3 puta do sada. Jel to ta insajderska?

3 puta do sada. Jel to ta insajderska?
E svaka mu cast, ne znam kad sam nesto pametnije procito.cikazubo je napisao/la: ↑pet nov 30, 2018 12:08 pmplavi brat je napisao/la: ↑pet nov 30, 2018 12:03 pmstorm_raider je napisao/la: ↑pet nov 30, 2018 11:44 amKao sto napisa nas brat Minjore: "Molim Boga da svima da pameti da skontaju da Amar nije titule uzimao za sebe nego za Zelju, te da Senad nije gradio za sebe nego za Zelju.".![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To je neka mjera, umjerenost i nacin kako svi trebamo da razmisljamo prije nego bilo sta kazemo, napisemo ili uradimo. Zeljo je bitan braco i sestre. Samo ljoZe.
Mislis na nacin finansirnja istoka da objasni ? Pokusaj naci na zvanicnoj ima jasno sve cifre i postotci, koliko klub ucestvuje, koliko navijaci i ostali, PDV sve. A ako neko zeli skrenuti pricu da se neko na izgradnji istoka bogatio, krao taj u startu moze da pregrize jezik.
Mislis ko pitari prosle godine?vinston.cercil je napisao/la: ↑pet nov 30, 2018 2:42 pmU kakvu su nas situaciju doveli ovi ublehasi, da kasnimo 12 boba za pitarima, a bili prvi. Nikad slabija konkurencija... ***** ti i upravu i ekipu i sve
Zna li ovaj gore sta znaci rijec ublehas?azbaha je napisao/la: ↑pet nov 30, 2018 3:02 pmMislis ko pitari prosle godine?vinston.cercil je napisao/la: ↑pet nov 30, 2018 2:42 pmU kakvu su nas situaciju doveli ovi ublehasi, da kasnimo 12 boba za pitarima, a bili prvi. Nikad slabija konkurencija... ***** ti i upravu i ekipu i sve
Ja i sta to mijenja ? Kapiras li da smo imali priliku da osvojimo ligu i uprskali i sad ce ti pitari uzeti. Drugi put u 4 godine. Mi je necemo osvojiti ni nakon 7 godina. I sta ti to govori ?azbaha je napisao/la: ↑pet nov 30, 2018 3:02 pmMislis ko pitari prosle godine?vinston.cercil je napisao/la: ↑pet nov 30, 2018 2:42 pmU kakvu su nas situaciju doveli ovi ublehasi, da kasnimo 12 boba za pitarima, a bili prvi. Nikad slabija konkurencija... ***** ti i upravu i ekipu i sve
Jesi svjestan da imaju 2 mil duga? **** te titula na zor(ne tebe), ja uopce ne patim za tim titulama, mislim da je problem uopce i nastao zbog tih jebenih titula, ako to znaci zavaliti se.vinston.cercil je napisao/la: ↑pet nov 30, 2018 3:30 pmJa i sta to mijenja ? Kapiras li da smo imali priliku da osvojimo ligu i uprskali i sad ce ti pitari uzeti. Drugi put u 4 godine. Mi je necemo osvojiti ni nakon 7 godina. I sta ti to govori ?azbaha je napisao/la: ↑pet nov 30, 2018 3:02 pmMislis ko pitari prosle godine?vinston.cercil je napisao/la: ↑pet nov 30, 2018 2:42 pmU kakvu su nas situaciju doveli ovi ublehasi, da kasnimo 12 boba za pitarima, a bili prvi. Nikad slabija konkurencija... ***** ti i upravu i ekipu i sve
Bravo azbahaazbaha je napisao/la: ↑pet nov 30, 2018 3:44 pmJesi svjestan da imaju 2 mil duga? **** te titula na zor(ne tebe), ja uopce ne patim za tim titulama, mislim da je problem uopce i nastao zbog tih jebenih titula, ako to znaci zavaliti se.vinston.cercil je napisao/la: ↑pet nov 30, 2018 3:30 pmJa i sta to mijenja ? Kapiras li da smo imali priliku da osvojimo ligu i uprskali i sad ce ti pitari uzeti. Drugi put u 4 godine. Mi je necemo osvojiti ni nakon 7 godina. I sta ti to govori ?
Ja se nadam da će Amar sada pristati i pomoći nam, a uprava ko uprava je najbolja iza rata.
Konstantno se nesto kod nas pojavljuje i uzima kao izgovor za nedostatak sportskog rezultata. Ja licno nisam zadovoljan situacijom u koju smo se doveli nakon ovih par godina u kojoj smo trebali sudeci po njihovoj ideji realizacije sportskog segmenta, NAPREDOVATI.azbaha je napisao/la: ↑pet nov 30, 2018 3:44 pmJesi svjestan da imaju 2 mil duga? **** te titula na zor(ne tebe), ja uopce ne patim za tim titulama, mislim da je problem uopce i nastao zbog tih jebenih titula, ako to znaci zavaliti se.vinston.cercil je napisao/la: ↑pet nov 30, 2018 3:30 pmJa i sta to mijenja ? Kapiras li da smo imali priliku da osvojimo ligu i uprskali i sad ce ti pitari uzeti. Drugi put u 4 godine. Mi je necemo osvojiti ni nakon 7 godina. I sta ti to govori ?
Ja se nadam da će Amar sada pristati i pomoći nam, a uprava ko uprava je najbolja iza rata.
Zrinjski osvaja..vinston.cercil je napisao/la: ↑pet nov 30, 2018 3:30 pmJa i sta to mijenja ? Kapiras li da smo imali priliku da osvojimo ligu i uprskali i sad ce ti pitari uzeti. Drugi put u 4 godine. Mi je necemo osvojiti ni nakon 7 godina. I sta ti to govori ?azbaha je napisao/la: ↑pet nov 30, 2018 3:02 pmMislis ko pitari prosle godine?vinston.cercil je napisao/la: ↑pet nov 30, 2018 2:42 pmU kakvu su nas situaciju doveli ovi ublehasi, da kasnimo 12 boba za pitarima, a bili prvi. Nikad slabija konkurencija... ***** ti i upravu i ekipu i sve