Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet nov 30, 2018 10:50 pm

1921.ba je napisao/la:
pet nov 30, 2018 4:05 pm
slika

Iz ugla | Branislav Berjan

http://1921.ba/iz-ugla-branislav-berjan-5310
Bane Berjan....Za Zelju igrao 13 godina...Danas, kada neki igrac za nas igra 13 mjeseci,
smatramo ga " starosjediocem "....A, onda se pitamo - gdje nam to skripi, u cemu je problem...
E, tugo moja...
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

SanMan
Kontakt:

pet nov 30, 2018 11:06 pm

Bane Berjan je pravo dobar bio al se pričalo da je krao klikere djeci na Stupu

plavi brat
Kontakt:

pet nov 30, 2018 11:09 pm

Nebih da smaram,ova tema je prekucana,al ja fakat nemogu da shvatim ljude koji ne kontaju slijedecu stvar :
Dolaskom ove uprave,mnogim "uhljebima" je zavrnuta "pipa".
Medju tim ljudima,ima,izmedjuostalih, menadjera i novinara,koji nemogu da se pomire s tim i nepropustaju nijednu priliku da laju.
Sto neko rece, da hoce doci Amar (koji im sluzi kao imaginarni stit) pa da se bar na njeg prestanu pozivat.

alombardo
Kontakt:

pet nov 30, 2018 11:14 pm

**** majku nekakav menadžer Filipa arezina nesto prica haha. Cuj menadžer sve je to olos. Pa bolan ako je iko pljuvao i vrijedao grace je Amar i sta sad, i treba ih pljuvati jer su fujjj
Zadnja izmjena: alombardo, dana/u pet nov 30, 2018 11:15 pm, ukupno mijenjano 1 put.

svraka
Kontakt:

pet nov 30, 2018 11:18 pm

alombardo je napisao/la:
pet nov 30, 2018 11:14 pm
**** majku nekakav menadžer Filipa arezina nesto prica haha. Cuj menadžer sve je to olos. Pa bolan ako je iko pljuvao i vrijedao grace je Amar i sta sad, i treba ih pljuvati jer su fujjj
A arezina je psovao Odi, zato se i desio taj sastanak.
Forza 1921!

Oda majstore!

storm_raider
Kontakt:

pet nov 30, 2018 11:19 pm

Ma kvazi-menadzeri...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Zeljo
Kontakt:

pet nov 30, 2018 11:26 pm

Ako ovo nije istina onda Misimovic treba da pokrene neki postupak protiv ovog covjeka, a ako bude sutio znaci da ima istine u ovome sto ovaj govori. Meni nikako ne ulazi u glavu da skoro svaki igrac koji ode iz Zelje ima nesto da kaze protiv njega, ma nemoguce je da svi lazu
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

Amidza
Kontakt:

pet nov 30, 2018 11:28 pm

storm_raider je napisao/la:
pet nov 30, 2018 10:21 pm
:rofl: :rofl: :rofl:

Genijalni @BlwD:

slika
:rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: Bremenit gif :klanjase2:
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

alombardo
Kontakt:

pet nov 30, 2018 11:29 pm

Ma kakva rasprava sa ovim sljamom, pomnožiti ga sa nulom

storm_raider
Kontakt:

pet nov 30, 2018 11:29 pm

Amidza je napisao/la:
pet nov 30, 2018 11:28 pm

Genijalni @BlwD:

slika
:rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: Bremenit gif :klanjase2:

slika
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Zeljo
Kontakt:

pet nov 30, 2018 11:30 pm

Genijalni @BlwD:

slika
:rofl1: :rofl1:
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

Brkoo
Kontakt:

pet nov 30, 2018 11:33 pm

Zeljo je napisao/la:
pet nov 30, 2018 11:30 pm

Genijalni @BlwD:

slika
:rofl1: :rofl1:
Hahahahahahahahahahahahah
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Amidza
Kontakt:

pet nov 30, 2018 11:46 pm

Hahhahahaah bremenito, bremenito.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Velahalve
Kontakt:

pet nov 30, 2018 11:56 pm

Svi na sjever :zid:

cikazubo
Kontakt:

sub dec 01, 2018 12:00 am

Velahalve je napisao/la:
pet nov 30, 2018 11:56 pm
Svi na sjever :zid:
Kraljevi :kafa:

Majkel
Kontakt:

sub dec 01, 2018 1:32 am

The show must go on...

