salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon feb 16, 2026 9:32 pm

pestabudimpesta je napisao/la:
pon feb 16, 2026 9:26 pm
Ali Trouppe, sta je ovo bilo, nocna rekreacija, trckaranje ko na vilsu, hit
Nakon ovog večeras, on više nikad ne smije početi.
Sedorf ILI šuki, nikad obojica skupa na terenu
I malo Muftu i Erika klupirati
Napadača...ne zna se ko je gori, koga god da staviš ništa
Zadnja izmjena: salle86, dana/u pon feb 16, 2026 9:33 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ANamelessGhoul
Kontakt:

Ima li ikoga da ga je strah za opstanak ?

EasyRiise
Kontakt:
Status: Online

pon feb 16, 2026 9:35 pm

cikoradovic je napisao/la:
pon feb 16, 2026 9:31 pm
ubaceni element je napisao/la:
pon feb 16, 2026 9:21 pm
Otkaz Slavisi bi znacio da je Nijaz priznao gresku vec na startu, tako da sumnjam da ce doci do toga.
Slaviša mora "podnijeti žrtvu" sa druge strane ako misli ostati i prestati da eksperimentiše. Meni nije problem što smo izgubili. Ljudi bili bolji. Problem je što se žališ na u21 a imaš četiri opcije na klupi i to i najveća budala vidi. Nemaš krila ali imaš Freemana, Ibraheema, probaj nešto. Uigravaš nešto na pripremama a onda toga nema ni na mapi. Većina igrača koji su ostali nakon Adžema i bađe su loši ali jarane sam praviš problem sebi jer ih forsiraš. Kakva je odluka bila da Krpić uđe u igru? Frajer mrtav igrač već dvije godine. Kakav Šukilović i kakva p materina. Ako do sad nije bio igrač neće nikad. Bičo sjedi na klupi. Radio je individualno. Guraj dok može pa ga zamijeni nek makar komanduje odbranom malo. Erick dok se okrene kad primi loptu podne prođe. Ako on ovo ne vidi onda nemam komentara. Neko je glup ili ja ili on.
Nemoj da ostaje bgt. Frajer se bavi ovim poslom 20+ godina i priredi nam ovo veceras. Slaviša idi u penziju nije ovo za tebe.

SkenderijaTM87
Kontakt:

pon feb 16, 2026 9:36 pm

ANamelessGhoul je napisao/la:
Bice grcevita borba. Kad te ovako ponizi zadnja ekipa na tabeli na domacem terenu i mora nas bit strah

ANamelessGhoul
Kontakt:

pon feb 16, 2026 9:38 pm

SkenderijaTM87 je napisao/la:
pon feb 16, 2026 9:36 pm
ANamelessGhoul je napisao/la:
Bice grcevita borba. Kad te ovako ponizi zadnja ekipa na tabeli na domacem terenu i mora nas bit strah
Ja bas strepim nakon ovog. Jos sad paklen raspored ide

cikoradovic
Kontakt:

EasyRiise je napisao/la:
Nemoj da ostaje bgt. Frajer se bavi ovim poslom 20+ godina i priredi nam ovo veceras. Slaviša idi u penziju nije ovo za tebe.
Ja sam rekao svoje mišljenje više puta večeras. Noga. Nama je Rudar zabio tri komada, Rudar, posljednja ekipa lige. Ako ne ode jednostavno mora sve promijeniti.

avlami97
Kontakt:

pon feb 16, 2026 9:40 pm

Od samog početka sezone imamo problem trener-igrači. Počelo je sa odstranjivanjem Krpića i Radovca. Kažnjavanjem Odinake i Holanđana, Pa kažnjavanjem Šošića. Sve "nedisciplina", Boljevica izbacio iz ritma+ povreda, a po meni šiljenje kite AA.

U drugi dio sezone ulazimo kao razbijena četa. Opet problemi na treningu. Husković i neki mlađi igrači, navodno odstranjeni.
Po meni ni prvi ni trenutni trener ne vladaju situacijom

Za ove igrače treba trenersko ime. Po meni je to Mehmed Baždarević sa svojim pomoćnikom Stephane Gilli. S obzirom da sada imamo lovu.

Znam da su ovdje mnogi protiv Meše, ali ja mislim da griješe i da bi Meša napravio rezultat. Prvenstvo je "izgubljeno" u Kupu imamo realne šanse da dođemo daleko, ali isto tako teško sa ovom igrom da ga možemo uzeti.

Zaključak: Meša i Stephane Gilli
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

dzulijano_pike
Kontakt:

pon feb 16, 2026 9:41 pm

10 kola
4 boda.
Cetiri!
"Željo je jednostavno dio našeg karaktera" - Mladen Vojičić Tifa

Majkel
Kontakt:

pon feb 16, 2026 9:41 pm

10 utakmica u ligi bez pobjede, brate mili...

ubaceni element
Kontakt:

pon feb 16, 2026 9:42 pm

cikoradovic je napisao/la:
EasyRiise je napisao/la:
Ja sam rekao svoje mišljenje više puta večeras. Noga. Nama je Rudar zabio tri komada, Rudar, posljednja ekipa lige. Ako ne ode jednostavno mora sve promijeniti.
Ma slazem se sve, umjesto da gledam ove mrtvace daj Ibraheema i Freemana nek se barem uigravaju za narednu sezonu. Nama bi i Yamal sjedio na klupi kao premlad za prvi tim.

