Ma jok drug nije to tako, oni se brinu za Zelju...Senad je spasioc...on i kompanija ce smisliti nacin sa dionicama.
Ma jok drug nije to tako, oni se brinu za Zelju...Senad je spasioc...on i kompanija ce smisliti nacin sa dionicama.
I ja im halaliti necu a ove ublehe samo sto prosipaju a nista konkretno ne poduzimaju , ne nude nista samo sto dalje od kluba.south side je napisao/la: ↑čet dec 25, 2025 5:02 pmJa im Digislica nikad oprostiti necu. Covjek imao najbolje namjere, veliki navijac naseg kluba a sta je sve planirao napraviti od Želje to bi bila tek prava prica, da je on tada preuzeo mi bi danas bili Bosanki dinamo.Zaxon11 je napisao/la: ↑čet dec 25, 2025 4:47 pmSutra je dan D. Ako fakat ova ekipa oko Misimovića otjera investitora kako su otjerali i Digislića, tu je negdje i kraj kluba. Završavamo kao Čelik ili u boljem slučaju Sloboda. Svaki onaj koji glasa protiv sutra je neprijatelj kluba. Tačka.
Volio sam Mešu nekad kao brata rođenog. Al dosta te više. Zadnjih godina samo kenjaš po klubu, **** u skokovima.
Ali evo opet imamo drugu priliku da se iscupamo iz vanago ako opet dioničari ne razhebu sve
Eto tebi se ne da spavati jer je Željo peti, pa bi investitora da budemo ta na na da ti lijepo i drug ti sto mu glava u morđevoj guzici mozete lijepo pajkiti...SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet dec 25, 2025 6:02 pmMa jok drug nije to tako, oni se brinu za Zelju...Senad je spasioc...on i kompanija ce smisliti nacin sa dionicama.
Zar on ima neki prijedlog?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet dec 25, 2025 6:04 pmImate clanak za NK Domzale i na sta su spali, i nihov predsjednik kaze sa bez ulaska strateskog partnera klub ide ka gasnju.
Mozda da Senad ode gore i njima predlozi njegov nacin funkcionisanja kluba.
On je sad kao dobar?Veteran1965 je napisao/la: ↑čet dec 25, 2025 6:12 pmI ne prolazi vam više priča oko Amara i uključivanje njega u ovu priču. Hadžija osim što je amater ima i savjetnike amatere. Ovim su sami sebi pucali u koljeno glupani.
Ograđujem se od tvog komentara, Amar je za mene prekrizen ima 10 godina, sto mozes vidjeti i po mojim postovima ako te interesuje i nemoj ubacivati vise price oko Amara to je dejavu kad vam se udari u osinjak.
To sto ti i ja ne znamo, ne znaci da niko ne zna. Danima unazad se informise, prezentuje.. ljudima koji su isto na Zeljinoj strani i koji su u ovom trenutku izabrani da donesu odluku. Oni nece birati na slijepo. Neke od njih znam i siguran sam da su dobronamjerni i bolesnici Zelje. Ako i odbiju, i tu cu vjerovati da su s razlogom odbili.plavi kanarinac je napisao/la: ↑čet dec 25, 2025 6:19 pmLjudi, može li mi iko dogovoriti kako i zašto smo slijepo za bilo kakvog investitora, a navodno ne znamo sadržaj ugovora? Otkud znamo je li povoljan ili ne? Jesmo li tolika mahala da sve mora procuriti?
Nisam ni na čijoj strani, na Željinoj sam strani.
za ovog je zlatanigla je napisao/la: ↑čet dec 25, 2025 6:15 pmOn je sad kao dobar?Veteran1965 je napisao/la: ↑čet dec 25, 2025 6:12 pmI ne prolazi vam više priča oko Amara i uključivanje njega u ovu priču. Hadžija osim što je amater ima i savjetnike amatere. Ovim su sami sebi pucali u koljeno glupani.
Dva egoistična smeća, samo je radna smjena sad Senadova.
Pa ne bi nam islo ni u korist pristanak pod svaku cijenu ma sta to znacilo za nas u budućnosti.