Okolele
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon feb 16, 2026 10:04 pm

Kakav crni Meša..Ubleha teška..Igrač odličan trener karina..Trenerski uspjeh mu bio vođenje repke ovo ostalo francuski drugoligaši..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

svabo
Kontakt:

pon feb 16, 2026 10:10 pm

cikoradovic je napisao/la:
pon feb 16, 2026 9:21 pm
Mi smo naučeni da nema sredine. Uvijek zakucamo u jednu ili drugu stranu. Eto danas je rasulo, pojačanja su katastrofalna a 2 igrača odigrala po dvije utakmice Nastić i Prokop, Pejić dobio 45 minuta i odmah smo zaključili da je sve karina. Konstatovati da je promašeno sa trenerom radi njegovih odluka je ok, ali sad srati na sve nije korektno jer još 4 igrača nismo ni vidjeli kako treba a nismo ni ove.
Znaš kad će Nastić možda imati priliku da pokaže ono zbog čega je doveden? Kad bude igrao u zadnjoj liniji s Bičakćićem, ovim Bugarom i još trećim koji nije Sedorf/Šukilović/Osmanović. Isto tako i Pejić samo ako bude igrao s Hodžićem, Prokop s Miloševićem ili Šošićem i da je ispred njih napadač koji zna šta treba da radi napadač. Poenta je da nijedan od novih igrača neće pokazati ni 10% onog što može dok god bude dijelio loptu sa Šukilovićem, Sedorfom, Osmanovićem, Trupeom, Erikom, Šabićem, Rakićem, Jaganjcem...kad u postavi ne bude niko od njih, e tad možeš očekivati nešto od pojačanja.

Ovi nabrojani imaju jedinu sposobnost učiniti svakog saigrača gorim nego što jeste.
Kada je jedna ekipa prekinula posjed lopte drugoj, niz dodavanja prve ekipe prekinut je tek kada je druga ostvarila barem jedno dodavanje.

Gyasi13
Kontakt:

pon feb 16, 2026 10:11 pm

Ja ne znam kako niko od njih ne vidi da smo mi godinu dana taoci bonus igraca i golmana, ako vec guras bonusa nazor, kupi napadaca kilera a negdje ga drugo stavljaj. E sad sto se bonus i golman jednim udarcem moze rijesiti, da se jednom skloni ovaj patuljak na golu koji samo brani ono sto u njega ide i uljeosava protuvnicke golove to je drugi par opanaka.
Konstantno se bonus gura u napad samo da s pika a godinu dana niko vise od 3 gola ne moze da da.
Filozofija sacuvaj Boze, znas kad bi lazni ili cetnici stavili nekog u spica eto samo reda radi..
Smjesno.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon feb 16, 2026 10:16 pm

Nama treba trener do 50 godina starosti neko ko prati trendove, neko ko zna prepoznat 11 igraca u par utakmica i slozit ekipu.
Slavisa je odradio cijele pripreme bez U21 igraca mislio je da je to nadoknadivo, a nama je to omca oko vrata.
Imao je tri lakse utakmice gdje je taj problem mogao rijesiti sa golmanskom pozicijom i onda graditi ekipu sa 10 najkvalitetnijih igraca.

Mi smo veceras imali 9 igraca manje jedino prolaznu ocjenu mogu dobiti Prokop i donekle Nastic ostali su svi podbacili.
Ako na ovo dodamo da je pervih 45 minuta fulio sa formacijom reztat je ocekivan.
Da sam na Nijazovom mjestu dao bih mu jos 2-3 utakmice i da vidimo da li zna ili ne
Alea iacta est!

