Refa1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned feb 08, 2026 4:45 pm

Ma ide Slaviša kroz tri kola nazad za Sloveniju. Ovo ne bih ja izveo što je on. Jebali ga i Radovac i Krpić i Erick. Izgubio utakmicu na sredini tabele i potcijenio ligu.

igla
Kontakt:

ned feb 08, 2026 4:46 pm

Ako ne skonta iz ove utakmice, PONAVLJAM, i Slaviša je promašaj.

Osim ako nije povrijeđen - Milošević igra i ne smije biti žrtva taktičkih zamisli jer nam je najbolji igrač.
Isto i za Alića, smisli poziciju Nastiću, stavi ga na štopera, ali ne može on klupa biti u ovakvom Želji. Prokop isto ako je doveden da pravi razliku.

Refa1921
Kontakt:

ned feb 08, 2026 4:53 pm

igla je napisao/la:

Osim ako nije povrijeđen - Milošević igra i ne smije biti žrtva taktičkih zamisli jer nam je najbolji igrač.
Isto i za Alića, smisli poziciju Nastiću, stavi ga na štopera, ali ne može on klupa biti u ovakvom Želji. Prokop isto ako je doveden da pravi razliku.
Da je izveo Muftić - Odinaka, Sedorf, Nastić, Alić - Prokop, Erick (Radovac) - Milošević, Cveta, Vini - Jaganjac. Garantujem da ne bi izgubili. Na pripremama su igrači prihvatali njegove zamisli, ovo danas je bilo samo nabijanja. Krpić poneki duel i dobije a Jaganjac je totalno neupotrebljiv u skok igri.

igla
Kontakt:

ned feb 08, 2026 4:55 pm

Veća korist od Džene Šabića iza špica nego od Jaganjca u špicu.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

ned feb 08, 2026 4:57 pm

Nadas se necemu, ono jos gore bude. Ovo danas je uzas zivi bio. Erick/Sabic/Jaganjac/Rakic i ova danasnja verzija Krpica nisu za kantona.

svabo
Kontakt:

ned feb 08, 2026 5:01 pm

igla je napisao/la:

Ja godinama ponavljam da se precjenjuje uloga trenera u sportu. On je tu da iskoristi mogućnosti i vještine svojih igrača, naravno pod uslovom da ne mudruje nego stavlja najbolje što ima na pozicije na kojima su najbolji. Ako radi sve kontra ovog, onda trener stvarno može biti faktor, ali negativan. Sad bi svi da budu Guardiole, prosipaju pamet i izmišljaju neke stvari na terenu, a pritom zaboravljaju mogućnosti svojih igrača.
Kada je jedna ekipa prekinula posjed lopte drugoj, niz dodavanja prve ekipe prekinut je tek kada je druga ostvarila barem jedno dodavanje.

Valter
Kontakt:

ned feb 08, 2026 5:04 pm

ublehas je napisao/la:
ned feb 08, 2026 4:33 pm
Valter je napisao/la:
ned feb 08, 2026 3:57 pm
Ovaj poraz dobro mi je došao da se pokušam malo oporaviti. Zadnjih dana spopala me neka prehlada i nikako da se dohavizam. Bez obzira na to, planovi za odlazak na Grbavicu protiv Slavije i Rudara bili su u vrhu prioriteta. Ipak hvala i jedno vrijeme doviđenja, valja nešto i zaslužiti (osim ljubavi) da se dođe. Slaviša, Nijaze i ostali, ubijedite me igrama, na vama je red.

A ti Slaviša iako si za ovo najmanje kriv, nadam se da si spoznao da ove tri opcije U-21 ne smiju više imati prioritet. Šaraj da vidimo na šta ovi drugi lice jer koji će nam onda kur.ac ako su ova tri bolja. U prvenstvu obezbjedi opstanak da se tri kola prije kraja ne stresamo. A kup, ko kup može biti ovako a može i onako. Iskristališi šta i kako za narednu sezonu i ne slušaj više nikog, vidio si sa kakvim fudbalskim čarobnjacima imaš posla. Hoču da vjerujem u tvoje dobre namjere.
Jest, eto Adzem kriv, a nije Slavisa 🙄

Adzem mu je birao sastav, diktirao dolaske/odlaske ove polusezone. Adzem mu je odradio pripreme, postavio taktiku za tekmu i formaciju....

Da se razumijemo, ja da mogu birati, uvjek bi prije izabrao Salvisu nego Adzema, ali da se ne lazemo, ovo je najvise njegov poraz.
I Sedorf, Osmanović , Rakić, Jaganjac ... bi se složili sa tobom.
Kažem ja: "Pravda za Adžema"
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

GodinamaTu
Kontakt:

Valjda nam neko napise razlog ne igranja Prokopa i klupiranje Milosevica i Alica kad vec nemas Karamarka. Cemu forsiranje Osmanovica, Krpica, Radovca cjelu ukatmicu a vidio si na pol vrem da ne ide nista.
Cemu totalno druga formacija od uigravane?
Za sve ovo mora postojati razlog a ako ne postoji onda ovaj strucnjak nema pojma sta radi

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

Jedino ako otjeraju sve ove sto su igrali danas može se opravdati ovaj sastav.

Ako protiv slavije bilo ko započne, sve motkom otjerat. **** li vas krpic kabadahija i radovac i sve ove krampe, i naša djeca muftić, najgori golman u ligi.

Nek se on ošiša pred svaku utakmicu, o
pa ko biva on pokazuje igračima kome dodati, a mozga nema.

