Mulalic Edis je napisao/la: ↑uto jan 06, 2026 3:36 pm
avlami97 je napisao/la: ↑uto jan 06, 2026 10:22 am
Sve ce to Nijaz urediti
Za sektaša iz Rajlovca, Nijaz je doktor nauka. Kako si se aktivirao zadnjih dana. Bebarooo
Iskreno govoreći nisam upratio u ranijim komentarima pa unazad godina da je Avlami bio neko ko je spinovao ili pisao bez argumenata. Ne poznajem čovjeka, ali koliko se sjećam uvijek je bio korektan i bez nekih skrivenih namjera.
Što se tiče ovih spominjanja nekih novih dugova i lošeg poslovanja, pa zar nije urađena dubinska analiza i revizija nezavisnog revizora za finansije?
Ovo što on govori je tačno 100% i nije mahalska, ne znam zašto tuđe komentare pa mogu reći glupim komentarima pokušavate pobiti...
Da ponovim lično mišljenje, Nijaz je prije svega jad jadni i neko ko je samo svoj interes gledao kroz cijelo vrijeme provedeno u F.K.Ž. On mi je jedina misterija zbog čega baš on da se bavi svim i svačim. Nema on toliko uticaja koliko se priča, ali hajde da sačekamo k'o što kažu kolege sa foruma. Možda je spasio da se ne proda pomoćni teren nekad u bliskoj prošlosti, ali sad mi se čini i da je poprilično jasno zbog čega je to uradio...
Strateški partner je morao doći i to je jasno kao dan, ja sam od početka za ulazak nekoga ko može da nam pomogne i vjerujem da je to Sanin.