EasyRiise
Kontakt:

pon feb 16, 2026 10:19 pm

Ne kontam zašto smo se ograničili da nam u21 bude Rakic, Hamza ili Šabić. Zašto ne dati šansu Dragoviću, Freemanu, Ćosiću. Ne vjerujem da mogu odigrati lošije od onoga što su Šabić i Rakić večeras odigrali.

jug21
Kontakt:

pon feb 16, 2026 10:25 pm

Što prije skontamo da smo baš u problemu,bolje je Prvo,ekipa kao "TIM"uopšte ne postoji.O sistemu da ne pričam.Ubijeni su u pojam od prethodnog trenera,od trenutka kad je počeo mjenjati formaciju.Tu su se oni jednostavno pogubili a rezultat je ovo.Rasulo.Linije ne postoje,lutaju,ne zna se ko šta radi.Zato i ovi novopridošli koji su za klasu bolji sigurno,ne mogu ništa.Uklope se u to sivilo.Igrač bez samopouzdanja je 50% lošiji igrač,a naša komplet ekipa je u tom modu.
I najteže je vratiti svlačionicu.
A još jedna stvar mi je zapala za oko,a to je da nemaju uopšte svježine,tromi,kako mi to kažemo teški.
Nek me neko ispravi ako griješim.
KRAJ PRIČE

Gyasi13
Kontakt:

pon feb 16, 2026 10:27 pm

Ma samo kod nas i nigdje u svijetu ima primjer kao rakic da u spicu odigras 20 utakmica bez gola i asistenicije, ili mozda jednu asistenciju slucajno ima, jedinstven primjer za udzbenika, pa k*rcem bi ga dao da je f od fudbalera...

avlami97
Kontakt:

pon feb 16, 2026 10:28 pm

https://bs.wikipedia.org/wiki/Mehmed_Ba ... revi%C4%87

Govoriti za Mešu da je loš trener glupost.

Čak i sa Reprezentacijom ima najbolji skor od svih trenera u historiji.
Sa Reprezentacijom je osvojio jedini trofej za BiH.
Uveo nekoliko klubova u elitni rang francuskog fudbala.
Bio zvanično najbolji trener druge lige Francuske.
Sa nekim marokanskim klubom igrao finale afričke lige prvaka
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

ghamaz
Kontakt:

pon feb 16, 2026 10:34 pm

slika

Gyasi13
Kontakt:

pon feb 16, 2026 10:37 pm

ghamaz je napisao/la:
pon feb 16, 2026 10:34 pm
slika
Super i vecina se slaze, nazalost ovo sa Stojanovicem necemo gledati.

SamoNapad
Kontakt:

pon feb 16, 2026 10:42 pm

Dva vezna Hodžić i Pejic
Ispred Prokop
Krila Cvetanoski i Vinivius
I Jaganjac u napadu
Zatvori s sredinu i odbranu pa sta Bog da naprijed .
Skuplja bodove u ligi da se spasimo , okanit se napadanja i lažnih veznih dizelasa. Mijenjaj samo kad se umore dok se ne osiguramo, odbrana nek ne izlazi naprijed i nek ne organizuje ni rođendane kuci a ne napade .
Sto bi rekao u nekom filmu onaj "zajebi igru mi smo došli po bod".

Gagi tm 87
Kontakt:

pon feb 16, 2026 10:48 pm

Kakva je ovo noćna mora ljudi dragi 10 utakmica bez pobjede je li moguce?,ja mislim da zadnjih 5 nismo dali gola,je li Slaviša bivši?

ubaceni element
Kontakt:

pon feb 16, 2026 11:02 pm

Mi krila uopste nemamo, Vini i Matej su igraci za 15-20 min na umornu odbranu protivnika. Mi hocemo da nam je Matej glavni igrac, a on je nabolji bio kad je ulazio umjesto Bolje (koji je tata fudbala za Mateja).

Gyasi13
Kontakt:

pon feb 16, 2026 11:05 pm

180 minuta protiv ekipa iz zone uspadanja 1 udarac u okvir gola, kakva taktika kakve picke materine,

Refa1921
Kontakt:

pon feb 16, 2026 11:17 pm

Ma ima neki problem i među igračima. Bio sam na istoku i vjerojatno je ono neka Alićeva rodbina gdje govore da je Nastića doveo Brković i da mora igrati pa se zbog toga Aliću izmišlja mjesto. Odakle njima ta info nego možda od samog Alića. Nismo klapa i ekipa i tjt.

505 VITEŠKA
Kontakt:
Status: Online

pon feb 16, 2026 11:54 pm

Doner Nastić

Okretan lik ko kebab, zajedno sa Dželom i Bukijem na Haserov klasik može

Jako nam pojačanje

Trenutno korisnika/ca: 505 VITEŠKA, BHDragons i 90 gostiju.

Prijava  •  Registracija