Hajde pokaži sad Nijaze imamo li platežnu moć, ili ide krpljenje

gavran
Kontakt:

ned feb 08, 2026 5:16 pm

Dzezvar je napisao/la:
ned feb 08, 2026 3:47 pm
Ovo qrcu ne valja....
Nek si nam otvorio oci
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

ned feb 08, 2026 5:25 pm

Mogu krpa, radovac i jos par njih dati ruke :bih:

pestabudimpesta
Kontakt:

ned feb 08, 2026 5:31 pm

LARSSON je napisao/la:
A ti se uhvatio njih dvojice kao da je ostalih 9 bilo izvrsno
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

ANamelessGhoul
Kontakt:

ned feb 08, 2026 5:33 pm

7 bodova od opasne zone idemo

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

ned feb 08, 2026 5:36 pm

pestabudimpesta je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:
Oni su mi najbolji danas bili, uz Kaku u veznom redu :bih:

ANamelessGhoul
Kontakt:

ned feb 08, 2026 5:39 pm

LARSSON je napisao/la:
ned feb 08, 2026 5:36 pm
pestabudimpesta je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:
Oni su mi najbolji danas bili, uz Kaku u veznom redu :bih:
Dovedemo tog skupog Prokopa da presjedi cijelu tekmu

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

ned feb 08, 2026 5:50 pm

Još niko nije otjeran?

ublehas
Kontakt:

ned feb 08, 2026 6:11 pm

Valter je napisao/la:
ublehas je napisao/la:
Valter je napisao/la:
ned feb 08, 2026 3:57 pm
Ovaj poraz dobro mi je došao da se pokušam malo oporaviti. Zadnjih dana spopala me neka prehlada i nikako da se dohavizam. Bez obzira na to, planovi za odlazak na Grbavicu protiv Slavije i Rudara bili su u vrhu prioriteta. Ipak hvala i jedno vrijeme doviđenja, valja nešto i zaslužiti (osim ljubavi) da se dođe. Slaviša, Nijaze i ostali, ubijedite me igrama, na vama je red.

A ti Slaviša iako si za ovo najmanje kriv, nadam se da si spoznao da ove tri opcije U-21 ne smiju više imati prioritet. Šaraj da vidimo na šta ovi drugi lice jer koji će nam onda kur.ac ako su ova tri bolja. U prvenstvu obezbjedi opstanak da se tri kola prije kraja ne stresamo. A kup, ko kup može biti ovako a može i onako. Iskristališi šta i kako za narednu sezonu i ne slušaj više nikog, vidio si sa kakvim fudbalskim čarobnjacima imaš posla. Hoču da vjerujem u tvoje dobre namjere.

Adzem mu je birao sastav, diktirao dolaske/odlaske ove polusezone. Adzem mu je odradio pripreme, postavio taktiku za tekmu i formaciju....

Da se razumijemo, ja da mogu birati, uvjek bi prije izabrao Salvisu nego Adzema, ali da se ne lazemo, ovo je najvise njegov poraz.
To su ukupno 4 igraca od kojih je jedan usao kao izmjena, a drugi igrao jer je sada prodati najbolji stoper kojeg smo imali. Eto ispade samo zbog njih smo izgubili tekmu, a svi ostali briljirali. 🙄
U ostalom, mogao je i njih klupirati kao sto je ovo sezonsko pojacanje ili Denija....
I nije Slavisa dosao na kraju priprema, pa da nije mogao vidjeti sta mu treba i koja pozicija gori....nije dosao kad je prvenstvo u toku, pa da bude imas sta imas....

kvalitet
Kontakt:

ned feb 08, 2026 6:17 pm

Do nedavno je većina ovdje govorila da je Muftić reprezentativni kalibar, psovali sve Barbarezu jer ga ne poziva, a mi koji smo govorili da je vrlo ograničen golman, prozivani smo neznalicama…

Danas je sve bilo loše, apsolutno niti jedan segment igre nije bio ok. Krpić ne može više, može s klupe kad se ganja rezultat, krila su nam bila odsječena, Jaganjac nije igrač za Želju, ostali također nikakvi danas.

Ja se nadam da će ova pojačanja bar nešto pokazati, nisam gledao nikoga na pripremama, ali jedino ostaje da se nadamo… ako ne odemo u Evropu, to će nas sigurno unazaditi. Ne samo zbog para, nego i zbog eventualnih pojačanja i sl.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

SupremeGucci
Kontakt:

ned feb 08, 2026 6:25 pm

Vala kako igramo, daleko smo mi od Evrope, ali hajde na hajr.

Valter
Kontakt:

ned feb 08, 2026 6:37 pm

ublehas je napisao/la:
ned feb 08, 2026 6:11 pm
Valter je napisao/la:
ublehas je napisao/la:

To su ukupno 4 igraca od kojih je jedan usao kao izmjena, a drugi igrao jer je sada prodati najbolji stoper kojeg smo imali. Eto ispade samo zbog njih smo izgubili tekmu, a svi ostali briljirali. 🙄
U ostalom, mogao je i njih klupirati kao sto je ovo sezonsko pojacanje ili Denija....
I nije Slavisa dosao na kraju priprema, pa da nije mogao vidjeti sta mu treba i koja pozicija gori....nije dosao kad je prvenstvo u toku, pa da bude imas sta imas....
Ne amnestiram ja Slavišu za današnju lošu procjenu, nego ti Adžema za sve ovo što nam se i u nastavku sezone dešava. Malo nas je ko ovako je.bao
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Trenutno korisnika/ca: amelaga, Google [Bot], Mirek11, samo_da_repliciram i 69 gostiju.

Prijava  •  Registracija