Ako ćemo realno, ne navijački, onda moramo reći da je HŠK barem dvije klase i da ne vidim način kako pobijediti.
Navijački, pun stadion će ih sjbati i dobit ćemo.
Kakav apsurd ali moram to reći, naša prednost u ovoj utakmici je loš teren, što nam je protiv Sloge u mnogome smanjilo prostor za bilo kakvu smislenu akciju. Oni vole da igraju i teren im to neće definitivno to dozvoliti.
Najjači su po bokovima, pogotovo što se onaj Mikić razigrao k'o mahnit, a s druge strane prebrzi Abramović. Dodaš Ćužea i onog s repom uhjupa i ode sve u hendek.
Mene da se pita:
Na golu Ćosić.
Bek Odinaka.
Bek Alić.
Stoper Bičakčić.
Stoper Pejić.
Zadnji vezni Deni
Zadnji vezni Armin
Ofanzivni vezni Prokop
Lijevo krilo Freeman
Desno krilo Galchev
Napadač Husković
Galchev i Odinaka zajedno mogu zaustaviti njihove prodore, na lijevoj strani bi to možda malo škripalo, ali vjerujem da bi mladi Freeman imao jaku želju za dokazivanjem i da bi mogao pomagati Aliću. Vezna bi mogla biti fino popunjena sa tri trkača koji znaju igrati lopte i nisu čkepi. U napadu bih definitivno dao šansu malom pa da vidimo kako se nosi sa pritiskom, a i realno dva puta je brži od oba štopera njihova, što znači da bi se mogao provući i pretrčati (uz dobar trokut k'o sa Plejke).
E sad ovo sam samo ja koji bih rizikovao, jer svakako nemam šta izgubiti protiv objektivno znatno jače ekipe.