Bošnjačka oduvijek i zauvijek.
Muslimanska većinski.
Vješto si zaobišao suštinu posta, baš onako kako i radiš u svakoj diskusiji.

Nit Bosnjacki nit muslimanski, imas kobiljare gore pa zajedno s njima tu propagandu prosipaj.Mulalic Edis je napisao/la: ↑sri feb 25, 2026 8:24 amBošnjačka oduvijek i zauvijek.
Muslimanska većinski.
Nikada nismo bili bosnjacki.....Mulalic Edis je napisao/la: ↑sri feb 25, 2026 8:24 amBošnjačka oduvijek i zauvijek.
Muslimanska većinski.
Klub je pokušao da riješi i dobio je odbijenicu, a da li je grupa uspjela vidjet ćemo sa terminom iduće utakmice.cipiripi je napisao/la: ↑sri feb 25, 2026 9:06 amSmatram da navijaci na ovaj nacin ne trebaju izrazavati nezadovoljstvo terminima utakmica. Navijaci su tu da navijaju i da daju podrsku igracima i klubu.
Glavno je pitanje da li je Klub ucinio neki korak kako bi doslo do promjene termina, da li je Klub trazio pomjeranje termina, da li Klub moze stati iza svojih navijaca od kojih ocekuje podrsku.
Mi navijaci nemamo apsolutni nikakav uticaj na Savez, ali Klub moze uciniti mnogo ako trazi druge termine za odigravanje utakmica.
Za ovaj termin sa Slogom se znalo jos prije 7 dana, dakle bilo je dovoljno vremena da se utakmica pomjeri na cetvrtak ili utorak ili da se dobije termin iza 19 sati.
Ne moze me niko ubjediti da je to zbog pitara, jer nije se jednom desilo da i mi i pitari igramo isti dan u istim terminima pa je jedna utakmica prenosena na Areni a druga na MY TV.
Dakle ovdje je odgovornost samo na klubu. Mi kao Klub moramo zahtjevati da iskljucivo utakmice igramo vikendom kao sto je ih igraju Borac i Zrinjski, mi kao Klub imamo najvecu posjetu i ovo je direktan udar na Klub.

https://youtube.com/shorts/z0WfV2MNCIk? ... cptwi5YTNlBozidar Radosevic je napisao/la: ↑sri feb 25, 2026 8:33 amNit Bosnjacki nit muslimanski, imas kobiljare gore pa zajedno s njima tu propagandu prosipaj.Mulalic Edis je napisao/la: ↑sri feb 25, 2026 8:24 amBošnjačka oduvijek i zauvijek.
Muslimanska većinski.
Zeljo je Bosansko Hercegovacki klub svih vjera i nacija i uvijek je to bio i uvijek ce ostati.

