Veteran1965
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub dec 27, 2025 7:59 pm

salle86 je napisao/la:
sub dec 27, 2025 7:21 pm
Ja bih za početak volio vidjeti da klub nije na "autopilotu". Dosta puta sam imao osjećaj da nema niko u klubu ko se pita i ko se nervira kad ne ide. Ono odigran meč, poraz...idemo dalje. Vidimo se za 7 dana u dolini...Tako ne ide, to bih za početak volio vidjeti drugačije. Da ima čovjek koji je 24/7 ili koliko je to realno moguće, tu u klubu, što se kaže i u dobru ali i u zlu.
Neko ko će se takođe nervirati i kome će biti syebana čitava sedmica kad izgubimo, ko što je nama bolesnicima 🤣🤣🤣
Pa takvi će ti svi biti u klubu
Samo 5% i ni stolice više!!!!

teatrale36
Kontakt:

sub dec 27, 2025 8:36 pm

Nije mi jasno što ovaj Duvnjak ode? Hajde Misimović hoće da klepi pomoćni, a da te on nagovori da odeš i izadješ iz kluba,nije mi jasno. Čim te to jedan Misimović može ucijeniti?

Veteran1965
Kontakt:

sub dec 27, 2025 8:45 pm

teatrale36 je napisao/la:
sub dec 27, 2025 8:36 pm
Nije mi jasno što ovaj Duvnjak ode? Hajde Misimović hoće da klepi pomoćni, a da te on nagovori da odeš i izadješ iz kluba,nije mi jasno. Čim te to jedan Misimović može ucijeniti?
On radi u firmi kod manuela

Sky1
Kontakt:

sub dec 27, 2025 9:15 pm

Gdje @Amidza, kad ispade danas lik i krenu sa psovkama hahaaha hajde 'vamo da se još malo smijemo. Kakav si ti gigant.

Mirek11
Kontakt:

sub dec 27, 2025 9:29 pm

https://misamosjedimouredakciji.raport.ba/sport-centar- ... dJhbr2am9Q

Naime, nezvanično saznajemo da Mirvić, prema ugovoru, ima opciju jednostranog raskida saradnje i povlačenje uloženih sredstava uz određenu nadoknadu, ali samo pod uvjetom da to ne ugrozi poslovanje kluba.

Jednostavnije rečeno, Mirvić će čak i u tom slučaju morati nastaviti izdržavati klub i povući uloženo tek nakon što osigura sredstva, dovoljna da pokriju i obaveze prema njemu i osiguraju nesmetan rad kluba
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Glas Razuma
Kontakt:

sub dec 27, 2025 9:54 pm

Veteran1965 je napisao/la:
sub dec 27, 2025 5:40 pm
Dzezvar je napisao/la:
sub dec 27, 2025 4:03 pm
Bozidar Radosevic je napisao/la:
sub dec 27, 2025 3:57 pm

Evo nam i sponzora kluba dok je Miske bio tu
A mozete qrcu svirati obadvojica.....ha ja....
Tako jeeee
Jako primitivno od tebe Dzezvar, da li sam te ikada uvrijedio ili moguce pokazao nepostovanje prema tebi. Dapace, da li sam ikome drugome to isto uradio? Najmanji je problem da ti odgovorim "carsijski" odakle sam i sam sa: "Tako pricaj onome ko te odgojio" medjutim necu.

Sto se tice Veterana, vi ste pobjegli nakon lazi pred mogucom tuzbom. Nastavite samo.

Gospodina Mirvica poznajem bas kao sto poznajem gospodina Diglisica. Obojica imaju, odnosno ima su iskrene namjere za Zeljeznicarem. To je nesto o cemu se ne treba brinuti. Sanina sam upoznao 2004. ili 2005. godine u jednom malom gradicu u americkoj drzavi Virginia. Ime gradica je Charlottesville, a gospodin Mirvic je zajedno sa Ankom Izetbegovic bio dio bosanskog tima. U pitanju je bio dvosedmicni seminar u okviru cetverogodišnjeg programa istraživanja i terenskih projekata. Razgovaralo se o tome kako zajednice nakon masovnog nasilja obnavljaju mir kroz humanistiku i “kulturnu obnovu”: vjerovanja o pravdi i zajednici, iscjeljenje, leadership, community-building, te kulturne proizvode poput teatra, legendi, umjetnosti i poezije. Ucesnici su dijelili licna iskustva, uporedjivali slucajeve iz razlicitih zemalja, razvijali zajedničke koncepte/metode i planirali nacionalne projekte za nastavak rada kod kuce. Evo jedna slika iz tog perioda.

slika

U njegove namjere ne treba sumnjati, to je jedan dobar i uspjesan covjek. Malo je ako hocete samozatajan.

Priznajem da su mi informacije oko gospodina Kozarica bile polovicne.
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!

Veteran1965
Kontakt:

sub dec 27, 2025 10:00 pm

Lijep post, samo mi pojasni oko ove tužbe, o čemu se radi, nisam upućen

nikson
Kontakt:

sub dec 27, 2025 11:07 pm

Kad moze gavran nakon 105 godina promjenit tribinu, mozemo i mi nakon 104 vlasnika. Pa jel??
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], pile87, zeljooo13 i 74 gosta.

Prijava  •  Registracija