Larsone jesi uradio klip za Stilu?LARS1921 je napisao/la:Kakav Štilić, dolazi bolji
Larsone jesi uradio klip za Stilu?LARS1921 je napisao/la:Kakav Štilić, dolazi bolji
Ako nista mogu u uzi krug sa hervasom i icardijemLARS1921 je napisao/la:E jeste papuče
Sve je legalno ko u centru holandijeLARS1921 je napisao/la:Evo ovog što preko štele dobija dukserice, zdrao
on il bugar jedan ce od njih doci blizi je slovenac , stilic i da lupam zavrsi u hajduku iako je prihvatio nase uslove doce na posudbu i ako nasi ne zele igrace na posudbiOmar500 je napisao/la:Na kraju kad nam niko ne dodje, a drama mi se svidio Slovenac
A za Stilu cudno pravo, jos nije nasao klub, mozda i izadje na dobro
brate bgm tako sam cuo nadam se da nece potpisat za hajduk jer ima dogovor s nama potvrdili su vam juce na forumu znam da je momak provjeren bas . vidjecemo / zamisli larso ljevo slovenac iz stila lendric stevo micoLARS1921 je napisao/la:kakve mirso crne posudbe o cemu pricas
brate tako sam cuuo necu da objsanjavam nadam se da nije istina to al hajdLARS1921 je napisao/la:Mirso tebe ko skonta yebo sebe
Kakve pozajmice to objasni
pa brate ako mozda izlevati nas iako ima sa nama dog za milju dvije , i potpise za hajduk mozda ce ga oni nama posuditLARS1921 je napisao/la:mirso mijenjaj dilera, pitam te bolan kakva pozajmica
Imaš opomenu. Mirso ne lupa.arelinho je napisao/la:Mirso je do sada baš lupao, ali ovo što sada lupa je za medalju.![]()
Mirso je prvi osvajač zlatne medalje na trenutnim OI. Sport se zove lupanje i bacanje dimnih.
ev da lupim da je slovenac nas +nemirarelinho je napisao/la:Mirso je do sada baš lupao, ali ovo što sada lupa je za medalju.![]()
Mirso je prvi osvajač zlatne medalje na trenutnim OI. Sport se zove lupanje i bacanje dimnih.
Lupio sam za bewaba pa si se i ti sam javio kao nekolicina ja sve sto sam reko niko nije demantovo reko sam za bugara i slovenca izbacili su pa subic je povrdio idemo dalje, javices se ti meni arelinhoarelinho je napisao/la:Neću ga više zvati Mirso.Od sada ga zovem Lupetanje.LARS1921 je napisao/la:Imaš opomenu. Mirso ne lupa.arelinho je napisao/la:Mirso je do sada baš lupao, ali ovo što sada lupa je za medalju.![]()