Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

ubaceni element
Kontakt:
Status: Online

Re: FK Željezničar

pet dec 12, 2025 9:28 pm

south side je napisao/la:
pet dec 12, 2025 11:34 am
Da vidimo te mudonje koje ce glasat protiv
Protiv cega? Sta pise u ponudi?

Norsborg
Kontakt:
Status: Offline

pet dec 12, 2025 9:46 pm

SamoIstina je napisao/la:
pet dec 12, 2025 2:47 pm
Dao pare investitor ili kladionica, opstina, farmaceutska firma, Garden City, Telemach, u cemu je tacno razlika? Sto si manje Zeljeznicar ako pare dodju od Sanina Mirvica umjesto od sponzora, vlasti ili, sto je jos gore, u vidu pozajmice od clana UO? Da mi imamo 100 hiljada clanova i da od toga zivimo, pa hajde, ali spajamo kraj s krajem uz pomoc volontera, lokalne zajednice (citaj: politike) i prijatelja kluba, a ispod povrsine kad zagrebes raspadamo se, sto se ogleda u, recimo, cinjenici da nam gradski rival dobije kadete 6-0.
Tako je. Ne znam zasto uopste raspravljamo o ovome, zasto se botovi javljaju. Trebalo je da se o ovome ne zna do zadnjeg momenta. Ali eto neko provali sa losom namjerom vjerovatno. Mi navijaci se ni do sada nismo nista pitali i ne pitamo se ni sada. Nase je da kupimo ulaznicu ako nemamo godisnju i dodjemo sutra na utakmicu i podrzimo naseg Zelju.
I na hajr u petak.

salle86
Kontakt:
Status: Offline

pet dec 12, 2025 10:10 pm

Jedino gori od onih koji nemaju para su oni koji nemaju para a ni ideja.
Nogometni klub ne trpi bezidejnost, letargičnost, isključenost.
Nogometni klub ne može na autopilotu raditi da se strukture uključe samo vikendom.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], PlavaDobrinja1921, ubaceni element i 80 gostiju.

Prijava