Evo ja sve mogu shvatiti, usmena obećanja, dugovanja svakakva, ali da neko digne kredit koji nigdje ne postoji u papirima, a toliko vremena trajalo češljanje dokumentacije i pregovaranje investitora s klubom, e to mi nikad neće biti jasno. Evo ja sad zamišljam kako neko u mojoj firmi ode u banku i digne kredit na firmu, a da to vlasnik firme ne zna. Rekao bih nemoguće, čak iako je u pitanju BiH.
Dalje, rekao sam ranije da ne očekujem u ovom prijelaznom roku više od 2-3 dobra pojačanja, jer nije realno da na zimu dovedeš više od toga, a da će ti biti pojačanja. Ali ono što me iznenađuje, od tih pojačanja samo jedan počinje utakmicu, jedan na klupi i dva van protokola. Pritom taj što je na klupi uz Miloševića koji je isto bio na klupi su jedina dvojica u trenutnom rosteru koja nešto i znaju lopte, i cijele pripreme si ih uigravao u prvih 11. I povrh svega, igraš bez njih dvojice i još promijeniš formaciju koju si uigravao u 4-4-2, da bi Krpić mogao igrati, a on sad može možda u TOŠK-u biti prvi napadač.
E to su stvari koje yebu prosječnog navijača, što čekaš mjesecima da nekog pobijediš, i na pauzi dovedeš neka pojačanja, a utakmicu počinju isti oni koji su te doveli ovdje + dvojica koja mjesecima nisu ni igrali, a pojačanja se hlade. I pritom odigraš utakmicu koja je gora od svih prethodnih 7-8 koje nisi dobio, a mi očekujemo odmah barem mrvu napretka na terenu, da možeš povezati 3 pasa i odigrati jednu yebenu smislenu akciju zbog koje si išao u Tursku.
Ako ovi ljudi nisu saburali, ja onda ne znam ko jeste.
Evo jedan video, kad smo kod saburanja.
https://www.facebook.com/share/v/186vNiyNqa/
Kada je jedna ekipa prekinula posjed lopte drugoj, niz dodavanja prve ekipe prekinut je tek kada je druga ostvarila barem jedno dodavanje.