Morao se Miske javiti. Kakva slucajnost, bas sad.
Isto se ovako slucajno poklopilo da iskoci kad je Diglisic htio u klub.
Nevjerovatne koincidencije, zaista. Srecom, ne opstruira on nista.
Nece covjek da se eksponira, pojavi se urijetko i bas kad zatreba. Zasto? I onda se pojave pojedinci koji ga brane. Dok god ne ukinemo "nikom te ne damo" necemo na zelenu granu a Senad se nasao da to govori i spominje dionice.AdmirA je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 10:38 amSenade dosta te vise! Pred svaku skupstinu i pred svaku iole pricu oko investitora ti se pojavis sa dionicama!AsharaK je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 10:02 amKupi 49% dionica nika pa cu ti promjenitMulalic Edis je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 9:53 amMolim admine da mi promjene nik u dionicko drustvo
Fuj.
Nije dobro ako investitor ima apsolutnu vlast u svom odlučivanju, mora postojati određena kontrola. Inače je to društvo jednog lica.
Jel ima 32 covjeka u skupstini...Norsborg je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 10:44 amUopste mi nije jasno zasto ga branis. Covjek ima ljude u skupstini i petlja se. U pocetku kaze da ne voli da se eksponira. Zasto intervju nije dao na klixu ili slicnom portalu i pricao o svom problemu sa vilom u Turskoj pa neka cita ko hoce. A ne na sportskom portalu gdje se nazalost petlja gdje mu nije mjesto. Ja sam o njegovoj opstrukciji pisao prije dva mjeseca, a htjeo ti ili ne tu sam info imao sa dva mjesta iz samog vrha.Dzezvar je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 10:01 amDobro i kako to sve sto si nabrojao moze uticati na neloga ko je ozbiljno odlucio da ulozi u klub ili kako to moze uticati na ljude u skupstini da donesu odluku o investitoru...Norsborg je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 9:44 am
Senad treba da se bavi influeserkom, niti me interesuje Senad niti influeserka. Obadvoje treba da se bave svojim problemom mimo Zelje a ne da na sportskim portalima iznose nesto nama koje interesuje samo Zeljo.
Zasto izgovara, recenicu "nikom te ne damo"? Zasto spominje dionice kada su dionice upropastile na stotine velikih firmi. Kaze da navijaci uzmu 49% dionica, to je realno barem 15 miliona km. Vjerovatno ce onda on uzeti 51 % i pitati se o svemu kao sto se pitao i dok je bio predsjednik.
I ponavlja pricu o dionicama pred skupstinu, isto kada se sve trebalo zavrsiti sa Diglisicem. Da jeste, mi bi igrali grupnu fazu a ne Zrinjski. Triskovi su veliki, daj Boze da udje kapital, inace nam je i opstanak kluba upitan jer prvo ode imovina.
Jer investitor ako je ozbiljan i skupstinari ako su ozbiljni,na njih niko i nista ne moze uticati pa ni ovaj clanak....
Ja bih razumio da je poslao pismo namjere sa prijedlogom o DD te bi vase reakcije umale smisla.
Ovako ovo sve potvrdjuje moja saznanja da se traze ljudi koji bi se optuzili za eventualni neuspjeh price o investitoru.
Koliko sam razumio, zvanična ponuda (još) nije ni došla, prema tome, teško da možemo znati (bez da je rekla-kazala) šta u stvari potencijalni investitor nudi/traži. Smješno mi je polemisati kako će ko glasati, a nema ponude. Smješna mi je priča o opstrukcijama u Skupštini, a ponude nema....