Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

EasyRiise
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet sep 18, 2025 5:53 pm

plavi kanarinac je napisao/la:
čet sep 18, 2025 1:52 pm
EasyRiise je napisao/la:
čet sep 18, 2025 10:01 am
čet sep 18, 2025 7:51 am

Bilo bi nam bolje svima kad bi sve mlađe momke/omladince našeg kluba podržali barem u 1 sezoni.

Ne kažem da će iko postati zvijezda, ali što napisa čini mi se Fanzi, šta smo omladinaca mi upropastili na Grbavici komentarima i povicima, a bar na Grbavici su mogli imati tu sezonu tolerancije. Na prvom poslu pa griješiš u ponudi, u komunikaciji u svemu pa te tolerise, valjda možemo i mi tu jednu sezonu svu tu našu školu pogurati makar podrškom.
Jel stvarno misliš da je Grbavica komentarima i povicima upropastila nekog omladinca? Jedino ko ih je mogao upropastiti jeste nestručni treneri iz OP, kao i SŠ koji im nije vjerovao. Neće navijači gurati igrača iz prvih 11, a neće ga ni izbaciti ukoliko trener vidi kvalitet i trud. Naravno da navijači trebaju imati tolerancije prema omladincima i podržati ih kada dobiju priliku, i vjerovatno je bilo slučajeva gdje nije bilo tako, ali daleko od toga da su nekome upropastili karijeru.
Stvorena takva atmosfera da jednostavno nije se prastala nijedna greska, u toj atmosferi mladi igrac, ako ga trener uopce i stavi, a slabo koji je stavljao, usere i napravi jedan glup potez, publika podivlja i sjebes koncepciju tu i treneru i igraču. Ovaj prvi sta ce onda odluci se za dizelasa i ovaj presjedi sezonu, možda kup odigra i to je to.

Ali hajde svi to drugačije gledamo.

EDIT: a debilima ko sto su Resic i nekakvim poluljudima se davala prilika i uloga... Ali hajde bilo proslo, bice bolje.
Očigledno da gledamo drugačije. Meni je tu krivac onaj koji je dovodio Resića i ostale ublehe. Krivac mi je i onaj koji je tim ublehama davao šansu ispred naših omladinaca, i onaj što ih nije psihički pripremio na par zvižduka i kritika. Ti ljudi su u mojim očima krivi, a ne Grbavica i njena publika. :palacgore:

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet sep 18, 2025 6:19 pm

Sta se desilo sa onim Garcevicem, neka povreda ili nesto drugo, nema ga nigdje...
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet sep 18, 2025 7:11 pm

milanribar je napisao/la:
čet sep 18, 2025 1:54 pm
Eisenbahner1921 je napisao/la:
čet sep 18, 2025 1:14 pm
milanribar je napisao/la:
čet sep 18, 2025 9:56 am
Možda vas iznenadi Obradov i to da ima centaršut dobar skoro ko i Alić, samo treba obavezno lijevo krilo da igra neko ko pomaže u defanzivi i neće bit problema.

Sredina mislim da će bit Lagumdžija-Milošević-Šošić, najviše će bit problem nadomjestit Ericka koji puno radi u defanzivi a i započinje akcije sa dobrim pasovima naprijed.
Ima li šta od Gojaka? Pisalo se ovdje da je dobar i obećava, ali nisam upratio je li bio na klupi ikako otkad je registrovan. Razumijem da je mlad i da možda neće odmah u prvih 11, ali sad kad nam fali veznjaka treba biti opcija ako ima kvaliteta
Igrao za juniore nekidan u pobjedi protiv Radnika dao go i asistirao. Biće on dobar i za prvi tim ubrzo...
:palacgore:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet sep 18, 2025 7:34 pm

Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

svabo
Kontakt:

čet sep 18, 2025 8:08 pm

PlavaDobrinja1921
Kontakt:

čet sep 18, 2025 10:58 pm

Raja ima li neko info koliko smo mi dali golova u 80+ u ovim sezonama iza korone. Ja imam dojam kao da smo dali kao citava liga skupa. Stvarno su nas naucili da se ne izlazi sa stadiona dok sudija ne svira.

plavi kanarinac
Kontakt:

čet sep 18, 2025 11:05 pm

SkenderijaTM87 je napisao/la:
čet sep 18, 2025 4:11 pm
čet sep 18, 2025 1:52 pm
EasyRiise je napisao/la:
čet sep 18, 2025 10:01 am

Jel stvarno misliš da je Grbavica komentarima i povicima upropastila nekog omladinca? Jedino ko ih je mogao upropastiti jeste nestručni treneri iz OP, kao i SŠ koji im nije vjerovao. Neće navijači gurati igrača iz prvih 11, a neće ga ni izbaciti ukoliko trener vidi kvalitet i trud. Naravno da navijači trebaju imati tolerancije prema omladincima i podržati ih kada dobiju priliku, i vjerovatno je bilo slučajeva gdje nije bilo tako, ali daleko od toga da su nekome upropastili karijeru.
Stvorena takva atmosfera da jednostavno nije se prastala nijedna greska, u toj atmosferi mladi igrac, ako ga trener uopce i stavi, a slabo koji je stavljao, usere i napravi jedan glup potez, publika podivlja i sjebes koncepciju tu i treneru i igraču. Ovaj prvi sta ce onda odluci se za dizelasa i ovaj presjedi sezonu, možda kup odigra i to je to.

Ali hajde svi to drugačije gledamo.

EDIT: a debilima ko sto su Resic i nekakvim poluljudima se davala prilika i uloga... Ali hajde bilo proslo, bice bolje.
Ako igraca moze sjebat psihicki par zvizduka, nek se ni ne bavi time, nije za toga.
Kako ce onda igrat utakmice veceg kalibra ako ga par zvizduka ugasi? Nikako.
Prije svega nije par zvizduka ... A i nije to samo kod nas, niti je samo u omladinskim slučajevima, imas i po svijetu takvih primjera... Npr. Torres, ljudi ga zguzili cim je dosao u Chelsea za 3-4 promasaja i nikad vise isti nije bio. Ali nebitno, necu nastavljati.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], pestabudimpesta i 28 gostiju.

Prijava