Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub feb 21, 2026 8:40 pm

Nije moje da bilo kome dajem savjete, svi smo naspanovani, nervozni, iziritirani, ovo je bukvalno pocelo da udara na zdravlje, na odnose u porodici ( nikada nisam imao probleme sa pritiskom, a maloprije mi ode u nebeske visine, evo, posvadjah se sa svima u kuci, kao i svakog vikenda od Sosiceve povrede ), ali, braco moja draga, nista necemo rijesiti prepucavanjima i medjusobnom svadjom na forumu. Izgleda da dolaze yebena vremena i da ce Zeljo trebati svakog pravog zeljovca, bez obzira gdje smo . Nismo djeca, pustite se toga, budimo svi kao jedan, bez obzira na sve razlike, ljubav prema Zelji je jaca. A, da imamo razloge za zabrinutost, to je sada vec svima jasno.
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

Valter
Kontakt:

sub feb 21, 2026 8:55 pm

U nastavku prvenstva Sarajevo tri pobjede, gol razlika 6:0
Mi tri poraza, gol razlika 0:5

Utakmica protiv Sloge u kupu totalno nebitna, mnogo bitnija ona u Doboju ali u prvenstvu. Bilo bi jako važno izvući nerješen rezultat.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

MATORI
Kontakt:

sub feb 21, 2026 8:58 pm

Dzezvar je napisao/la:
sub feb 21, 2026 8:18 pm
MATORI je napisao/la:
sub feb 21, 2026 8:07 pm
Dzezvar je napisao/la:
sub feb 21, 2026 5:23 pm

Steanka te prati....tu sam ja...
Kada i gdje sam ismijavao....
Sta se pravis budala,
Kad sam prije Rudara napisao da nam igra liči na Čombetovu muziku..."tj fanki koji ide na rinaka"...
pribojavao si se tobože za naše zdravlje čim proigramo...skačeš na svaku konstruktivnu kritiku ko' ona ubleha Dinokio?
Jesi li ti normalan?
Da nisi to ti Nijaze?
Možda za 10 dana, 10 hefti ili 10 mjeseci mi proigramo ko" Real...ALI... ovo je gore od Ri.naka?
J.ebalo te zdravlje...u zadnjih 10 dana popio sam 20 lexiliuma...a ti pravis neprijatelja kluba ko god progovori da nesto ne valja?
Pa jbt ni u Vučića više tako nije!!!
Eto vidis da ti steti zdravlju....kako god okrenes...a kada propalimo jos biti gore sve mi se cini......
Evo ako sam ja problem necu vise nista pisati moze li ovako....samo mi knda ne saljite poruke .....ti prvi....poslao si mi 10 poruka sa raznoraz im pitanjima....
Ako mislis na mene da sam ti slao poruke...LAŽEŠ...
Vala si mi ti važna faca pa da tebe pitam?
...
Ja i ne znam na ovo kino slati poruke...niti imam zivaca za to.
Znaci da ti ponovim:
Ne Laži!!!

SanMan
Kontakt:

sub feb 21, 2026 9:15 pm

Bez veze se ložimo i svađamo ovdje (a i na tribinama)
Za ova tri poraza (da smo makar bod uzeli ) kriv je trener (i oni koji su ga izabrali)
Mi sad u ekipi imamo igrače plačenike koji samo slušaju ŠEFA i samo ih interesuje da je šef zadovovoljan (i da plata ide redovno)
- e sad što je šef lud/nezna/glup njih boli briga - to nije njihov problem - to je naš problem

ISB87
Kontakt:

sub feb 21, 2026 9:16 pm

Cosic
Galchev Bicakcic Osmanovic Alic
Prokop Hodzic
Freeman Dragovic Huskovic
Jaganjac

U srijedu. Cisto sumnjam da cemo gore izgledati , a mozemo se pobiti sa ovom omladinom.
MIRZA RASCIC

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

Ovdje ili je do trenera ili do igraca trece nema.
Mancester smjeni trenera i onda uveze 4 pobjede, mi ako mislimo dobro klubu moramo ovo presjec.

Da je pocetak sezone pa da se ima vremena prelomio bi nekako da se Slavisa istrpi, ali nama je svaka naredna utakmica presudna.
Ako uzmemo u obzir raspored koji nam slijedi mi nemamo vremena, nama je vec doslo 1 do 12.
Neko je spominjao Klafurica zasto ne probat do kraja sezone, ako nista poznaje ligu i igrace.
Svi smo stava da nam treba strucan i moderan trener ali da li je vrijeme za istog prije ljeta mislim da bismo ga potrosili ako rezultati ne bi bili ocekivani.
Alea iacta est!

cikoradovic
Kontakt:

sub feb 21, 2026 9:26 pm

cipiripi je napisao/la:
Svi smo stava da nam treba strucan i moderan trener ali da li je vrijeme za istog prije ljeta mislim da bismo ga potrosili ako rezultati ne bi bili ocekivani.
Ja ne vidim na čemu gajite optimizam da će sada bilo ko spaćan doći? 10 bez pobjede, stanje u ekipi loše, bez priprema, u ritmu srijeda-subota, atmosfera i sam ambijent je takav kakav je. Prosto nema šanse ni promil. Sad može doći neko prežvakano premijerligaško ime tipa Maksimović ili neko naš ko je dovoljno lud.

pestabudimpesta
Kontakt:
Status: Online

sub feb 21, 2026 9:30 pm

cikoradovic je napisao/la:
sub feb 21, 2026 9:26 pm
cipiripi je napisao/la:
Ja ne vidim na čemu gajite optimizam da će sada bilo ko spaćan doći? 10 bez pobjede, stanje u ekipi loše, bez priprema, u ritmu srijeda-subota, atmosfera i sam ambijent je takav kakav je. Prosto nema šanse ni promil. Sad može doći neko prežvakano premijerligaško ime tipa Maksimović ili neko naš ko je dovoljno lud.
Klafuric je vjerovatno max domet
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

svabo
Kontakt:

sub feb 21, 2026 9:32 pm

cipiripi je napisao/la:
Ovdje ili je do trenera ili do igraca trece nema.
Mancester smjeni trenera i onda uveze 4 pobjede, mi ako mislimo dobro klubu moramo ovo presjec.

