pon dec 22, 2025 12:58 pm
milanribar je napisao/la: ↑pon dec 22, 2025 10:50 am
dobar tri je napisao/la: ↑pon dec 22, 2025 10:26 am
ISB87 je napisao/la: ↑ned dec 21, 2025 8:01 pm
Ma ne bi sigurno masao prilike 1 na 1. Samim tim bi skupio vise golova. Iskusniji je to napadac, ovo kod nas su polu-igraci.
Ma nismo ni mi vala neka masina za stvaranje sansi, sve nam se svodilo na Sosica koji je bio van forme, a nakon povrede ne treba ni pricati.
I ja sam misljenja da se kod nas ne bi nadavao golova, iako je strasno napredovao od odlaska iz Zelje i sad je dosta ozbiljniji igrac
Ljudi pogledajte vezni red Borca, Grahovac-Jojić-Savić, jedan bio kapiten Rapida godinama, reprezentativac, jedan u Dortmundu, Kolnu igro, jedan u Salzburgu, Olimpiji, Wisli. I to ne da su igrali nego imali ozbiljne uloge u tim ligama. Uporedite to s našom vezom (još bez Šošića), pa vidite koliko smo daleko i koliko ovi mogu više da iskreiraju za svoje krila i napadače.
Mislim da oni nemaju toliko moćniji napad i krila koliko su jači na svim drugim pozicijama, vezni red i bekovi pogotovo.
Ma jači su i na krilima i u napadu i to dobro jači... A ovdje se prije dva mjeseca govorilo da smo mi "tu negdje" s njima i da bismo bili ispred njih da imamo pošteno suđenje. Ljudi nisu svjesni koliko smo igrački lošiji od borca, zrinjskog i sarajeva...
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.