Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Occasionally
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet sep 04, 2025 9:53 am

SanMan je napisao/la:
sri sep 03, 2025 11:34 pm
Ne kontam što ne skinu one mreže između Sjevera/zdenke/Istoka kad sad nema gostujućih navijača
A za tekmu protiv Borca nit nas može biti manja a ni više od 10.000 - pa nek Vico stavljaja kad god hoće
Nego bi naši trebali razmisliti kad šta prodavati - prvi i drugi dan samo sa članskim (1 članska - 1 karta) a ostalo kasnije
Apsolutno.
Slika ne može pokazati koliko mreže smetaju. Haos
Patnja za gledati.

slika

Z_1921
Kontakt:

čet sep 04, 2025 9:54 am

Occasionally je napisao/la:
čet sep 04, 2025 9:48 am
kemo je napisao/la:
čet sep 04, 2025 9:28 am
Najvece zlo koje se desilo nasem klubu je S.M.
Smece obicno na sportskom portalu o kupovini vile prica pa eto da provuce i dionicko drustvo. Smece najvece!
Da.
Najveće zlo iz ugla onih koji nam govoraše i ranije i nedavno kako Željovci ne trebaju znati kuda su sve pare odlazile i šta u zemlji korupcije znači transparentnost do zadnjeg feninga.
Danas nam je rak rana dug(ovi) koji nas stalno vuku dolje a prije par godina katanac nam bio pred očima.
Hej ! Katanac ! Ni svjesni neki nisu šta je to tada značilo.
Uglavnom. Rekao čovjek "Jaka Uprava. Jak tim"
Ali eto kao i danas mi hoćemo sve, sad i odmah (čitaj jučer).

Zabranite već jednom da se otvaraju ove teme oko Uprave 2016-2018.
Ne otvaraju se teme same od sebe nego se on pojavi sa nebulozama nekim svaki put kad Klub ima priliku da se izdigne iz ovog prosjeka i sivila.

kemo
Kontakt:

čet sep 04, 2025 9:56 am

Occasionally je napisao/la:
čet sep 04, 2025 9:48 am
kemo je napisao/la:
čet sep 04, 2025 9:28 am
Najvece zlo koje se desilo nasem klubu je S.M.
Smece obicno na sportskom portalu o kupovini vile prica pa eto da provuce i dionicko drustvo. Smece najvece!
Da.
Najveće zlo iz ugla onih koji nam govoraše i ranije i nedavno kako Željovci ne trebaju znati kuda su sve pare odlazile i šta u zemlji korupcije znači transparentnost do zadnjeg feninga.
Danas nam je rak rana dug(ovi) koji nas stalno vuku dolje a prije par godina katanac nam bio pred očima.
Hej ! Katanac ! Ni svjesni neki nisu šta je to tada značilo.
Uglavnom. Rekao čovjek "Jaka Uprava. Jak tim"
Ali eto kao i danas mi hoćemo sve, sad i odmah (čitaj jučer).

Zabranite već jednom da se otvaraju ove teme oko Uprave 2016-2018.
Ne otvaram ih ja vec on i to drugi put pred skupstinu prica o d.d. u javnosti. I to je slucajno?

Dzezvar
Kontakt:
Status: Online

čet sep 04, 2025 10:01 am

Norsborg je napisao/la:
čet sep 04, 2025 9:44 am
Dzezvar je napisao/la:
čet sep 04, 2025 9:14 am
:placeodsmijeha:
Kako neko jednim clankom kojem nije tema uopste investitor,moze nekoga ko je ozbiljan u svojoj namjeri opstruirati...
Senad treba da se bavi influeserkom, niti me interesuje Senad niti influeserka. Obadvoje treba da se bave svojim problemom mimo Zelje a ne da na sportskim portalima iznose nesto nama koje interesuje samo Zeljo.
Zasto izgovara, recenicu "nikom te ne damo"? Zasto spominje dionice kada su dionice upropastile na stotine velikih firmi. Kaze da navijaci uzmu 49% dionica, to je realno barem 15 miliona km. Vjerovatno ce onda on uzeti 51 % i pitati se o svemu kao sto se pitao i dok je bio predsjednik.
I ponavlja pricu o dionicama pred skupstinu, isto kada se sve trebalo zavrsiti sa Diglisicem. Da jeste, mi bi igrali grupnu fazu a ne Zrinjski. Triskovi su veliki, daj Boze da udje kapital, inace nam je i opstanak kluba upitan jer prvo ode imovina.
Dobro i kako to sve sto si nabrojao moze uticati na neloga ko je ozbiljno odlucio da ulozi u klub ili kako to moze uticati na ljude u skupstini da donesu odluku o investitoru...
Jer investitor ako je ozbiljan i skupstinari ako su ozbiljni,na njih niko i nista ne moze uticati pa ni ovaj clanak....
Ja bih razumio da je poslao pismo namjere sa prijedlogom o DD te bi vase reakcije umale smisla.
Ovako ovo sve potvrdjuje moja saznanja da se traze ljudi koji bi se optuzili za eventualni neuspjeh price o investitoru.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet sep 04, 2025 10:02 am

