On i dolazi.pestabudimpesta je napisao/la: ↑sub feb 21, 2026 9:30 pmKlafuric je vjerovatno max dometcikoradovic je napisao/la: ↑sub feb 21, 2026 9:26 pmJa ne vidim na čemu gajite optimizam da će sada bilo ko spaćan doći? 10 bez pobjede, stanje u ekipi loše, bez priprema, u ritmu srijeda-subota, atmosfera i sam ambijent je takav kakav je. Prosto nema šanse ni promil. Sad može doći neko prežvakano premijerligaško ime tipa Maksimović ili neko naš ko je dovoljno lud.
Garantujem da bi ispod 5 golova bio polusezonu... Ne može jednostavno...
Prvo ne pada mi na pamet spustati se na nivo psovanja, to govori samo o tebi i odgoju!salle86 je napisao/la: ↑sub feb 21, 2026 7:33 pmOvaj stručnjak uveza 3 poraza. Ali prije njega je bilo još 8 mečeva gdje smo uzeli 4 od 24 boda.HajrA je napisao/la: ↑sub feb 21, 2026 6:44 pmOno kad sa Adzemom dobismo prosle godine totalno bezveze i na srecu.
Ovo danas sa strucnjakom na klupi jedan novi Željo, pa Velež imao posjed na svom terenu samo 65%, imali smo i odlican sut u okvir gola sa 30m, primili samo jedan i to iz penala, tacno se vidi napredak u svakom pogledu, a velika Hvala i forumskom puku koji nas spasi blamaze i urgirase da se prodamo i sad![]()
Nijaze magijo![]()
Tako da yebem i Slavišu, i tebe i Adžema.
Sve go Qrac, samo jedan ulijevo a drugi udesno nakrivljen
Pa jest nas Adzem najvise ukanalio s ubleharima svojim. Al Adzem je jednog trenera jedino nadigro u svom mandatu, a to je nas sadasnji.
Čovječe dragi nama nizbrdo ide 11 utakmica zaredom, postoji li klub na dunjaluku osim Želje da svake sezone ima ove nizove od 5+ utakmica bez pobjedeJacksparrow je napisao/la: ↑sub feb 21, 2026 7:36 pmSmijesno je kako se pojedini navijaci Želje nasladjuju prilici kao da su jedva cekali da krene rezultatski nizbrdo pa da ovdje iznose svoje teorije zavjere.
Zato nas i nema nigdje ...jos samo i Bekricu da nadju mjesto i sve pet.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑sub feb 21, 2026 10:49 pmČovječe dragi nama nizbrdo ide 11 utakmica zaredom, postoji li klub na dunjaluku osim Želje da svake sezone ima ove nizove od 5+ utakmica bez pobjedeJacksparrow je napisao/la: ↑sub feb 21, 2026 7:36 pmSmijesno je kako se pojedini navijaci Želje nasladjuju prilici kao da su jedva cekali da krene rezultatski nizbrdo pa da ovdje iznose svoje teorije zavjere.
Kakvo nasladjivanje, raji više i normalno postalo da se svaki vikend gubi, nestvarne činjenice, a predsjednik ne zna gdje goni niti šta radi, lik je promašio i sa igračima i sa trenerima
Btw zaboravio sam napomenuti da se neki dan i Kosorić vratio u klub sa nekom ulogom, dajte ljudi molim vas, hvalimo se nečim a Kosorić dobija uloge i funkcije u klubu, pa mislim...
505 VITEŠKA je napisao/la: ↑sub feb 21, 2026 10:49 pmČovječe dragi nama nizbrdo ide 11 utakmica zaredom, postoji li klub na dunjaluku osim Želje da svake sezone ima ove nizove od 5+ utakmica bez pobjedeJacksparrow je napisao/la: ↑sub feb 21, 2026 7:36 pmSmijesno je kako se pojedini navijaci Želje nasladjuju prilici kao da su jedva cekali da krene rezultatski nizbrdo pa da ovdje iznose svoje teorije zavjere.
Kakvo nasladjivanje, raji više i normalno postalo da se svaki vikend gubi, nestvarne činjenice, a predsjednik ne zna gdje goni niti šta radi, lik je promašio i sa igračima i sa trenerima
Btw zaboravio sam napomenuti da se neki dan i Kosorić vratio u klub sa nekom ulogom, dajte ljudi molim vas, hvalimo se nečim a Kosorić dobija uloge i funkcije u klubu, pa mislim...