Ako mislis na mene da sam ti slao poruke...LAŽEŠ...Dzezvar je napisao/la: ↑sub feb 21, 2026 8:18 pmEto vidis da ti steti zdravlju....kako god okrenes...a kada propalimo jos biti gore sve mi se cini......MATORI je napisao/la: ↑sub feb 21, 2026 8:07 pmSta se pravis budala,
Kad sam prije Rudara napisao da nam igra liči na Čombetovu muziku..."tj fanki koji ide na rinaka"...
pribojavao si se tobože za naše zdravlje čim proigramo...skačeš na svaku konstruktivnu kritiku ko' ona ubleha Dinokio?
Jesi li ti normalan?
Da nisi to ti Nijaze?
Možda za 10 dana, 10 hefti ili 10 mjeseci mi proigramo ko" Real...ALI... ovo je gore od Ri.naka?
J.ebalo te zdravlje...u zadnjih 10 dana popio sam 20 lexiliuma...a ti pravis neprijatelja kluba ko god progovori da nesto ne valja?
Pa jbt ni u Vučića više tako nije!!!
Evo ako sam ja problem necu vise nista pisati moze li ovako....samo mi knda ne saljite poruke .....ti prvi....poslao si mi 10 poruka sa raznoraz im pitanjima....
Ja ne vidim na čemu gajite optimizam da će sada bilo ko spaćan doći? 10 bez pobjede, stanje u ekipi loše, bez priprema, u ritmu srijeda-subota, atmosfera i sam ambijent je takav kakav je. Prosto nema šanse ni promil. Sad može doći neko prežvakano premijerligaško ime tipa Maksimović ili neko naš ko je dovoljno lud.
Klafuric je vjerovatno max dometcikoradovic je napisao/la: ↑sub feb 21, 2026 9:26 pmJa ne vidim na čemu gajite optimizam da će sada bilo ko spaćan doći? 10 bez pobjede, stanje u ekipi loše, bez priprema, u ritmu srijeda-subota, atmosfera i sam ambijent je takav kakav je. Prosto nema šanse ni promil. Sad može doći neko prežvakano premijerligaško ime tipa Maksimović ili neko naš ko je dovoljno lud.
Zašto misliš da će neko priststi da dođe na tri mjeseca i da ga onda nabiješ nogom bez obzira kakav bude jer ti na ljeto treba "moderan" trener?cipiripi je napisao/la: ↑sub feb 21, 2026 9:16 pmOvdje ili je do trenera ili do igraca trece nema.
Mancester smjeni trenera i onda uveze 4 pobjede, mi ako mislimo dobro klubu moramo ovo presjec.
Da je pocetak sezone pa da se ima vremena prelomio bi nekako da se Slavisa istrpi, ali nama je svaka naredna utakmica presudna.
Ako uzmemo u obzir raspored koji nam slijedi mi nemamo vremena, nama je vec doslo 1 do 12.
Neko je spominjao Klafurica zasto ne probat do kraja sezone, ako nista poznaje ligu i igrace.
Svi smo stava da nam treba strucan i moderan trener ali da li je vrijeme za istog prije ljeta mislim da bismo ga potrosili ako rezultati ne bi bili ocekivani.
Niko nije rekao da treba čekat ali ti niko ozbiljan neće doć. Jednostavno pitanje ko bi prihvatio ugovor na 3 mjeseca osim Sablje? Niko. Svako će ti tražiti +1 ili će tražiti 1.5 godinu a nama treba samo da ugasi požar i da mu se lijepo zahvalimo. Samo neki luđak može da dođe.
🤍
🤍
🤍