pon feb 16, 2026 9:04 pm
Meni je najgora letargija. Majku mu yebem nisam stručnjak, pogriješio sam milion puta do sad ali yebem ja trenera kad ja kao laik vidim ono što on očigledno ne primjećuje. Imaš problem sa tim zaštićenim godištem. U 3 utakmice promijeniš 4-5 igrača i skontaš da su karine. Imaš na klupi Ćosića, Gojaka, Dragovića i Kororu. Pa majku mu yebem ja bih nazor gurnuo jednog po jednog da vidim ima li hljeba od njih. Eno Dragović uđe pa nešto ko i uradi, potrča malo, šutnu na gol, a ne Šabić, frajer od ulaska primio loptu samo u 90+ i odmah je predao igračima Rudara. Imaš golmana koji je primio 18 golova u 9 utakmica i i još ti brani. Majku mu yebem ja bih gurnuo Ibraheema umjesto Cvete pa makar do temelja izgorilo sve. Ako nisi skontao da je Erick pokretan kao radijator do sad, da Suljo ne može duže od 10 minuta biti na terenu, da Radovac nije kreator igre, da je Šabiću bolje da upiše fakultet nego što ganja loptu, da Rakić ima 10 kila viška, onda ja ne znam šta on radi na treningu i šta je radio sve ove pripreme. Trudim se da ne vrijeđam ali jarane da li si glup ili si ćorav? Jedno mora da je od toga.