Ma kakve su to glupe priče? Ko god iole poznaje zbivanja u Zrinjskom zna da bi svakako bilo neodložno ovo što su uradili. To je projekat koji traje 15-ak godina, u ovom formatu, kad je odlučeno da će Zrinjski biti primarni hrvatski sportski projekat u državi. Tad nekad je i Široki malo pušten niz vodu, ali eto tamo su ostale neke lokalne firme i bivši gradonačelnik (ovaj sad je nastavio) i drže ih tu gdje jesu, uz poneku pomoć npr. Elektroprivrede HZHB. Na sve to, Zrinjski je prezaštićen u Savezu, što je bio preduvjet za sve ovo. Da skratim, da nisu osvojili tad titulu, osvojili bi kroz godinu, dvije i slično bi bilo.igla je napisao/la: ↑čet avg 21, 2025 5:54 pmDa nije bilo Bandića niti bi Zrinjski bio što je danas, niti mi. Njih diglo, mi se raspali.Veteran 1921 je napisao/la: ↑čet avg 21, 2025 5:34 pmIma nekih stvari sa kojim se slazem a s nekim i ne, recimo da su ti pomogli za licencu,a bi li trebala pomoc da ti nisu uzeli titulu (Bandic) ili recimo da nisu prekinuli sezonu zbog korone,gdje bi mozda osvojili titulu.S te dvije titule jel mislis da bi Želji trebala pomoc za licencu?
Što se tiče nas, vrijeme pokazuje da mi nismo bili spremni za taj iskorak. Samo luzerski klubovi se tako raspadaju, a mi odavno imamo luzerski mentalitet. Zato i jesmo postali drugorazredni klub u BiH.
Ovaj klub će krenuti naprijed kad se privatiziramo, ne moramo de jure, ali da budemo de facto privatni klub. Hajduk nam treba biti primjer da ovo što sad pokušavamo ne funkcionira ni u mnogo uređenijoj državi, s mnogo jačom ekonomijom, u mnogo jačoj i poštenijoj nogometnoj ligi i s puuuno većom bazom navijača.
Zato - privatizacija. Početi s Mirvićem, ako ne bude funkcioniralo, bit će neko drugi. Kao i svaki drugi klub na svijetu kako funkcionira. Pa da sve bude na svom mjestu - navijači na tribinama, struka na klupi, privrednici na sponzorskim plakatima, a vlasnici i njihovi ljudi u Upravi i administraciji.