čet dec 04, 2025 6:08 pm
Adžem nije najveći problem, on treba otići naravno, ali srž problema je čovjek koji je dao 3 godine ugovora Adžemu i svi ostali koji su se složili da je to dobra ideja.
U konačnici, srž je da nam se kroz klub u upravi smjenjuju ljudi koji veze sa sportom i fudbalom nemaju. Različitih ubleha je bilo, dovodili znalci Al Tuvajrija, prije nekad Miloš Kostić došao jer je imao lijepu prezentaciju ko da prodaje Somat. Pa si imao Oru Ibrišimovića koji je toliko "pratio" Želju da kad je postao predsjednik npr nije znao da je Edis Mulalić već imao prethodni mandat u Želji. Pa si imao one predsjednike koje Amar izabere da mu budu nadređeni.
Masa takvih ljudi i neljudi je nama birala trenere, igrače, radila različite gluposti koje im padnu na pamet u njihovim egoističnim glavama. Ja ne znam je li se ijedna uprava razišla da nisu bar neki članovi postali smrtni neprijatelji jedni drugima i vrijeđali se međusobno.
Zbog ovakvih debila ja prizivam da imamo jednog glavnog, sa njegovim parama. Nije garant nikakav, vidimo i po komšijama, ali veće su šanse da nećeš opet Al Tuvajrija imati ili Adžema kao dugoročno rješenje.