Da je izveo Muftić - Odinaka, Sedorf, Nastić, Alić - Prokop, Erick (Radovac) - Milošević, Cveta, Vini - Jaganjac. Garantujem da ne bi izgubili. Na pripremama su igrači prihvatali njegove zamisli, ovo danas je bilo samo nabijanja. Krpić poneki duel i dobije a Jaganjac je totalno neupotrebljiv u skok igri.igla je napisao/la: ↑ned feb 08, 2026 4:46 pmAko ne skonta iz ove utakmice, PONAVLJAM, i Slaviša je promašaj.
Osim ako nije povrijeđen - Milošević igra i ne smije biti žrtva taktičkih zamisli jer nam je najbolji igrač.
Isto i za Alića, smisli poziciju Nastiću, stavi ga na štopera, ali ne može on klupa biti u ovakvom Želji. Prokop isto ako je doveden da pravi razliku.
Ja godinama ponavljam da se precjenjuje uloga trenera u sportu. On je tu da iskoristi mogućnosti i vještine svojih igrača, naravno pod uslovom da ne mudruje nego stavlja najbolje što ima na pozicije na kojima su najbolji. Ako radi sve kontra ovog, onda trener stvarno može biti faktor, ali negativan. Sad bi svi da budu Guardiole, prosipaju pamet i izmišljaju neke stvari na terenu, a pritom zaboravljaju mogućnosti svojih igrača.igla je napisao/la: ↑ned feb 08, 2026 4:46 pmAko ne skonta iz ove utakmice, PONAVLJAM, i Slaviša je promašaj.
Osim ako nije povrijeđen - Milošević igra i ne smije biti žrtva taktičkih zamisli jer nam je najbolji igrač.
Isto i za Alića, smisli poziciju Nastiću, stavi ga na štopera, ali ne može on klupa biti u ovakvom Želji. Prokop isto ako je doveden da pravi razliku.
I Sedorf, Osmanović , Rakić, Jaganjac ... bi se složili sa tobom.ublehas je napisao/la: ↑ned feb 08, 2026 4:33 pmJest, eto Adzem kriv, a nije SlavisaValter je napisao/la: ↑ned feb 08, 2026 3:57 pmOvaj poraz dobro mi je došao da se pokušam malo oporaviti. Zadnjih dana spopala me neka prehlada i nikako da se dohavizam. Bez obzira na to, planovi za odlazak na Grbavicu protiv Slavije i Rudara bili su u vrhu prioriteta. Ipak hvala i jedno vrijeme doviđenja, valja nešto i zaslužiti (osim ljubavi) da se dođe. Slaviša, Nijaze i ostali, ubijedite me igrama, na vama je red.
A ti Slaviša iako si za ovo najmanje kriv, nadam se da si spoznao da ove tri opcije U-21 ne smiju više imati prioritet. Šaraj da vidimo na šta ovi drugi lice jer koji će nam onda kur.ac ako su ova tri bolja. U prvenstvu obezbjedi opstanak da se tri kola prije kraja ne stresamo. A kup, ko kup može biti ovako a može i onako. Iskristališi šta i kako za narednu sezonu i ne slušaj više nikog, vidio si sa kakvim fudbalskim čarobnjacima imaš posla. Hoču da vjerujem u tvoje dobre namjere.
Adzem mu je birao sastav, diktirao dolaske/odlaske ove polusezone. Adzem mu je odradio pripreme, postavio taktiku za tekmu i formaciju....
Da se razumijemo, ja da mogu birati, uvjek bi prije izabrao Salvisu nego Adzema, ali da se ne lazemo, ovo je najvise njegov poraz.
A ti se uhvatio njih dvojice kao da je ostalih 9 bilo izvrsno
Oni su mi najbolji danas bili, uz Kaku u veznom redupestabudimpesta je napisao/la: ↑ned feb 08, 2026 5:31 pmA ti se uhvatio njih dvojice kao da je ostalih 9 bilo izvrsno
Dovedemo tog skupog Prokopa da presjedi cijelu tekmuLARSSON je napisao/la: ↑ned feb 08, 2026 5:36 pmOni su mi najbolji danas bili, uz Kaku u veznom redupestabudimpesta je napisao/la: ↑ned feb 08, 2026 5:31 pmA ti se uhvatio njih dvojice kao da je ostalih 9 bilo izvrsno![]()
To su ukupno 4 igraca od kojih je jedan usao kao izmjena, a drugi igrao jer je sada prodati najbolji stoper kojeg smo imali. Eto ispade samo zbog njih smo izgubili tekmu, a svi ostali briljirali.Valter je napisao/la: ↑ned feb 08, 2026 5:04 pmI Sedorf, Osmanović , Rakić, Jaganjac ... bi se složili sa tobom.ublehas je napisao/la: ↑ned feb 08, 2026 4:33 pmJest, eto Adzem kriv, a nije SlavisaValter je napisao/la: ↑ned feb 08, 2026 3:57 pmOvaj poraz dobro mi je došao da se pokušam malo oporaviti. Zadnjih dana spopala me neka prehlada i nikako da se dohavizam. Bez obzira na to, planovi za odlazak na Grbavicu protiv Slavije i Rudara bili su u vrhu prioriteta. Ipak hvala i jedno vrijeme doviđenja, valja nešto i zaslužiti (osim ljubavi) da se dođe. Slaviša, Nijaze i ostali, ubijedite me igrama, na vama je red.
A ti Slaviša iako si za ovo najmanje kriv, nadam se da si spoznao da ove tri opcije U-21 ne smiju više imati prioritet. Šaraj da vidimo na šta ovi drugi lice jer koji će nam onda kur.ac ako su ova tri bolja. U prvenstvu obezbjedi opstanak da se tri kola prije kraja ne stresamo. A kup, ko kup može biti ovako a može i onako. Iskristališi šta i kako za narednu sezonu i ne slušaj više nikog, vidio si sa kakvim fudbalskim čarobnjacima imaš posla. Hoču da vjerujem u tvoje dobre namjere.
Adzem mu je birao sastav, diktirao dolaske/odlaske ove polusezone. Adzem mu je odradio pripreme, postavio taktiku za tekmu i formaciju....
Da se razumijemo, ja da mogu birati, uvjek bi prije izabrao Salvisu nego Adzema, ali da se ne lazemo, ovo je najvise njegov poraz.
Kažem ja: "Pravda za Adžema"

Ne amnestiram ja Slavišu za današnju lošu procjenu, nego ti Adžema za sve ovo što nam se i u nastavku sezone dešava. Malo nas je ko ovako je.baoublehas je napisao/la: ↑ned feb 08, 2026 6:11 pmTo su ukupno 4 igraca od kojih je jedan usao kao izmjena, a drugi igrao jer je sada prodati najbolji stoper kojeg smo imali. Eto ispade samo zbog njih smo izgubili tekmu, a svi ostali briljirali.Valter je napisao/la: ↑ned feb 08, 2026 5:04 pmI Sedorf, Osmanović , Rakić, Jaganjac ... bi se složili sa tobom.ublehas je napisao/la: ↑ned feb 08, 2026 4:33 pm
Jest, eto Adzem kriv, a nije Slavisa
Kažem ja: "Pravda za Adžema"
U ostalom, mogao je i njih klupirati kao sto je ovo sezonsko pojacanje ili Denija....
I nije Slavisa dosao na kraju priprema, pa da nije mogao vidjeti sta mu treba i koja pozicija gori....nije dosao kad je prvenstvo u toku, pa da bude imas sta imas....