Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

SanMan
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri dec 17, 2025 7:44 pm

Komlet svi krivi, pogotovo ove zadnje dvije utakmice
uprava - doveli Adžema na tri godine - otjerali Adžema a ostavili gore od njega (on ih biro samo da bi bili poslušni ko cuke)
igrači - ako vidiš da te kreten vodi onda mu j.ebeš sve i kažeš da ide u pm (ko Bekrić u Mostaru - "mi se dogovorili na poluvremenu")
Prije svih Milošević, Boljević, Cvetanovski, Karamarko a i Muftić (ako nemaju muda prije utakmice onda kad počne utakmica kažeš (prošlu utakmicu) Guši a ovu Dervišiju marš u pm - sjedi na klupu i šuti - neš mi ti govoriti gdje da gledam)
a i mi navijači - vidjeli već sa Veležom šta je i kakve su mu mogučnosti Adžema - puštamo to - otjera sam sebe - mi ostavljamo njegove isprdke da nas vode dvije veoma bitne utamice - Dino Pekić ima 100 X više znanja i uvida od njih kakvi su nam igrači - o motivciji ekipe Dine i ovih "stručnjka" da ne govorim.
Sa ova 4 boda koja su bila zicer, egal bi bili sa sarajvom - oni se k.urče hoće titulu - mi brinemo za opstanak

svabo
Kontakt:

sri dec 17, 2025 7:44 pm

igla je napisao/la:
sri dec 17, 2025 6:44 pm
Stručni štab:

Šta je uzrok ovim rezultatima?

"Ja da znam, mi bi smo riješili. Pokušali smo na sve načine. Treba nešto, sigurno nešto ima, ali nažalost to nismo našli," odgovorio je Derviši.

E haj sad vi zamislite da ovo izgovorite na svom poslu.
Ja u svojoj firmi imam ekstra dobre uslove, primanja vrhunska, službeno auto, telefon kakav hoću, laptop... ali i pravim vrhunski posao. E sad, milion % sam siguran da igrači koji su najmanje plaćeni u klubu imaju bar moju platu. Zamisli da ovaj hamelj koji je kod nas u klubu treba raditi u privatnoj firmi, ne bi za hljeba mogli zaraditi.

Velik si Željo, koga si sve uhljebio i koliko porodica hraniš.
Kada je jedna ekipa prekinula posjed lopte drugoj, niz dodavanja prve ekipe prekinut je tek kada je druga ostvarila barem jedno dodavanje.

ubaceni element
Kontakt:

sri dec 17, 2025 8:04 pm

Horor odluke, gore od Adzema je ostaviti ove levatine da prospu joe 4 boda, a zamalo i vise. Ko je to sve odlucio mora da leti odmah! Ili trebamo tim istim ljudima da vjerujemo da ce zastiti interesa kluba i oko investitora?

Norsborg
Kontakt:

sri dec 17, 2025 8:06 pm

Jao Dervisijeve izjave, nije uvijek do trenera.
Drago mu za skidanje dresova pa ko veli krivi su igraci.
Po mom shvatanju fudbala ne moze biti krivi igrac nego onaj ko ga je postavio a u nasem slucaju i selektirao.

Refa1921
Kontakt:
Status: Online

sri dec 17, 2025 8:46 pm

E što nas unazadi neznalica tik tokerska. Nabijem i upravu na onu stvar prvo što su ga doveli a drugo što nisu prihvatili ostavku poslije Veleža.

SamoNapad
Kontakt:

sri dec 17, 2025 8:47 pm

Trener zajedno sa onim koje aminovao transfere je ostetio klub za par miliona.
Otjerali publiku (izgubili pare od karti)
Ispao od strasnog Kopera izgubili pare (milion)
Doveo bruku igrac(sirovina) ostetio klub za boga pitaj koliko para .
Napravio havariju narednom treneru plus vec sad zaduzio narednu upravu za namakne pare za nove igrace jer sa ovim ce ispasti.
Nijedna pozitivna stvar , odgovornosti nigdje.

ANamelessGhoul
Kontakt:

sri dec 17, 2025 9:18 pm

Sve vam ***** bogalji na sta ste nas sveli.

milanribar
Kontakt:

sri dec 17, 2025 10:12 pm

Gledajući ove zadnje dvije utakmice kako smo izgledali, mi smo na odličnom mjestu na tabeli.
Djeca koja su ušla nažalost ovo nije utakmica gdje oni treba da debituju, kad je ogroman pritisak kad se ganja rezultat al ako ništa imaće jedno teško iskustvo.

svabo
Kontakt:

sri dec 17, 2025 10:20 pm

40 igrača na platnom spisku. I sad će se čekati Mirvić da iskešira raskidae ugovora sa 10-15 uhljeba koje je neko potpisao.

Šabiću, Koliću, Korori i Gojaku nije trebalo skidati dresove, oni za ovo nisu ništa krivi, pogotovo momci koju su danas debitovali. To im samo može biti dodatna trauma i pritisak.
Kada je jedna ekipa prekinula posjed lopte drugoj, niz dodavanja prve ekipe prekinut je tek kada je druga ostvarila barem jedno dodavanje.

Refa1921
Kontakt:

sri dec 17, 2025 10:58 pm

Jedna od jačih poruka koje sam pročitao. Igrajte pič.ke za boje plave !!!

slika

Mulalic Edis
Kontakt:

sri dec 17, 2025 11:05 pm

Refa1921 je napisao/la:
sri dec 17, 2025 10:58 pm
Jedna od jačih poruka koje sam pročitao. Igrajte pič.ke za boje plave !!!

slika
Nema se sta dodati. Ljudi cekaju kraju utakmice. Ne bi dali gola 3 utakmice. Boljevic i Karamarko se iskusno izvukli. Ovi svakako ne mogu, nece, a neki i ne znaju. SRAMOTAN zavrsetak sezone. Manijaci svaka cast, ovi igraci su zasluzili svako moguce ponizenje. Otic na Kosevo i pustiti da ti oni mrtvaci spucaju cetiri komada i pustiti Veleza da te dobije/prebije na Grbavici je dno dna. Da ne govorim o ove dvije utakmice, gdje su samo trckarali. BRUKA.
Grande dioničko društvo 💪

Mulalic Edis
Kontakt:

sri dec 17, 2025 11:09 pm

cikoradovic je napisao/la:
sri dec 17, 2025 7:18 pm
Šta kae nije do trenera. Sigurno onda nije ni do Salčina, Bilalagića, Kolića, Osmanagića, Šukala. Hoćemo li se pogledati u oči konačno i reći da ne ide ili ćemo glumiti pamet dok ne dotaknemo dno? Ako hoćemo da dotaknemo dno onda smo na dobrom putu.
Dobro si ih nabrojao. Ko je iz UO saradjivao s njima i ko je odgovoran za potrosene pare od evrope na prosjecne preplacene igrace ostace vjerovatno misterija kad udje strateski partner.
Kolic je usao jer je sin Kadrije Kolica, a Dervisi se uvlaci istom i ostaje kao feniks u Zelji, namazanko koji nicim to ne zasluzuje. Nadam se da ce biti otjeran sto prije. Salcin takodjer jer nam je slozio Badzu psihoticnog. Lijepi kokuzluk. Barem se covjek ne nervira. Ovako ti sloze 5,6 igraca po 12,13 milja plate i zavrsis sesti, deset utakmica bez pobjede.
Grande dioničko društvo 💪

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Loris1971, Mulalic Edis, Refa1921 i 53 gosta.

Prijava