Ma nije on, sakrio Nijaz.Dzezvar je napisao/la: ↑pet feb 27, 2026 10:01 pmhttps://radiosarajevo.ba/sport/nogomet/ ... e_vignette
Ma nije on, sakrio Nijaz.Dzezvar je napisao/la: ↑pet feb 27, 2026 10:01 pmhttps://radiosarajevo.ba/sport/nogomet/ ... e_vignette
Klub nista zvanicno nije objavio .....nema se sta brukati...realnoSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet feb 27, 2026 10:07 pmKakva sprdacina, kako je klub poslozen sada svaka cast.
Sad i da ga nisu planirali moraju ga zvati da se ne brukaju vise hahaahah
Ma raja nije normalna, pale se na svaku informaciju. Juče plaćeni članak Maksimovića, danas ovo. Mislim da bude Klop u priči neko bi se našo da ispsuje sve živo zbog opšteg nezadovoljstva...SamoIstina je napisao/la: ↑pet feb 27, 2026 10:18 pmAko Edis nije ni kontaktiran, sta je onda klub kriv ovdje?
Proculo se da je Edis trener, zatim mediji objavili. Na kraju Edis kaze nije tacno, nije me niko zvao.milanribar je napisao/la: ↑pet feb 27, 2026 10:24 pmMa raja nije normalna, pale se na svaku informaciju. Juče plaćeni članak Maksimovića, danas ovo. Mislim da bude Klop u priči neko bi se našo da ispsuje sve živo zbog opšteg nezadovoljstva...SamoIstina je napisao/la: ↑pet feb 27, 2026 10:18 pmAko Edis nije ni kontaktiran, sta je onda klub kriv ovdje?

Pa valjda ti znas jesi li kontaktiran ili nisi?Mulalic Edis je napisao/la: ↑pet feb 27, 2026 10:34 pmJa ne znam jel vi imate fetiš pljunut na bilo šta oko kluba. Kakva bruka o čemu pričate?
Isto ko da je klub zvanično objavio da je Edis novi trener, pa se on javio i demantovo. To što je klix proglajzo i ostali portali prenijeli, nema ama baš nikakve veze sa klubom.

ublehas je napisao/la: ↑pet feb 27, 2026 10:57 pmPa valjda ti znas jesi li kontaktiran ili nisi?Mulalic Edis je napisao/la: ↑pet feb 27, 2026 10:34 pmJa ne znam jel vi imate fetiš pljunut na bilo šta oko kluba. Kakva bruka o čemu pričate?
Isto ko da je klub zvanično objavio da je Edis novi trener, pa se on javio i demantovo. To što je klix proglajzo i ostali portali prenijeli, nema ama baš nikakve veze sa klubom.![]()

da plane sve u ponedjeljak .