Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

milanribar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 24, 2025 11:21 pm

Sky1 je napisao/la:
ned avg 24, 2025 11:19 pm
milanribar je napisao/la:
ned avg 24, 2025 11:14 pm
Pogledajte komentare naših "navijača" na objavljen sastav na službenoj stranici. Pozivam sve te debile koji onako stručno pišu da ga popuše sebi ako nemaju kome...
Pridružujem se. Nisam čitao još komentare poslije pobjede ali vjerujem da ima još debila što pišu ne valja taktika, ne valja ovo, ne valja ono.
100 ljudi pljuje i ismijava sastav koji je izveden, nimalo ne sumnjajući da će taj sastav možda odigrat utakmicu bez greške.

nikson
Kontakt:

ned avg 24, 2025 11:26 pm

Mene kod Viniciusa posebno odusevljava sto je on i defanzivno za jedno brazilsko krilo poprilicno odgovoran. Daje maksimum i pokusava oduzeti loptu. Mislim da mu se mora dati vise utakmica od prve min
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Meha87
Kontakt:

ned avg 24, 2025 11:33 pm

Sosic nek promijeni kopacke stalno proklizuje.
Rakic za u21 igraca odlican samo koju kilu da skine

flux
Kontakt:

ned avg 24, 2025 11:38 pm

Haj stisni pa pobijedi Slogu naredno kolo..

vinston.cercil
Kontakt:

ned avg 24, 2025 11:46 pm

Lagumdzija ako nastavi ovako, otici ce za solidne pare. Meni je bolja verzija Armina Hodzica koji je onomad nosio vezni red. Ne oduzimajuci na znacaju erickov doprinos.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

ned avg 24, 2025 11:47 pm

Dva faktora su odlucila danas. Cinjenica da je Zrinjski uspio naci goreg trenera od nas i da je ovaj nas klupirao mezimca pa smo malo ko i proigrali.

Odinaka, Vini i Osmanovic iznad svih ocekivanja, Lagumdzija, Erick i Rakic dosta dobri s tim da sve trojici fali snage.

I ne dizite se nemamo nikakvu igru, dobio si na umor Zrinjskog i individualnu kvalitetu Rakica i Odinake.

ANamelessGhoul
Kontakt:

ned avg 24, 2025 11:52 pm

Oj ljepote svaka cast svima. Odinaka partija karijere

Meha87
Kontakt:

ned avg 24, 2025 11:53 pm

Odinaka nam daje drugu dimenziju u napadu iako zna ispasti nazad, Troupe mora vise doprinosti ofanzivi ako misli igrati

exbabilon
Kontakt:

ned avg 24, 2025 11:54 pm

Posipam se pepelom radi posta prije utakmice vezanog za rotaciju Pejic-Sosic. Bez kritike na sastav i taktiku dok je Adzem trener.

Bravo Zeljo, vrhunska noc u Dolini.

fcz
Kontakt:

ned avg 24, 2025 11:55 pm

Skidosmo i ove govnare konacno. Zasluzena, prezasluzena, precista pobjeda. Prvo poluvrijeme sam bio itekako nervozan ali u drugom nije bilo nimalo sumnje u pobjedu. Iako su oni u drugom mozda imali i izrazeniju prednost u posjedu nisu napravili apsolutno nista, ni polusansu a mi smo ih lako mogli samljeti. Izvanredna timska igra, cak i solidna uigranost s obzirom na to da je ovo bio, pa donekle i kombinovani sastav. Kapa dole momci.

Muftic - prakticno nezaposlen ali ona ogromna glupost kad je poklonio loptu njihovom igracu mu nikako nije trebala. Evidentan je kod njega manjak samopouzdanja u zadnje vrijeme ali dobro, zato nam je odbrana "proradila.
Odinaka - JE-BE-NO FENOMENALAN!
Alic - standardno, bruka trke, opasan u napadu, agresivan i bez puno oklijevanja u odbrani uz poneku slabiju procjenu.
Osmanovic - e Boga mi ovo je izgledalo jako, jako ozbiljno. Ko bi rekao da ce ovako brzo "doskociti" nakon horor pocetka sezone. Perfektno siguran, smiren i fizicki snazan.
Sukilovic - svaka cast momcino, daleko najbolja partija dosad u Zelji. Bez greske, skakao, trcao, prekidao kao navijen. Cista 10-ka!
Lagumdzija - standardno njegovo, jako dobro koristi svoju konstituciju, ima kliker, samo nekad ga malo "ponese" pa kasni s pasom ili hoce da izvede nesto wow.
Erick - lazu nas da je iz Brazila, momak je iz Behdzeta Mutevelica. :D Pravi profil Zeljinog ratnika, odigrao vrhunsku utakmicu iako je povrijedjen u ranoj fazi.
Pejic - 40-ak minuta nicega i onda poludio. Sasvim zasluzeno igrac utakmice, premda je imao vrlo jaku konkurenciju.
Cvetanoski - jedini za kojeg nisam siguran da veceras zasluzuje prolaznu ocjenu. Previse mekoce, previse oklijevanja, previse losih odluka.
Vini - ni minute vise na klupu, ni minute! Preopasan u kontri i polukontri, zna proci i opaliti i na postavljenu odbranu a uz to se vrlo odgovorno vraca i u defanzivu. I da, pokazao je mnogima kako je zapravo jednostavno zabiti gol.
Rakic - onako jak i agilan a dobar s loptom ima sve karakteristike dobrog napadaca, maestralna asistencija a zamalo i gol.

