Gyasi13
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jan 27, 2026 11:24 am

Ako ostanemo na ovom kadru to je manje vise isto kao prosle sezone, uz upgrade tik tok-slavisa, realno kadar koji je max 4.mjesto, u kupu bez velike sreve tesko do kraja.
Brzo zaboravljamo proslu polusezonu i daleko od toga da smo mi pokriveni ni na jednoj poziciji.

nikson
Kontakt:

uto jan 27, 2026 12:06 pm

Nikad rahatnija zimska pauza. Ne sekiras se uopste sta pisu portali, ko je kontaktiran, ko nije. Evo igraci daju maksimum i ne drkaju *****. Valjda je samo sve vrijeme trebao jedan lik koji ce te nabit nogom ako budes minirao trenera, koji ce te istjerati iz kluba ako iznosis info itd itd. Samo je trebao jedan hadzija da kaze ja vas placam i po mom ce biti

Sto se tice fudbala - ocekujem od Denija da bude nosilac ekipe. Nadam se da ce bar u kupu braniti drugi golman - treba i mora!
Nadam se da ce se ugovori igraca ubuduce potpisivati u formi kao sto je navedeno u oglasu za sportskog direktora. Ukratko - primanja ti ovise o rezultatima. I dalje me niko ne moze ubijediti da smo onakav pad dozivjeli tek tako, hajde pad u igri se desi, promasis zicer i slicno, to se sve desava ali onakav pad volje, zelje i htijenja, e tim se treba pozabaviti
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

milanribar
Kontakt:
Status: Online

uto jan 27, 2026 12:10 pm

Gyasi13 je napisao/la:
uto jan 27, 2026 11:24 am
Ako ostanemo na ovom kadru to je manje vise isto kao prosle sezone, uz upgrade tik tok-slavisa, realno kadar koji je max 4.mjesto, u kupu bez velike sreve tesko do kraja.
Brzo zaboravljamo proslu polusezonu i daleko od toga da smo mi pokriveni ni na jednoj poziciji.
Mislim da je Prokop dva nivoa iznad Lagumdžije. Može pokrit njegovu poziciju a i malo ofanzivnije. Tu ćemo bit dosta jači, dok smo na krilnim pozicijama oslabljeni.

Gagi tm 87
Kontakt:

uto jan 27, 2026 12:16 pm

Nadam se da će mo dovesti krilo ,osim Winija i Cvete mi rezervno krilo nemamo možda Efendić ali nije ni minute dobio u 3 pripremne utakmice...

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], SWRA_1921 i 61 gost.

Prijava  •  Registracija