Sanin kao vidio gdje Ismir grijesi, necemo mi tako, pa isto radi, samo nak fale Turda i Paskalev. Sve bih ovo dao za Mirzada i Tonija Jovica.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

avlami97 je napisao/la:
Od samog početka sezone imamo problem trener-igrači. Počelo je sa odstranjivanjem Krpića i Radovca. Kažnjavanjem Odinake i Holanđana, Pa kažnjavanjem Šošića. Sve "nedisciplina", Boljevica izbacio iz ritma+ povreda, a po meni šiljenje kite AA.

U drugi dio sezone ulazimo kao razbijena četa. Opet problemi na treningu. Husković i neki mlađi igrači, navodno odstranjeni.
Po meni ni prvi ni trenutni trener ne vladaju situacijom

Za ove igrače treba trenersko ime. Po meni je to Mehmed Baždarević sa svojim pomoćnikom Stephane Gilli. S obzirom da sada imamo lovu.

Znam da su ovdje mnogi protiv Meše, ali ja mislim da griješe i da bi Meša napravio rezultat. Prvenstvo je "izgubljeno" u Kupu imamo realne šanse da dođemo daleko, ali isto tako teško sa ovom igrom da ga možemo uzeti.

Da si ti meni ziv i zdrav Gili ti vodi francuskog prvoligasa. Mesa je rang Adzema.

cikoradovic
Kontakt:

avlami97 je napisao/la:
Gilli vodi Paris FC u prvoj ligi francuske. A za Mešu smatram da bi bio veći promašaj nego Adžem.

SkenderijaTM87
Kontakt:

pon feb 16, 2026 9:47 pm

Nemoj bgt starohane tipa Meša za trenere. Samo mladi perspektivni. Hrvat, Španac, Francuz

ISB87
Kontakt:

pon feb 16, 2026 9:48 pm

Ma Rendulic ako je voljan, sa njim je trebalo prvo pricati.

Ma da, jesu bruke, ali treba dati priliku do kraja druge utakmice sa slogom u kupu. Skarta je puno.
MIRZA RASCIC

SamoNapad
Kontakt:

pon feb 16, 2026 9:52 pm

Slaviša sve radi sto nikad nije radio, ide protiv svojih fudbalskih stavova( eksperimentiše). Igra rastrzana igrači mu se ganjaju po terenu sa protivnicima a treba li bi kontrolisati igru itd. Bez obzira što nije prije radio ovdje ne znam sto se ponaša ko početnik sa ovim izmišljanjem pozicija(nerezonski). Igraci koje je zatekao su bili loši i dovedeš nove (koji su kvalitetniji )koje ne koristis. Da ne pričam o igračima koji izgleda trebaju Guardiolu da bi pobijedili dvije posljednje ekipe iz lige. Sve u svemu borba za opstanak je počela i svaki bod je bitan. Ne nasjedajte na priče da smo bolji kad u kontinuitetu već 10 utakmica smo očajni i igramo najgori fudbal. Sve što smo igrali je prvih 5 kola na euforiju.

avlami97
Kontakt:

Svi imamo svoje mišljenje i to poštujem.

Meša i Adžem nikada nisu i nikada nece biti u istom rangu.

Meša može sigurno i sam doći, a i Stephane Gillia može nagovoriti da dođe ovdje. Paris FC će vjerovatno ispasti, a možda ga i otjeraju.

Ako smo ozbiljan klub razgovaraćemo sa Mešom i pokušati ga dovesti. Nikada nije radio kao trener u Želji, a svi znamo da je najbolji Željin igrač u historiji.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

pon feb 16, 2026 9:57 pm

avlami97 je napisao/la:
Svi imamo svoje mišljenje i to poštujem.

Meša i Adžem nikada nisu i nikada nece biti u istom rangu.

Meša može sigurno i sam doći, a i Stephane Gillia može nagovoriti da dođe ovdje. Paris FC će vjerovatno ispasti, a možda ga i otjeraju.

Ako smo ozbiljan klub razgovaraćemo sa Mešom i pokušati ga dovesti. Nikada nije radio kao trener u Želji, a svi znamo da je najbolji Željin igrač u historiji.
Brate Paris je klub sa budzetom kao ova drzava. Mesa igrac/ Mesa trener i covjek nisu iste persone. Covjek je uzasan trener, koji je trenersku karijeru gradio na igracko ime. Ne budi lud

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon feb 16, 2026 9:59 pm

A jesu i ovi novinari prefrigani, gledaj naslova :

Prva trenerska promjena na proljeće: Presudila dva ligaška poraza, trijumf u kupu od 4:0 nedovoljan

Radi se o Maksimovicu iz Sloge :D
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

plavi kanarinac
Kontakt:

pon feb 16, 2026 10:03 pm

Ne može!

nema konstantnosti.

Trebalo je ostaviti Adzema nista bolje ni gore ne bi bilo. Eventualno bi u jednom momentu prevagnulo cij je ***** veci i ustabilili bi se.

Al eto, jebajiga, sad opet u prazno.

Bacene pripreme za sta?
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon feb 16, 2026 10:04 pm

Gledajte pozitivno, bar nam je teren bolji nego u četvrtak.
Zaista mislim da smo na ulici ili na tribinama našli 11 ljudi bez ikakve selekcije, da smo im dali dresove i rekli im igrajte lopte, da bi to bolje izgledalo nego ovo danas. Uvjeren sam da ne pretjerujem, jer dosad smo bili sterilni, ali danas je katastrofa
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], EasyRiise, Google [Bot], Mirek11 i 76 gostiju.

Prijava  •  Registracija