Sabic - izmjena koja je prkosila svakoj logici ali bas dobro je odigrao, cak iznenadjujuce s obzirom na to da je svinjski dosta "fizicka" ekipa.
Foco - ma ovaj momak je biser, fizicki i mentalno je iznad mnogih iskusnih kolega.
Sosic - previse je htio, malo ga i nisu shvatali ali sve u svemu dobro.
Konings - nesto slicno kao i Sosic. Ima u njemu hljeba itekako ali po mom misljenju ne za devetku.
Obradov - Obradovao me njegov ulazak. :D

Bice sad malo i problema oko pravljenja sastava za narednu tekmu jer su neke rezerve bas briljirale veceras ali neka nam malo i takvih problema. Kako god, Sloga se moze dobiti samo ako nam glave budu nabazdarene kao veceras.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Occasionally
Kontakt:

pon avg 25, 2025 12:02 am

E, ovo je utakmica.

Bravo

10 za sve od pripreme do realizacije

Trka i dueli
Srce na terenu i nema se tu šta više dodati

Hvala vam

igla
Kontakt:

pon avg 25, 2025 12:19 am

Pohvale i Halkiću šehidu, nije utjecao na utakmicu.

salle86
Kontakt:

pon avg 25, 2025 12:24 am

Daleko od toga da smo idealni, da se nema šta popraviti...ali ŽELJO IMA DALEKO NAJBOLJE NAVIJAČE U DRŽAVI !
Kad treba podrška tu je, kad treba pohvaliti ide, kad treba kritika bude i to ali nikad zlonamjerno ma šta ko mislio. Izuzetaka ima ali to je 1% ljudi koji dolaze na utakmice.
I nakon 5 loših partija kad odigrao dobru nagrade te aplauzom tad za taj meč .

Ovo večeras bez pogrešnog pasa cijeli tim. Odavno ovako dobro nismo odigrali.
Po meni je problem što će ovakvih mečeva biti malo da niko bukvalno ne zakaže. Zato uživati, nego šta
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Occasionally
Kontakt:

pon avg 25, 2025 12:28 am

Ko o čemu, ja o tribinama.
Sjever na 60%
Istok. Full.

Total 8.000 gledalaca.

Malo je to. Ako protiv Borca se ne bude tražila karta više, onda...

Okolele
Kontakt:

pon avg 25, 2025 12:30 am

Odlčna i borbena utakmica naših..Svaka čat Pejiću na golu i asistenciji i odabiru za igrača utakmice ali po mom mišljenju Odinaka je večeras prekucao..Najbolja njegova utakmica otkako je došao..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

exbabilon
Kontakt:

pon avg 25, 2025 12:31 am

Bez Karamarka, Sedorfa, Trupea, Boljevica, sa prekirzenim Krpicem i Radovcem, klupiranim Sosicem, ozbiljan je mangupluk dobit prvaka drzave, nakon visegodisnjeg posta.

Dobili smo Zrinjski, dobili smo mir, dobili smo za rotaciju nekoliko igraca koji su bili lagano zaboravljeni.

U Doboju ocekujem tezu utakmicu i domacinsko sudjenje.

Halkic solidan.

Occasionally
Kontakt:

pon avg 25, 2025 12:37 am

izgleda da je recept za Želju, čitaj igru, tim.
Tim sastavljen od jedinki gdje niko nešto ne odstupa u pogledu CV ili plate.
Bez zvjezdica i mahanja rukama na svaku...
Tim gdje trener može nametnuti autoritet i sprovesti zamisao sa table na teren.

Svaku sezonu bude priča o nekom bojkotiranju od strane nekih.

slika

blueheart
Kontakt:

pon avg 25, 2025 12:37 am

mi imamo ekipu za kontre i polukontre, nikako na posjed i drzanje lopte... toga se treba drzati sto god vise mozemo... odbrana odigrala bas sa visokom koncentracijom...
DRZAVA ZELJO

BHDragons
Kontakt:

pon avg 25, 2025 12:39 am

Bravo Željo!
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Occasionally
Kontakt:

pon avg 25, 2025 12:39 am

Ko vam je Halkić ?

:placeodsmijeha:

Trenutno korisnika/ca: ghamaz, South i 137 gostiju.

Prijava