Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

plavi kanarinac
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned okt 05, 2025 9:49 pm

SamoNapad je napisao/la:
ned okt 05, 2025 9:39 pm
Mi komentarisemo sportski sta je bilo dobro sta lose, cinjenicu da Borac i svi koji imaju veze sa borcem su hinje najvece.Liga je nerugalarna i ne znam ko od nasih navijaca misli da mi mozemo njima biiti prijetnja ( ko.je 10 min upalio Rudar sad, vidio je)
Linije se mogu vuci nama ne i Borcu , a mi cemo napasti nase igrace jer ne mogu 36 kola pobijediti bar svaku drugu tekmu sudije i protivnicki klub. Nemoj da smo naivni ali nasa liga neregularna , ja na Grbavicu ne bi krocio nikad da mi sudija svira ovako za mog Żelju a ne da da bi slavio neke golove i pobjede. Neku satisfakciju mi pruzi to sto nekad uspijemo pobijediti i sudije i te klubove uprkos tome ali to nije dugorocno odrzivo.
Mirnim putem nikad nista nije rijeseno pa tako ni ovo nece biti rijeseno tako sto pisemo po forumima i drustvenim mrezama. Zrinjski ili Borac samo je pitanje sve ostalo redajmo se ... drugim nece biti dozvoljeno .
Krivi smo mi sto nismo zabili jos 8 golova.

MAJABA.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

dzulijano_pike
Kontakt:

ned okt 05, 2025 9:50 pm

avlami97 je napisao/la:
slika
Pomoću kojih trikova je pomoćnik mogao vidjeti da je ofsajd? Frajer stoji 2-3 metra dalje od mjesta na kojem je trebao stajati. Normala, uhljup maše, fol on vidio.
On je sve uradio po pravilima. Pustio akciju do kraja, a onda digao zastavu. Da je pogresio, ispravio bi ga VAR. Fazon je sto mi VAR nije dobro koristen. Zaustavio se u momentu kad je lopta vec otisla. Ne u momentu upucivanja dodavanja. Ima li neko sliku 2-3 stotinke ranije dok je lopta jos na nozi igraca
"Željo je jednostavno dio našeg karaktera" - Mladen Vojičić Tifa

plavi kanarinac
Kontakt:

ned okt 05, 2025 9:51 pm

ubaceni element je napisao/la:
ned okt 05, 2025 9:48 pm
Iz ove slike se moze zakljuciti ili da je pomocni sudija retardiran ili da se manipulise varom. Ja mislim da je ipak u pitanju ovo drugo, sto se moze zakljuciti i iz drugog ugla kamere, tj iz ugla centralne kamere kamere kojom je radjen prenos. Ali obzirom da su oni ovo objavili kao dokaz a i sama objava ove slike kao dokaza je skandalozna, ja da sam u klubu jos veceras bih je stavio na sve zvanicne social media racune kluba sa pitanjem savezu na kojem seminaru se uci pomocnog sudiju da stoji 2 metra ispred linije u kojoj su igraci.
Posto izvjesno necemo biti prvaci, a vrlo vjerojatno ni kupa osvajaci, a iskreno i zaboli me ***** za te trofeje u ovoj situaciji.
Mi kao navijaci ne mozemo haman nista uciniti po tom pitanju.

Klub je taj koji mora, a imali bi svu nasu podrsku da krenu bar imalo ofanzivnije ka savezu.

