CuneLastavica je napisao/la: ↑ned mar 01, 2026 10:55 pmZamisli doso frajer nije se ni predstavio kako treba i ovaj gore moron misli da ce vodit ekipi i sprda svakog ko nije degenerik ko on i misli razumno
Mozes ti to i bolje...
CuneLastavica je napisao/la: ↑ned mar 01, 2026 10:55 pmZamisli doso frajer nije se ni predstavio kako treba i ovaj gore moron misli da ce vodit ekipi i sprda svakog ko nije degenerik ko on i misli razumno
Oko 8 nam javi koji je rezultat da ne gledamo utakmicu u 9Occasionally je napisao/la: ↑pon mar 02, 2026 12:00 pmSamo opušteno.
Sjediću i pratiti loptu, lijevo, desno... Kao na tenisu.
Mi narednih mjeseci osim posjete stadionu ništa ne možemo uraditi.
![]()
Ti se sine bodeš. Ja drugo objašnjenje za tvoju pojavu nemam.Dzezvar je napisao/la: ↑pon mar 02, 2026 12:38 pmCuneLastavica je napisao/la: ↑ned mar 01, 2026 10:55 pmZamisli doso frajer nije se ni predstavio kako treba i ovaj gore moron misli da ce vodit ekipi i sprda svakog ko nije degenerik ko on i misli razumnojoj svabe kraljq sa 2 nicka pise
![]()
Mozes ti to i bolje...
Ma znam, šalim se bolanOccasionally je napisao/la: ↑pon mar 02, 2026 1:28 pm@Eisenbahner1921
Trošak im bio štampati karte nanovo.
Znači opet ne dolaziš. Javim ti.
svabo je napisao/la: ↑pon mar 02, 2026 1:37 pmTi se sine bodeš. Ja drugo objašnjenje za tvoju pojavu nemam.Dzezvar je napisao/la: ↑pon mar 02, 2026 12:38 pmCuneLastavica je napisao/la: ↑ned mar 01, 2026 10:55 pmZamisli doso frajer nije se ni predstavio kako treba i ovaj gore moron misli da ce vodit ekipi i sprda svakog ko nije degenerik ko on i misli razumnojoj svabe kraljq sa 2 nicka pise
![]()
Mozes ti to i bolje...