Sjajni. Ne znam samo šta cemo od para kada prodamo ove igračine.plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned dec 07, 2025 1:59 pmMa nije ovo uopste do igraca, igraci su u globalu dobri, ali...Norsborg je napisao/la: ↑ned dec 07, 2025 1:57 pmDanas i Jaganjac.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑ned dec 07, 2025 1:50 pmNemojte vise Alica i Karamarko hvaliti
Ovdje jedino Cvetanoski i Milosevic izgledaju kao igraci
Ma dobro sad je suvisan sarkazam i ironija ta glupa, treba vidjeti sta dalje..EasyRiise je napisao/la: ↑ned dec 07, 2025 2:00 pmSjajni. Ne znam samo šta cemo od para kada prodamo ove igračine.plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned dec 07, 2025 1:59 pmMa nije ovo uopste do igraca, igraci su u globalu dobri, ali...
+1south side je napisao/la: ↑ned dec 07, 2025 2:01 pmJedini spas nam je ostao ulazak investitora u klub sve ostalo vodi ka jos većoj dubiozi nego što je trenutno.
Individualno su oni bar duplo kvalitetniji nego mi, ja ne znam kakva fudbalska neznalica trebaš biti da to ne vidiš. Koliko smo uložili, takvi su nam i rezultati. Plus imamo Adžema koji… ma nemam riječi.plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned dec 07, 2025 2:01 pmMa dobro sad je suvisan sarkazam i ironija ta glupa, treba vidjeti sta dalje..EasyRiise je napisao/la: ↑ned dec 07, 2025 2:00 pmSjajni. Ne znam samo šta cemo od para kada prodamo ove igračine.plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned dec 07, 2025 1:59 pm
Ma nije ovo uopste do igraca, igraci su u globalu dobri, ali...