plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned dec 07, 2025 10:13 pmMa ne znam, iz ove perspektive da sutra krene sve kako treba, trebalo bi 5-6 godina da se sve ustabili... Ubija činjenica.Qooler je napisao/la: ↑ned dec 07, 2025 10:10 pmKakvi juniori? Tamo je sve poravnano da trava nikad nece izrasti. Bio Curic, dosao Starovlah, a sve isto. Sistemski se djeca unistavaju jos sa 9. godina. Vama nikako nije jasno da je FK Zeljeznicar taoc najgoreg šljama u ovom gradu. Samo štela čim prohoda. Juniore treba tražiti u Igmanu i u Radniku. Na Grbavici vise ne rastu takvi!plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned dec 07, 2025 10:04 pm
Bolje bi bilo nekoga iz juniora gurnuti u vatru nego vratiti mrtvaca.
Sjetite se sta je bila prica prije njegovog odstranjivanja.
Joj jarane i ti se provaljujes cijeli dan, ko su isti ljudi?
Isti isti manje vise. I samo mi nemoj govoriti da Uprava nema veze sa ovim, samo to nemoj. Provaljivati je šutnja na sve ovo čelnih ljudi kluba vec par godina...
Kamo sreče da je bez naknade. Bojim se da je u pitanju ipak neka vrsta sporazumnog. Al vala da ga više ne gledam ispred naše klupe.
Em si promjeno upravu, em si promjeno igrace. Igraci i ono sto su znali igrat, a znali su, zbog nase trenercine i to su zaboravili, nemoj matere ti pisat kako je neko drugi kriv, uprave, neki drugi treneri i slicno, sam je dovodio igrace koje je on htio i frajer nas zavalio kako je malo ko.
J... poraz. Bit ce ih. Ko nama onu zgradu uvali na 12 m od tribine? I to im nije malo pa ce jos nam koju uvaliti. A svi pjevamo Grbavicu, svi se kunemo u nju. Kako da ne. Kome vjerujes, meni ili svojim ocima? Ko zna koliko nas m3 betona jos sljeduje. To je beton, opipljiva materija, a ono sto nije opipljivo...tu je tek haos.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned dec 07, 2025 10:42 pmSamo sto neko napisa gore, nemoj vise nase neke vojnike neko sa DNK ali mene je samo strah ko god dodje sa strane odmah ce oni njemu skije pripremiti i cekati pravi trenutak za bojkot.
Mi smo postali nezdrava sredina...odmah nekoga ismijavamo, stavaramo neke price itd
Nismo.
O ovom sam želio pisati dok je još utakmica trajala. Adžem je Aliću dao da izvodi sve kornere i slobodne, bilo na kojoj strani se lopta nalazila.Refa1921 je napisao/la: ↑ned dec 07, 2025 11:04 pmPo ovome vidis kakva je situacija u svlačionici. Zato ova kurcobolja danas i ne čudi.
https://www.facebook.com/share/v/1ARhZ3mqMZ/