ako pobjedimo svinjskog nadam se da se ces promjeniti misljenjeZ_1921 je napisao/la: ↑uto avg 19, 2025 10:42 amE sta pises, ovo je za bana. Cuj potpisali bi 8 bodova protiv 4 ekipe od kojih ce 2 10000% ispasti iz lige ove sezone. Mi smo morali sve dobiti osim veleza ovog eventualno, a cinjenica je da imamo dva teska kiksa na Grbavici i dvije vise sretne nego spretne pobjede na strani.mula je napisao/la: ↑pon avg 18, 2025 7:40 pmTrenutno smo prvi na tabeli.
Imamo 8 bodova
Nismo izgubili niti jednu od 4 utakmice
Da smo pobjedili 2 utakmice na Grbavici, a izgubili od Veleza i kojim slučajem odigrali neriješeno sa Posušjem imali bi 7 bodova i ne bi ovakav pritisak bio da se Adzem smjeni.
Mislim da bi većina navijača potpisalo 8 bodova iz prve 4 utakmice prije početka
Nije sve tako crno
Nemamo neku igru, ali realno i ne možemo očekivati. Moramo pustiti da se poslože neke stvari i da vrijeme učini svoje. Dosta je došlo novih igraca
Igru nemamo, prelazni rok ocajan, stanje u svlacionici katastrofa, trener se ruga navijacima itd itd.
Kako se zakotrljala prica sa investitorom a malo vise se aktuelizirala pocetkom sezone,od strane investitora smo vise zamoljeni da ne bude novih zaposljavanja u klubu,da ne bude naglih podizanja plata, da ne bude bespotrebnih dovodjenja igraca odnosno kamaranja igraca.CrazySouth1987 je napisao/la: ↑sri avg 20, 2025 7:58 amA šta ne treba nam vezni jel? S 2 ćemo proguliti 40 tekmi jel?Dzezvar je napisao/la: ↑sri avg 20, 2025 5:45 amKakvi seljacki talovi sa menadjerima ..
Kamaraju se igraci a fino im je receno da se to bez prijeke potrebe ne radi.
S obzirom da cekamo zbanicni ponudu investitora,moze se vrlo lahko deaiti da ga ova yebena sitinica oko ovog kamiona igraca razbije....
Naculi menadjeri da bi moglo biti para pa trpaju igrace kako znaju i umiju a mi imamo budale u klubu koji to prihvataju.
Pa nek napise ciko onda da je Badzak sta je problem? Sto stalno u siframa svi nestoDzezvar je napisao/la: ↑uto avg 19, 2025 7:01 pmPa onaj ko je i dogovarao taj transfer...ponosannavas je napisao/la: ↑uto avg 19, 2025 6:29 pmKo su narucioci? Za koga pretpostavljas?cikoradovic je napisao/la: ↑uto avg 19, 2025 2:39 pm
Počeli su sa člancima. Inače je baš bitno da čujemo godinu dana poslije da je Željo nudio Ljajiću platu od 250k modernih i stan u Bosmalu. Šteta je samo što su pročitani.
Ocekujem sada jedan intervju sa doticnim gdje ce osuti drvlje i kamenje po sadasnjoj garnituri a mogao bi i spomenuti kako mirvic nije dobro rijesenje za Zelju....
Jbg ako nisi do sada skontao nema vala potrebe ni sada da ti pise.ponosannavas je napisao/la: ↑sri avg 20, 2025 9:21 amPa nek napise ciko onda da je Badzak sta je problem? Sto stalno u siframa svi nesto
To je prosjek tri igraca po mwnadzeru. I ti mislis da recimo u drugom klubovima od 25 igraca koje imaju bide 25 menadzera da karikiram malo. Pa ne moze ni tako. U danasnje vrijeme jako je nezgodno saradjivati sa svakim. Balans neki moras imati. Ne mozes ni nagomilati po deset igraca nekog menadzera jer ti moze naoraviti belaj a ne mozes ih ni imati 20. Obicno se radi sa ljudima kojima vjerujes. Jbg. Tako je u svim klubovima. To nuzno ne znaci da je tal. Ljudi namicu novac u klub. Imaju pravo i da rade sa onima kojima vjeruju. Naxalost imas svega. Menadzera koji ne vole Zelju itd itd. Koji bi ti svjesno naprcili probleme. Malo se mora vidjeti i druga strana. Ja sam zadovoljan kvalitetom igraca koji je doveden za ovaj budzet. Po meni jedna ili dvije fule. Treba samo to nalo uklopit i iscistiti ko ne zeli a ocito opet se pokazuje da Krpa ako nije po njegovom ima problem. Nije prvi put. A ima ih jos slicnih. Ne kazem ni da nema tala. Ali hocu da kazem da mi sve zakljucujemo onako. Ovo sto si ti naveo nisu nikakvu dokazi.Dzezvar je napisao/la: ↑sri avg 20, 2025 9:07 amKako se zakotrljala prica sa investitorom a malo vise se aktuelizirala pocetkom sezone,od strane investitora smo vise zamoljeni da ne bude novih zaposljavanja u klubu,da ne bude naglih podizanja plata, da ne bude bespotrebnih dovodjenja igraca odnosno kamaranja igraca.CrazySouth1987 je napisao/la: ↑sri avg 20, 2025 7:58 amA šta ne treba nam vezni jel? S 2 ćemo proguliti 40 tekmi jel?Dzezvar je napisao/la: ↑sri avg 20, 2025 5:45 amKakvi seljacki talovi sa menadjerima ..