Mulalic Edis je napisao/la:
Molim admine da mi promjene nik u dionicko drustvo
Kupi 49% dionica nika pa cu ti promjenit
Željezničar ante portas !

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet sep 04, 2025 10:04 am

Prepirete se bezveze, ionako ce samo raspravljati o pismu, nikakva zvanicna ponuda jos nije dosla.

Dzezvar
Kontakt:

čet sep 04, 2025 10:08 am

AsharaK je napisao/la:
Prepirete se bezveze, ionako ce samo raspravljati o pismu, nikakva zvanicna ponuda jos nije dosla.
100%....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Z_1921
Kontakt:

čet sep 04, 2025 10:08 am

Dzezvar je napisao/la:
Norsborg je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
Kako neko jednim clankom kojem nije tema uopste investitor,moze nekoga ko je ozbiljan u svojoj namjeri opstruirati...
Senad treba da se bavi influeserkom, niti me interesuje Senad niti influeserka. Obadvoje treba da se bave svojim problemom mimo Zelje a ne da na sportskim portalima iznose nesto nama koje interesuje samo Zeljo.
Zasto izgovara, recenicu "nikom te ne damo"? Zasto spominje dionice kada su dionice upropastile na stotine velikih firmi. Kaze da navijaci uzmu 49% dionica, to je realno barem 15 miliona km. Vjerovatno ce onda on uzeti 51 % i pitati se o svemu kao sto se pitao i dok je bio predsjednik.
I ponavlja pricu o dionicama pred skupstinu, isto kada se sve trebalo zavrsiti sa Diglisicem. Da jeste, mi bi igrali grupnu fazu a ne Zrinjski. Triskovi su veliki, daj Boze da udje kapital, inace nam je i opstanak kluba upitan jer prvo ode imovina.
Dobro i kako to sve sto si nabrojao moze uticati na neloga ko je ozbiljno odlucio da ulozi u klub ili kako to moze uticati na ljude u skupstini da donesu odluku o investitoru...
Jer investitor ako je ozbiljan i skupstinari ako su ozbiljni,na njih niko i nista ne moze uticati pa ni ovaj clanak....
Ja bih razumio da je poslao pismo namjere sa prijedlogom o DD te bi vase reakcije umale smisla.
Ovako ovo sve potvrdjuje moja saznanja da se traze ljudi koji bi se optuzili za eventualni neuspjeh price o investitoru.
Ne moze na investitora ali moze na navijace i javnost jer indirektno govori da nam ne treba investitor sto je u svakom slucaju pogresno.

kemo
Kontakt:

čet sep 04, 2025 10:10 am

AsharaK je napisao/la:
Bezveze? Je li tebi slucajno tempiranje ovog clanka? Kao na sportskom portalu on 10 recenica o kupovini vile isprica pa onda ostatak teksta o Zelji i promociji ideje dionickog drustva? Cudno bas. Nije se o tome pricalo jos od skupstine za Diglisica. Vjerovatno slucajnost.

salle86
Kontakt:

Ja ne znam, možda sam ja budala. Ali ja kad kupujem i kilu banana odem sam pa kupim a ne radim to preko telefona. Jer kontam da opet najviše vjerujem svojim očima. To ako me baš banane zanimaju :)
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

milanribar
Kontakt:

