Ludvig Leple je napisao/la: ↑pon dec 15, 2025 1:17 pm
Dzezvar je napisao/la: ↑pon dec 15, 2025 12:18 pm
Ludvig Leple je napisao/la: ↑pon dec 15, 2025 12:14 pm
Svi već odavno znamo da udruženje građana ne vodi ničemu. Muze nas ko stigne i kako mu se čefne.
Da li je nadolazeći model poslovanja uređeniji, sigurno da jeste, da li će biti profitabilniji, sigurno da hoće, ali da li će i to zadovoljiti naše poremećene glave, e to ne znam. Kao što sam ranije govorio, ne sviđa mi se osoba koja je spona između investitora i svih ostalih. Vidim neki ga ovdje zovu babom za neke stvari, ali taj babo je realno smeće od čovjeka. Malo zakopati po prošlosti, pa vidjeti ko je babo i šta je radio u klubu zajedno sa svojim sad mislim bivšim drugom Čajnoslu, a iskreno ne znam gdje je bio svo ovo vrijeme otkako smo u dubiozi, pa i gospodin Kozarić koji se odjednom ugurao da bude blizu izvora. Zašto se nisu nudili sa rješenjima kada smo i gori bili nego sad?
Nazad ne može, nadati se boljim danima.
Što bi rekao Nedo Turković:
"Hajde S. Mirvićuuuu donesi nam dolareeeeeee, plati nam pojačanja za evropskeee utakmiceeeee..."
A sta je radio...da rovim bez veze....
Nije za foruma, znaš i sam.
Ako ćeš pivu popiti iz prve ruke ću ti neke stvari dočarati.
@Čiko, sve sam ja to davno pisao i još par ljudi.
Lako je bilo sve uvezati:
Član UO - Šef stručnog štaba - menadžer Sparta - fan shop i konačni rezultat dobiješ ovo sadašnje stanje. Samo od svega ovoga upitnik koji je meni iznad glave je Tunović. Da li se išta pita?
Uoravo zato sto znam dosta dosta stvari i jedno vrijeme sam bio dio toga te pitam sta je to uradio.Konkretno kako je ostetio,popljuvao i bilo na koni drugi nacin nacinio stetu klubu...
Kada si vec napisao o njemu red je i da zavrsisi misao....jbg...
Ja sam spreman....mozemo do kraja ako hoces.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....
Ex : Faca sa ulica