dok se ne rasproda,logicnoBozidar Radosevic je napisao/la: ↑sri okt 08, 2025 11:11 amDa li neko ima info dokad ce se moci uzimati?
dok se ne rasproda,logicnoBozidar Radosevic je napisao/la: ↑sri okt 08, 2025 11:11 amDa li neko ima info dokad ce se moci uzimati?
Dzezvar iz vlastitog iskustva...
Na istoku su bili ponudli da se zamjene mjesta ko je kupio iza stubova.Occasionally je napisao/la: ↑sri okt 08, 2025 11:15 amI još jedan detalj, a da ne kvarimo zabavu.
Krov.
Dajte nam barem pozicije stubova.
Ne bi bilo pošteno smjestiti čovjeka iza stuba a platio milju i po.
Gledaj prema sjevernoj tribini gdje se nalaze, tako će bit i na jugu. Puno manje stubova ide nego na istoku.Occasionally je napisao/la: ↑sri okt 08, 2025 11:15 amI još jedan detalj, a da ne kvarimo zabavu.
Krov.
Meni niko nikad nije ponudio da zamjenim mjesto na istoku koje se nalazi iza stuba. Nego gledam da sjednem negdje gdje me neće dići, što je bezz jer sam dao milju. Zna li neko, može li se još uvijek zamijeniti i kome se obratiti. Jednom sam prošle godine samoinicijativno otišao do kluba da se raspitam, reklu su tada da to nije moguće, eventualno kasnije. I zna li neko do kad traju te desetogodišnje s obzirom da je bila korona i da su nekad bili objavili da se će se važenje prolongirati za dvije godine?ublehas je napisao/la: ↑sri okt 08, 2025 11:18 amNa istoku su bili ponudli da se zamjene mjesta ko je kupio iza stubova.Occasionally je napisao/la: ↑sri okt 08, 2025 11:15 amI još jedan detalj, a da ne kvarimo zabavu.
Krov.
Svakako bi bilo dobro znati gdje će biti stubovi kada se bude pokrivalo, mada koliko sam razumio, to neće sada biti, i pitanje je znaju li i naši lokacije stubova.
A ja to ne bih radio, to se ne isplati klubu, pa za inflaciju i ko je tu svaku utakmicu ove cijene za jug su bas male.dzulijano_pike je napisao/la: ↑sri okt 08, 2025 11:48 amDa sam na mjestu kluba ja bih prodao i 10 godisnje za ostale tribine. Ili manje godina za isto para.
Npr.
10 godisnja za Jug i Sjever 600 KM
10 godisnja za Zdenke 1500
5 godisnja za Istok 1000 KM
3 godisnja za Zapad 1000 KM
Ukupno 1000 karata ponuditi, kad se ispuni broj, zatvoriti ponudu.
Meni su ponudili odmah poslije stubova. Ne znam kakva je sada situacija i je li to još uvjek moguće.Hare79 je napisao/la: ↑sri okt 08, 2025 11:39 amMeni niko nikad nije ponudio da zamjenim mjesto na istoku koje se nalazi iza stuba. Nego gledam da sjednem negdje gdje me neće dići, što je bezz jer sam dao milju. Zna li neko, može li se još uvijek zamijeniti i kome se obratiti. Jednom sam prošle godine samoinicijativno otišao do kluba da se raspitam, reklu su tada da to nije moguće, eventualno kasnije. I zna li neko do kad traju te desetogodišnje s obzirom da je bila korona i da su nekad bili objavili da se će se važenje prolongirati za dvije godine?ublehas je napisao/la: ↑sri okt 08, 2025 11:18 amNa istoku su bili ponudli da se zamjene mjesta ko je kupio iza stubova.Occasionally je napisao/la: ↑sri okt 08, 2025 11:15 amI još jedan detalj, a da ne kvarimo zabavu.
Krov.
Svakako bi bilo dobro znati gdje će biti stubovi kada se bude pokrivalo, mada koliko sam razumio, to neće sada biti, i pitanje je znaju li i naši lokacije stubova.