Da je pocetak sezone pa da se ima vremena prelomio bi nekako da se Slavisa istrpi, ali nama je svaka naredna utakmica presudna.
Ako uzmemo u obzir raspored koji nam slijedi mi nemamo vremena, nama je vec doslo 1 do 12.
Neko je spominjao Klafurica zasto ne probat do kraja sezone, ako nista poznaje ligu i igrace.
Zašto misliš da će neko priststi da dođe na tri mjeseca i da ga onda nabiješ nogom bez obzira kakav bude jer ti na ljeto treba "moderan" trener?
Kada je jedna ekipa prekinula posjed lopte drugoj, niz dodavanja prve ekipe prekinut je tek kada je druga ostvarila barem jedno dodavanje.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub feb 21, 2026 9:39 pm

Je li vi zaista mislite da ovaj trener moze "procepit" i da nas moze izvuci iz krize.

Bezbroj ekipa promjeni trenera u toku sezone samo kao mi moramo nesto cekat.
Ako budemo cekali sljedece sezone cemo igrati derbi sa Slobodom i Jedinstvom
Alea iacta est!

Jacksparrow
Kontakt:

sub feb 21, 2026 9:41 pm

Mozda bi Maksimovic bio cak i dobar, nalozio bi se on pravo kad bi sjeo na nasu klupu
FCŽ

ANamelessGhoul
Kontakt:

sub feb 21, 2026 9:42 pm

Nema smisla s ovim nastavit vise fakat. Ovaj lik pojma nema dje doso, pa ljudi moji mi smo u ove tri prvenstvene tekme JEDNOM osutali u okvir gola. Jel moguce da je ovaj Huskovic tolika karina pa Sabic i Krpic imaju mjesta ispred njeg

SanMan
Kontakt:

sub feb 21, 2026 9:43 pm

U tri utakmice - Posušje, Rudar, Velež - imamo tri poraza i dva šuta u okvir gola
Pa zar može bilo ko gori doći - da pustimo same igrače (a imamo ih preko 40) bolje bi se dogovorili i odigrali
Trenutno ne želimo grupne faze Evrope nego da osvojimo 2, max 3 boda u sledeće četri utakmice
a za to nam ne treba Klop - Đurbuzović će to uzeti (ako nema niko bolji)
a Klopa ćemo na ljeto dovesti

cikoradovic
Kontakt:

sub feb 21, 2026 9:44 pm

cipiripi je napisao/la:
sub feb 21, 2026 9:39 pm
Bezbroj ekipa promjeni trenera u toku sezone samo kao mi moramo nesto cekat.
Niko nije rekao da treba čekat ali ti niko ozbiljan neće doć. Jednostavno pitanje ko bi prihvatio ugovor na 3 mjeseca osim Sablje? Niko. Svako će ti tražiti +1 ili će tražiti 1.5 godinu a nama treba samo da ugasi požar i da mu se lijepo zahvalimo. Samo neki luđak može da dođe.

cikoradovic
Kontakt:

sub feb 21, 2026 9:46 pm

Treba zvat Toplaka on je provjeren za osigurat opstanak.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub feb 21, 2026 9:47 pm

Nikolu Nikica treba zvati, on ima Zeljo DNK

Kakva sprdacina smo mi postali.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

ublehas
Kontakt:

sub feb 21, 2026 9:50 pm

Daj onda Sablju. Nama sad i ne treba ozbiljan trener, nego neki motivator da ih razdrma, ili da kupi salon od sto i da ih posamara.
Da nije prosao pripreme sa ekipom i doveo 6-7 igraca, ok. Reko bi daj mu jos vremena, ovako nesto moramo uraditi. Pokušati sto prije osigurati opstanak i kristalisati ekipu z sljedeci sezonu sa naglaskom na U21 igrace.

plavi kanarinac
Kontakt:

sub feb 21, 2026 9:57 pm

Haha al kae daj napadaca i dva krila i sta onda?

NEMA IM KO LOPTU DODATI!

IGRALI SMO DOK JE BILO MADZIDA OD TAD KARINA.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

svabo
Kontakt:

sub feb 21, 2026 9:59 pm

Kada je jedna ekipa prekinula posjed lopte drugoj, niz dodavanja prve ekipe prekinut je tek kada je druga ostvarila barem jedno dodavanje.

salle86
Kontakt:

sub feb 21, 2026 9:59 pm

4 gola i 3 asistencije u 5 utakmica u Šalke-u
A mi govorili sad je vrijeme da se vrati.
Na žalost neće nikad biti vrijeme jer ovde ne bi opucao po golu kakav smo klub.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], igla, pestabudimpesta i 95 gostiju.

Prijava  •  Registracija