čet sep 04, 2025 10:11 am

Ne može Misimović uticati nikako na odluku Skupštine o davanju podrške investitoru, za tako nešto bi morao da izađe zvanično sa nekim prijedlogom pred Skupštinu a što se dosad nije desilo a neće ni sad. Tako da ove priče su totalna nebuloza i ovo vrijeđanje Misimovića isto. Ne vidim da neko ovdje Badžaka vrijeđa, iako je svojim postupcima finansijski oštetio klub nažalost.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet sep 04, 2025 10:14 am

kemo je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Bezveze? Je li tebi slucajno tempiranje ovog clanka? Kao na sportskom portalu on 10 recenica o kupovini vile isprica pa onda ostatak teksta o Zelji i promociji ideje dionickog drustva? Cudno bas. Nije se o tome pricalo jos od skupstine za Diglisica. Vjerovatno slucajnost.
A za sta se on to pita majke ti vise? Totalno nebitan frajer. Treba onda influensericu optuziti da je ona kriva jer proziva hadziju naseg pred skupstinu. :rofl:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet sep 04, 2025 10:20 am

Zaboravi napomenut, sto se tice dda i ostalih gluposti nabijem ga na onu stvar, bolje da pravi pritisak na zastupnike svaki dan, ako treba nek iskace iz pastete da se usvoji zakon na federalnom nivou, tad mu ne bi niko A rekao.

Mulalic Edis
Kontakt:

čet sep 04, 2025 10:29 am

Koji je najpogodniji model, koncept za stvaranje jakog, pa i evropskog Želje?

”Dioničko društvo”.

Jeeeeee
Grande dioničko društvo 💪

super1
Kontakt:

čet sep 04, 2025 10:30 am

Možemo li o sportu? Ko je od igrača otišao na pripreme u Međugorje?

super1
Kontakt:

čet sep 04, 2025 10:33 am

Jonathan Freeman i Santiago Garcia novi igrači Željezničara 🔵⚪

Talentovani fudbaleri Jonathan Freeman (17) i Santiago Garcia (20) novi su igrači Željezničara. Obojica su potpisali ugovore do ljeta naredne godine uz opcije automatskih produženja.

Jonathan Freeman je rođen 12. septembra 2007. godine u Liberiji. Posljednje dvije sezone igrao je za seniore Discoveriesa u najjačem rangu fudbala u Liberiji. U sezoni iza nas postigao je 20 golova i dodao 13 asistencija. Sezonu prije toga 29 puta se upisao u listu strijelaca.

Freeman igra na poziciji krila, a iako ima samo 17 godina kapiten je U-20 selekcije Liberije. Također, u martu prošle godine dobio je poziv za A reprezentaciju Liberije.

Santiago Garcia je rođen 19. maja 2005. godine u New Yorku. Igrao je za Albion ECNL u SAD-u, potom je trenirao u španskim klubovima Mazarron i Real Murcia, a posljednju sezonu proveo je u Vukovaru. Garcia igra na poziciji napadača.

Freeman i Garcia su otputovali sa ekipom na mini pripreme u Međugorje.

santakuruz
Kontakt:

čet sep 04, 2025 10:35 am

Ovaj Freeman imao 17 godina 2019-te

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

AdmirA
Kontakt:

čet sep 04, 2025 10:38 am

AsharaK je napisao/la:
Senade dosta te vise! Pred svaku skupstinu i pred svaku iole pricu oko investitora ti se pojavis sa dionicama!

Fuj.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet sep 04, 2025 10:42 am

AdmirA je napisao/la:
čet sep 04, 2025 10:38 am
AsharaK je napisao/la:
Senade dosta te vise! Pred svaku skupstinu i pred svaku iole pricu oko investitora ti se pojavis sa dionicama!

Fuj.
Nisam ja Senad brate

Norsborg
Kontakt:

čet sep 04, 2025 10:44 am

Dzezvar je napisao/la:
Norsborg je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
Uopste mi nije jasno zasto ga branis. Covjek ima ljude u skupstini i petlja se. U pocetku kaze da ne voli da se eksponira. Zasto intervju nije dao na klixu ili slicnom portalu i pricao o svom problemu sa vilom u Turskoj pa neka cita ko hoce. A ne na sportskom portalu gdje se nazalost petlja gdje mu nije mjesto. Ja sam o njegovoj opstrukciji pisao prije dva mjeseca, a htjeo ti ili ne tu sam info imao sa dva mjesta iz samog vrha.

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Dzezvar, milanribar i 149 gostiju.

Prijava