Ma sve racerati....koji ce na qrac sve ovo
Ima sigurno onih koji nisu dobronamjerni, pa se*ru, ali kritike na račun prijelaznog roka su itekako opravdane.
Drago mi je zbog vas dvojice
Nije 2003., i drugi su sad maheri u poslu, a i puno bolje kotiraju od nas tamo gdje se odlučuje.Dzezvar je napisao/la: ↑pon feb 09, 2026 9:06 amBojim se za vase zdravlje poslije osvojenog kupa....majke mi...MATORI je napisao/la: ↑pon feb 09, 2026 9:00 amBravo,ANamelessGhoul je napisao/la: ↑pon feb 09, 2026 8:50 amRepriza one sezone kad smo se grcevito borili za opstanak, samo sto ce sad i gore biti
Ovi sto pricaju o Evropi - neka potraze sebi kakvog dobrog hodzu!
Jah...
Ako ne dođe, znači da nije ni kontaktiran. Niko nas neće odbiti.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon feb 09, 2026 6:41 pmJel ima istine u ovome za Ovcinu??? Treba vidjeti gdje je Vucenovic da ga pokusamo opet u napad
Vidi se da imamo para bas, mozemo mi platiti i vise od Zrinjskog i njanja
Kontaktirani su samo oni koji dodjusvabo je napisao/la: ↑pon feb 09, 2026 6:46 pmAko ne dođe, znači da nije ni kontaktiran. Niko nas neće odbiti.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon feb 09, 2026 6:41 pmJel ima istine u ovome za Ovcinu??? Treba vidjeti gdje je Vucenovic da ga pokusamo opet u napad
Vidi se da imamo para bas, mozemo mi platiti i vise od Zrinjskog i njanja