samo TIT... ULA
samo TIT... ULA
To sve nabiti iz kluba i nikad vise da ne dozvoliti da treniraju djecu a ne prvi tim. Ne znam sto nismo izmoljakali Dinu i Svraku da budu tu makar 2 utakmice oni navijaju za Zelju ova balavurdija nikad nije smjela biti u nasem klubu. I onako necemo nista uigrati u 7 dana tako da je samo trebalo da bude neko normalan tu ko zeli da Zeljo pobijedi nista vise.
A sto svraka zivota ti....SamoNapad je napisao/la: ↑ned dec 14, 2025 1:29 pmTo sve nabiti iz kluba i nikad vise da ne dozvoliti da treniraju djecu a ne prvi tim. Ne znam sto nismo izmoljakali Dinu i Svraku da budu tu makar 2 utakmice oni navijaju za Zelju ova balavurdija nikad nije smjela biti u nasem klubu. I onako necemo nista uigrati u 7 dana tako da je samo trebalo da bude neko normalan tu ko zeli da Zeljo pobijedi nista vise.
Ma kontam trener je juniora (ako je jos uvijek)pa da bude samo tu , ne mislim dugoročno. Jer Dervisija i Krajinu znam oni mogu samo djecurliji i roditeljima maglu prodavati .Dzezvar je napisao/la: ↑ned dec 14, 2025 2:50 pmA sto svraka zivota ti....SamoNapad je napisao/la: ↑ned dec 14, 2025 1:29 pmTo sve nabiti iz kluba i nikad vise da ne dozvoliti da treniraju djecu a ne prvi tim. Ne znam sto nismo izmoljakali Dinu i Svraku da budu tu makar 2 utakmice oni navijaju za Zelju ova balavurdija nikad nije smjela biti u nasem klubu. I onako necemo nista uigrati u 7 dana tako da je samo trebalo da bude neko normalan tu ko zeli da Zeljo pobijedi nista vise.
Jedini klub na svijetu kojem analizu radi čovjek za kojeg su dokazali i svi znaju u klubu da je davao informacije Veležu kako Bašić pripema utakmice, radio mu o glavi i svaljivao na druge, i opet ga ostavili…Refa1921 je napisao/la: ↑ned dec 14, 2025 3:04 pmMa Krajini ne dati da pogleda prema Grbavici. Serem mu se na analize i šta taj čovjek uopšte analizira kada nam svaki put ekipe prave iste probleme a mi nikoga ne možemo nadigrati. Dervišija šabana što se samo zna tući i svađati isto otjerati da više nikada ne može biti pomoćnik u klubu. Jedino bi Hasagića mogao gledati opet kao trenera golmana, ovo ostalo Joldiće, Dervišije, Krajine, Guše i slične nabiti nogom i više nikada ne dati u klub da prismrde.