Al' si ti jedan bolesnik zadojeni...Mulalic Edis je napisao/la: ↑sri feb 25, 2026 9:14 amhttps://youtube.com/shorts/z0WfV2MNCIk? ... cptwi5YTNlBozidar Radosevic je napisao/la: ↑sri feb 25, 2026 8:33 amNit Bosnjacki nit muslimanski, imas kobiljare gore pa zajedno s njima tu propagandu prosipaj.Mulalic Edis je napisao/la: ↑sri feb 25, 2026 8:24 am
Muslimanska većinski.
Zeljo je Bosansko Hercegovacki klub svih vjera i nacija i uvijek je to bio i uvijek ce ostati.
I ne cudi me sto te loze ovakviMulalic Edis je napisao/la: ↑sri feb 25, 2026 9:14 amhttps://youtube.com/shorts/z0WfV2MNCIk? ... cptwi5YTNlBozidar Radosevic je napisao/la: ↑sri feb 25, 2026 8:33 amNit Bosnjacki nit muslimanski, imas kobiljare gore pa zajedno s njima tu propagandu prosipaj.Mulalic Edis je napisao/la: ↑sri feb 25, 2026 8:24 am
Muslimanska većinski.
Potpisujem !Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sri feb 25, 2026 8:33 amNit Bosnjacki nit muslimanski, imas kobiljare gore pa zajedno s njima tu propagandu prosipaj.Mulalic Edis je napisao/la: ↑sri feb 25, 2026 8:24 amBošnjačka oduvijek i zauvijek.
Muslimanska većinski.
O odnosu FS BiH i Vice sam pisao i ranije pa ne bih o tome.GodinamaTu je napisao/la: ↑sri feb 25, 2026 12:31 amSvi bi trebali izaci sa stadiona Dr pol obavezno ispostivat. Prenos ide na areni i svi ce mediji da pisu o tome, ovo sto nam rade nije normalno, tek iduca sa zrinjskim pon u 18h da ljudi ne mogu docekat ni iftar u svojom kucama ako ta utakmica ostane u tom terminu to ce bit ubjedljivo najmanja posjeta na Grb u zadnjih nekoliko godina
Po kojoj logici je klubu koji nije nikog pobijedio pola godine, prva utakmica četvrtfinala kupa utakmica sezone? Pritom su još uvijek u takmičenju barem tri bolje ekipe od nas. Čemu se nadamo, da ćemo proći Slogu, pa polufinale s Goškom i finale s Laktašima, hahaha.Dzezvar je napisao/la: ↑sri feb 25, 2026 8:40 amNikada nismo bili bosnjacki.....Mulalic Edis je napisao/la: ↑sri feb 25, 2026 8:24 amBošnjačka oduvijek i zauvijek.
Muslimanska većinski.
I nikada nismo bili muslimaska navijacka grupa niti smo bez obzira sto smo bili u vecini isrtcali to medju nama.Primjera imas bezbroj a ovo nije mjesto gdje o njima trebamo raspravljati
Ti si zaobisao sustinu mog posta pa si poceo palamuditi o drugim stvarima....
Da skratim i da se ponovim.
Uskratiti podrsku klubu u najbitnijoj utakmici sezone koja moze uticati na tok iste je suludo i ide na ruku samo neprijateljima kluba.
Ima drugih nacina kojima u navijackom smislu mozes izraziti nezadovoljstvo.
Zato što ta grupa ima "pravo" da to radi, jer su fakat na svakoj utakmici u svakom gradu i svakoj vukoj..bini i daju podršku i to je nešto što je neprocjenjivo, a da se slažem sa tobom oko pirotehnike, slažem, jer se može organizovati i sjajno navijanje i atmosfera bez toga...Valter je napisao/la: ↑sri feb 25, 2026 10:08 amO odnosu FS BiH i Vice sam pisao i ranije pa ne bih o tome.GodinamaTu je napisao/la: ↑sri feb 25, 2026 12:31 amSvi bi trebali izaci sa stadiona Dr pol obavezno ispostivat. Prenos ide na areni i svi ce mediji da pisu o tome, ovo sto nam rade nije normalno, tek iduca sa zrinjskim pon u 18h da ljudi ne mogu docekat ni iftar u svojom kucama ako ta utakmica ostane u tom terminu to ce bit ubjedljivo najmanja posjeta na Grb u zadnjih nekoliko godina
Više me interesuje zašto jedna tribina recimo ne ispoštuje želju preostale tri tribine da se ne koristi pirotehnika i sve drugo što donosi kaznu klubu i poklanja novac Vici.
+1000000blueord je napisao/la: ↑sri feb 25, 2026 10:29 amSve mi je jasno kojim pravcem idete, ali bio bih veoma zahvalan ukoliko možete navesti u kojem dijelu je grupa saopštila da smo mi isključivo muslimanska grupa pa da to bude tema za diskusiju?
"To je nepoštovanje spram religijskih uvjerenja većine Željinih navijača"
Da li je ova konstatacija laž ili činjenica? Zašto se konkretno izdvaja ovaj djelić, a zanemaruje svaki drugi detalj u istom?
Kad počnemo sebe cijeniti, počet će i drugi.