ublehas
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jan 09, 2026 7:07 pm

Veteran1965 je napisao/la:
pet jan 09, 2026 6:46 pm
ublehas je napisao/la:
pet jan 09, 2026 5:43 pm
pet jan 09, 2026 4:56 pm

Vrijeme će pokazati. Ja mislim da Efendić nije nista lošiji, naprotiv.
Pogrešno razmišljanje. Nije poenta imat najboljeg. Poenta je uzeti (ako mozes) 20 najboljih, pa nek 3 uspiju na konju si.
Druže, nema nigdje na kamari pa da zagrabiš. Proces je to, dijete po dijete i graditi sistem. Kvalitetan direktor OP. Kvalitetni treneri. Investiranje u obuku i edukaciju istih. SISTEM. Jer u sistemu i od solidnog djeteta možeš napraviti igrača, dok bez sistema i kvalitetna djeca propadaju.
Slažem se 100%. Zato i kazem da ocekujem da mi počnemo dovoditi talentovane klince iz BiH. Naravno da ocekujem i sistem da se uspostavi. Sada po prvi put imamo mogućnost (citaj novac) da ti uradimo. Jedino tako mozemo naprijed

exbabilon
Kontakt:

pet jan 09, 2026 7:35 pm

Ovo s Boljevicem nit smrdi, nit mirise. Ocekuje se puno vise od njega, a pitanje je moze li. Nije problem u raskidu, razlazu, tjeranju, kako god... odavno mi slavimo raskide ugovora samo. Ko ce doci i hoce li biti bolji, to je problem. Uvijek smo znali tjerati, i po desetoricu, ali smo s dovodjenjem tanki. Ako i ode, nek povede i Pejica, Koningsa, Obradova...

santakuruz
Kontakt:

pet jan 09, 2026 8:05 pm

ublehas je napisao/la:
pet jan 09, 2026 4:56 pm
Vrijeme će pokazati. Ja mislim da Efendić nije nista lošiji, naprotiv.
Pogrešno razmišljanje. Nije poenta imat najboljeg. Poenta je uzeti (ako mozes) 20 najboljih, pa nek 3 uspiju na konju si.
Druže, nema nigdje na kamari pa da zagrabiš. Proces je to, dijete po dijete i graditi sistem. Kvalitetan direktor OP. Kvalitetni treneri. Investiranje u obuku i edukaciju istih. SISTEM. Jer u sistemu i od solidnog djeteta možeš napraviti igrača, dok bez sistema i kvalitetna djeca propadaju.
Jos dugo, dugo u OP mi necemo imati sistem. Evo samo pogledati koliko je trenera promijenjeno u jednoj od mladjih generacija zbog jednog roditelja. To je pogubno za citav klub.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

SupremeGucci
Kontakt:

pet jan 09, 2026 8:17 pm

Welcome Allyson 🇧🇷

SamoNapad
Kontakt:

pet jan 09, 2026 8:53 pm

santakuruz je napisao/la:
pet jan 09, 2026 8:05 pm
ublehas je napisao/la:

Jos dugo, dugo u OP mi necemo imati sistem. Evo samo pogledati koliko je trenera promijenjeno u jednoj od mladjih generacija zbog jednog roditelja. To je pogubno za citav klub.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Sistem se lako napravi kad imas pare i ne zavisis od babinih uticaja. Ukines skolu fudbala ukines placanje clanarina, pokupis najtalentovanije iz skola fudbala i imas uzrast od 10te godine . Ovd mladje ispod ti ne trebaju ako nemas dobre mlade trenere bolje da su po skolama fudbala. Sa starijim pionirima ,kadetima potpisujes vec ugovore i placas ih u prevodu prstom pokazujes ko ce trenirati i igrati u Zelji a ne da svaki uticajni roditelj moze svoje dijete pogurati do juniora u nasem klubu. Dovedes ako treba strane treeneere u tih 6 ili 7 generacija a ovim mahalskim trenerima (sto ispijaju kafe sa roditeljima) lupis tarabu i zavrseno dobijes profesionalizam.

Mirek11
Kontakt:

pet jan 09, 2026 9:05 pm

SupremeGucci je napisao/la:
Welcome Allyson 🇧🇷
???
Moze jos neka info., brazilaca sa ovim imenom koliko hoces, jednog smo imali :P
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Dzezvar
Kontakt:

sub jan 10, 2026 4:58 am

Mirek11 je napisao/la:
pet jan 09, 2026 9:05 pm
SupremeGucci je napisao/la:
Welcome Allyson 🇧🇷
???
Moze jos neka info., brazilaca sa ovim imenom koliko hoces, jednog smo imali :P
Suplja brate vidis da lozi raju....
Sto se igraca tice pratite zvanicnu a ne portale.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 50 gostiju.

Prijava  •  Registracija