Ovako tesko idokle.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

dobar tri
Kontakt:

ned okt 05, 2025 10:20 pm

ma brate mili ja titulu niti ocekujem niti sam joj se nadao ni prije sudija a ni sada. I kad smo i borac i kone dobili i dalje sam mislio da su najave o tituli smijesne jer je realnost da nemamo kapacitet za istu, al brate mili nemoj me krasti u oktobru.

liga tek pocela ti me vec krades, jer eto, mora borac u startu pobjeci. pa ko je jos ligu u oktobru osvojio majka mu stara.

gledas rudar borac, tip im nepostojeci penal svira, smijesne faulove, sjecka igru svakog momenta. smijesno ba

avlami97
Kontakt:

ned okt 05, 2025 10:24 pm

dzulijano_pike je napisao/la:
ned okt 05, 2025 9:50 pm
avlami97 je napisao/la:
slika
Pomoću kojih trikova je pomoćnik mogao vidjeti da je ofsajd? Frajer stoji 2-3 metra dalje od mjesta na kojem je trebao stajati. Normala, uhljup maše, fol on vidio.
On je sve uradio po pravilima. Pustio akciju do kraja, a onda digao zastavu. Da je pogresio, ispravio bi ga VAR. Fazon je sto mi VAR nije dobro koristen. Zaustavio se u momentu kad je lopta vec otisla. Ne u momentu upucivanja dodavanja. Ima li neko sliku 2-3 stotinke ranije dok je lopta jos na nozi igraca
Po kakvim pravilima? On po pravilima fudbalske igre treba stajati u liniji sa pretposljednjim igračem odbrane Radnika računajući i golmana. On iz pozicije na kojoj stoji može vidjeti moj qurac, a ne ofsajd.
Da su bili sigurni da nije ofsajd, onda ovi kažu smetala im kiša, sunce, kvar u Var sobi...i uvažava se odluka sa terena.
Ovo se sve radi smišljeno radi. Ne želim biti sijep kod očiju. Iz kola u kolu milion grešaka i pored Vara, a Var je još najmanji problem. Alića frajer opali nogom kraj naše lijeve aut linije ospak im svira faul.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

cala
Kontakt:

ned okt 05, 2025 10:27 pm

Mozda trebamo popricat sa Vicom, fino covjeku obecat da necemo biti prijetnja Borcu vec samo hocemo top 3 da bi osigurali evropu. Mozda ce nas onda popustit na nekim utakmicama :D

avlami97
Kontakt:

ned okt 05, 2025 10:32 pm

:D Sve ovo je politika. Krenuvši od portala koji sve objavljuju pa nadalje.
Postalo je normalno da se napiše Hrvat postigao fantastičan gol...Srbin zatrpao koš protivnika, a kada bi koji portal ili tv kuća objavila da je Bošnjak zabio het-trik mislim da bi se zaratilo, ako ništa zaratili bi Bošnjaci međusobno.

salle86
Kontakt:

ned okt 05, 2025 10:38 pm

Nemoj tako, evo fale Bajraktarevića, kad potrči ide tekst hhh
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Sky1
Kontakt:

ned okt 05, 2025 10:47 pm

Naš gol je čist ko suza, oni su zaustavili kad je tveć upućena lopta bila, a prije toga Hamza je bio tacno jedan korak iza igrača Radnika.

avlami97
Kontakt:

ned okt 05, 2025 10:51 pm

salle86 je napisao/la:
ned okt 05, 2025 10:38 pm
Nemoj tako, evo fale Bajraktarevića, kad potrči ide tekst hhh
Hvale, ali ne napišu Bošnjak Baraktarević, a kada Jokić napravi tripl-dabl, onda je naslov poznati Srbin dominira NBA košarkom ili Hrvat Modrić i u 40oj igra maestralno, ali nikada nisu napisali Bošnjak Džeko zabio dva gola.
Hoću da kažem da se u BH javnom prostoru dozvoljava sve i svašta i siguran sam da sve ima svoj cilj.

igla
Kontakt:

ned okt 05, 2025 11:44 pm

U ovoj državi Bošnjaci i Bosanci su taoci.

Mirek11
Kontakt:

pon okt 06, 2025 12:07 am

avlami97 je napisao/la:
slika
Je li ovaj sudija nas bosnjo iz Gorazda?
Poserem mu se na one brcice
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 66 gostiju.

Prijava