PratimsamoPlave

sub dec 01, 2018 3:01 am

Zeljo je napisao/la:
Ako ovo nije istina onda Misimovic treba da pokrene neki postupak protiv ovog covjeka, a ako bude sutio znaci da ima istine u ovome sto ovaj govori. Meni nikako ne ulazi u glavu da skoro svaki igrac koji ode iz Zelje ima nesto da kaze protiv njega, ma nemoguce je da svi lazu
Vjerujem da Misimovic nema pametnijeg posla nego slusati sta ko prica o njemu.
Svaki od tih igraca trazi alibi za lose igre npr Mehremic je nasao u publici, Krizman u Petrovicu, Arezina u Misimovicu,kaao npr prije njega Stana zbog plate..
Kako to da Lendric, Stevanovic, Graovac, Zakaric, Zahirovic nisu okrivili Misimovica za njihove lose odnosno sjajne partije.
Kako je moguce da neko kao navijac stane na stranu Stanica a ne na stranu kluba jer ga toboze vodi diktator.Od kad navijaci podrzavaju menadzere a ne predsjednika kluba? Sta nam se desilo, pa da osporavamo sve sto na nesto lici, a ono sto ne valja isticemo koliko mozemo i ismijavamo. Pitari smo postali nazalost.
ps. Da smk Bogdo imali vise diktatora, sigurno dg ne bi bio koliko je sad..
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

TheTacTica
Kontakt:

sub dec 01, 2018 5:37 am

Zeljo je napisao/la:
Procitaj jos jednom svoj post, pa pasha svaki igrac koji ODE nece reci da on nezna igrat i da ima dvije lijeve negonda mu je neko kriv sto nije uspio i da ga je neko opstruirao u napretku i da mu neko nije dao da igra. Ko sto smo mi uzeli na zub Zaima Bogija itd kao navijaci, sad su svi osjetili da uprava krvari pa je svima za sve uprava. Zar treba ovo objasnjavat nekom svasta???

Zeljo
Kontakt:

sub dec 01, 2018 8:36 am

PratimsamoPlave je napisao/la:
sub dec 01, 2018 3:01 am
Zeljo je napisao/la:
Vjerujem da Misimovic nema pametnijeg posla nego slusati sta ko prica o njemu.
Svaki od tih igraca trazi alibi za lose igre npr Mehremic je nasao u publici, Krizman u Petrovicu, Arezina u Misimovicu,kaao npr prije njega Stana zbog plate..
Kako to da Lendric, Stevanovic, Graovac, Zakaric, Zahirovic nisu okrivili Misimovica za njihove lose odnosno sjajne partije.
Kako je moguce da neko kao navijac stane na stranu Stanica a ne na stranu kluba jer ga toboze vodi diktator.Od kad navijaci podrzavaju menadzere a ne predsjednika kluba? Sta nam se desilo, pa da osporavamo sve sto na nesto lici, a ono sto ne valja isticemo koliko mozemo i ismijavamo. Pitari smo postali nazalost.
ps. Da smk Bogdo imali vise diktatora, sigurno dg ne bi bio koliko je sad..
Nisam rekao da podrzavam menadjera, niti da osporavam sve dobro sto je uprava uradila. Samo kazem da je nemoguce da je sve ovo laž. A ako jeste logicno da Misimovic treba pokrenuti nrsto protiv ljudi koji javno lazu protiv njega, oa svak normalan bi to uradio. Nece valjda pustiti da seru i izmisljaju protiv njega? Ipak je njegovo ime u pitanju

Zeljo
Kontakt:

sub dec 01, 2018 8:39 am

TheTacTica je napisao/la:
sub dec 01, 2018 5:37 am
Zeljo je napisao/la:
Procitaj jos jednom svoj post, pa pasha svaki igrac koji ODE nece reci da on nezna igrat i da ima dvije lijeve negonda mu je neko kriv sto nije uspio i da ga je neko opstruirao u napretku i da mu neko nije dao da igra. Ko sto smo mi uzeli na zub Zaima Bogija itd kao navijaci, sad su svi osjetili da uprava krvari pa je svima za sve uprava. Zar treba ovo objasnjavat nekom svasta???
Samo cu reci da nije zdravo slijepo braniti nekoga. Ne treba meni nista objasnjavati, samo sam se zapitao jer nam se ovo stalno desava.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], kemo, Sekuba Diatta, svabo i 47 gostiju.

Prijava