 je napisao/la:
pon mar 09, 2026 10:24 pm
Nerealno mi djeluje da je nekoga isključivo tražio, vjerovao...i onda nakon "3 dana" haj ćao
Pa nije ovo vodovod da se dovodi familija pa da im ne mozes dat otkaz jer ti ih je zao.
Zato smo tu gdje jesmo, jer smo "legende" koje nista ne rade u klubu zaposlili na neodredjeno pa im sad izmisljamo pozicije. To malo u kojem klubu ima.

ublehas
Kontakt:

pon mar 09, 2026 10:48 pm

A da li mi tacno znamo sto je otpušten UO, ili se fatamo za neke natpise portala?
Ima li jos koga da popljujemo?
Ne valja Tanović, ne valja Tuna, ne valja Miske, ne valja Amar, ne valja Greda, ne valja Nijaz, ne valja Telibecirevic, Ne valja Zujo....

Sanjin sada vodi klub, i treba mu dati podršku, ali nema potrebe da popljujemo sve i jednu osobu koja je bila u klubu, a većinu na osnovu nekih rekla-kazala informacija i nekih "bombasticnih" tekstova.

Kospicar
Kontakt:

pon mar 09, 2026 10:57 pm

Razlozi smjene kompletne uprave sigurno nisu bizarni, pogotovo uzimajući u obzir da je Nijaz bio čovjek od povjerenja, ničim izazvan.

Pozitivna stvar jeste što je Mirvić reagovao na ovakav način ali zabrinjavuća činjenica je da on u Klubu ne postoji (nije još prošao Statut), a donosi odluke kao da je vlasnik istog.
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Mulalic Edis
Kontakt:

pon mar 09, 2026 11:30 pm

Kospicar je napisao/la:
pon mar 09, 2026 10:57 pm
Razlozi smjene kompletne uprave sigurno nisu bizarni, pogotovo uzimajući u obzir da je Nijaz bio čovjek od povjerenja, ničim izazvan.

Pozitivna stvar jeste što je Mirvić reagovao na ovakav način ali zabrinjavuća činjenica je da on u Klubu ne postoji (nije još prošao Statut), a donosi odluke kao da je vlasnik istog.
Potvrđivanje statuta ne ugrozava poslovanje kluba. Svakako će biti vrlo brzo rješeno, ali eto čisto onako kad već spominješ.
Grande dioničko društvo 💪

Trenutno korisnika/ca: BrUDA, Google [Bot], milanribar, Miso Ensar i 85 gostiju.

Prijava  •  Registracija