🤍
🤍
🤍
Da se Dino pita mi bi dobili i Rudar i Posusje, a sad ne bi bilo 1-0 sigurno. Dino je za ovoga Guardiola.
Nadam se da hoce. Sto prije ova neznalica ode imamo vece sanse za opstanak. Da imas najvece panjeve na svijetu za ovo vrijeme mogli ste makar 1 akciju uigrati.dobar tri je napisao/la: ↑sub feb 21, 2026 4:26 pmSvakako
Mada ocekujem da ce sam ponuditi ostavku
Sta ba nista nismo uradili?
de procitaj ponovo sta sam napisao, dje sam rekao da ga treba zadrzati?SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑sub feb 21, 2026 4:32 pmSta ba nista nismo uradili?
3 tekme, bez gola, bez akcije jedne jedine, niko ne zna sta igra, svaku utakmicu je promasio sastav. Covjek je najgori trener ovog kluba ikad. On i Al Tuwaijri pardon.
Dino je jedna od najvecih neznalica koja je imala ulogu trenera hahahaah dobio kupljene/namjestene utakmice pred kraj pretposle sezone i na osnovu toga se tretira kao AncelottiSamoIstina je napisao/la: ↑sub feb 21, 2026 4:31 pmDa se Dino pita mi bi dobili i Rudar i Posusje, a sad ne bi bilo 1-0 sigurno. Dino je za ovoga Guardiola.
Za opstanak smo se borili prije pet godina a sada bi se mogli boriti za ostanak. Opstanak i ostanak su dvije razlicite rijeci.south side je napisao/la: ↑sub feb 21, 2026 4:35 pmKada se pogleda raspored slijedi borba za opstanak