Jos malo pa ce traziti i da se pokojnom Lutvi podigne spomenik u prirodnoj velicini, na ulazu u Plavi salon.Mulalic Edis je napisao/la: ↑sub jan 03, 2026 10:40 amEno gg forumaši prizivaju morža, ne znam na osnovu čega gaje taj optimizam![]()
Jos malo pa ce traziti i da se pokojnom Lutvi podigne spomenik u prirodnoj velicini, na ulazu u Plavi salon.Mulalic Edis je napisao/la: ↑sub jan 03, 2026 10:40 amEno gg forumaši prizivaju morža, ne znam na osnovu čega gaje taj optimizam![]()
E ovo su neka nova vremena (al izgleda mnogi ne kontaju)avlami97 je napisao/la: ↑sub jan 03, 2026 8:51 pmJos malo pa ce traziti i da se pokojnom Lutvi podigne spomenik u prirodnoj velicini, na ulazu u Plavi salon.Mulalic Edis je napisao/la: ↑sub jan 03, 2026 10:40 amEno gg forumaši prizivaju morža, ne znam na osnovu čega gaje taj optimizam![]()

E sad, šta bude biti će... Vidjeti ćemo hoće nam ići niz dlaku ili uz dlaku.SanMan je napisao/la: ↑sub jan 03, 2026 9:55 pmE ovo su neka nova vremena (al izgleda mnogi ne kontaju)avlami97 je napisao/la: ↑sub jan 03, 2026 8:51 pmJos malo pa ce traziti i da se pokojnom Lutvi podigne spomenik u prirodnoj velicini, na ulazu u Plavi salon.Mulalic Edis je napisao/la: ↑sub jan 03, 2026 10:40 amEno gg forumaši prizivaju morža, ne znam na osnovu čega gaje taj optimizam![]()
mogu ga oni (a i svi mi, komlet navijači) prizivati kolko hoćemo - ako Sanin kaže koji će mi k.... - ništa od AO
možemo mi (a i svi oni sa gg, komplet navijači) biti protiv AO kolko hoćemo - ako Sanin kaže hoću ga - eto AO - boli ga k.... šta mi mislimo
Novo vrijeme, novi gazda, nova pravila...... - Nijaz zadnjh deset godina nije mogo prismrditi upravi - odjednom glavni - što li i koli se pita
"uprava napolje", treneru odlazi, tjeranje igrača...... ZABORAVI
Ko ste to vi? Jel sad imamo prave i "krive" navijače? Zasto udovoljiti polovici, a polovici ne?
Zasto bi bio problem i A.O i Miske. Drazi mi je prvi i volio bi ga vazda vidjeti oko kluba ali zasto ne i drugog naravno sve u nasem interesu ( kluba ). Previse se na Amara navalilo i raja pola price zna ili nikako. A isto j sa Misketom ( jes vazda imao interviju " kad ne treba " ) ali ooet mislim da je sve u dobroj namjeri.
...
Nek ih primoraju da dodju na utakmice prvo.
Svakako nam ne trebaju.otkazane pripreme zbog snijega