Kamaraju se igraci a fino im je receno da se to bez prijeke potrebe ne radi.
S obzirom da cekamo zbanicni ponudu investitora,moze se vrlo lahko deaiti da ga ova yebena sitinica oko ovog kamiona igraca razbije....
Naculi menadjeri da bi moglo biti para pa trpaju igrace kako znaju i umiju a mi imamo budale u klubu koji to prihvataju.
Razlog ove molbe po meni sasvim realan.
Mi u saradnji sa menadjerima radimo suprotno od toga.Dovlacimo kamion igraca totalno bespotrebnih,i uz to za neke od njih nisi u stanju da zavrsis papirologiju.
Klasicno balkansko mesetarenje ,kao dolazi covjek sa parama i on ce placati sve to.Zna se da se menadjeri ugradjuju u platu igraca i da im je to izvor prihoda.
Sve ovo nebi bilo izvodivo da nije ljudi u klubu koji su sve to aminovali,i to prvi onaj koji se hvali da on odlucuje koga ce dovesti.
Sto se veznjaka tice ,ne treba nam jer ga imas u svojim redovima ali gore navedni lik silji qrac na njemu.
A ovdje cu postaviti info koja je dosla do mene u koju nisam ni nesto vjerovao ali svaki dan sam sve blize da pivjerujem.
"Kako je ovo meni sve sumnjivo oko ovih menadzera i ovog dovodjenja.
Elvis Bilalagic - Rakic i Memisevic dosli ovog ljeta, od ranije u klubu od njega Sosic i Dzafo.
Ibro Hadziabdic - Erick i Roncevic dosli ovog ljeta.
Avdo Cosic - Cosic (sin) dosao ovog ljeta, od ranije ima Babaluka i jucer je okacio Pepica na story, prekrio mu facu i napisao valjda da je uskoro u Zelji.
Amil Sukalo - Seedorf, Osmanovic, Troupee, Konings.
Prica se da je u ovoj semi sa Holandjanima osim Sukala prisutan i gore spomenuti Cosic. Nisu im direktno menadzeri ali su bili posrednici i oni su ti koji su ih preproucili klubu. Cak i onaj Samir Holandjanin/Marokanac je preko njih bio ponudjen. To je onaj sto je Adzem govorio da je tu, veznjak. Navodno su zajedno radili Sukalo i Avdo. Ako dodje i ovaj Pepic to ce biti 13 igraca u klubu od cetiri osobe. Jos na sve ovo dodaj Obradova koji je na cudan nacin dosao u Zelju."
Ne zwlim da kontam na koga misli. Ne znam ja na koga on misli. Mi svi imamo u glavi one za koje mi znamo. Neko ce pomisliti na Misimovica, beko na Amara itd itd. Karikiram.Dzezvar je napisao/la: ↑sri avg 20, 2025 9:25 amJbg ako nisi do sada skontao nema vala potrebe ni sada da ti pise.ponosannavas je napisao/la: ↑sri avg 20, 2025 9:21 amPa nek napise ciko onda da je Badzak sta je problem? Sto stalno u siframa svi nesto
Vidi ja nisam nigdje naveo da su dokazi,nego da polako pocinjem vjerovati da se nesto muti....ponosannavas je napisao/la: ↑sri avg 20, 2025 9:30 amTo je prosjek tri igraca po mwnadzeru. I ti mislis da recimo u drugom klubovima od 25 igraca koje imaju bide 25 menadzera da karikiram malo. Pa ne moze ni tako. U danasnje vrijeme jako je nezgodno saradjivati sa svakim. Balans neki moras imati. Ne mozes ni nagomilati po deset igraca nekog menadzera jer ti moze naoraviti belaj a ne mozes ih ni imati 20. Obicno se radi sa ljudima kojima vjerujes. Jbg. Tako je u svim klubovima. To nuzno ne znaci da je tal. Ljudi namicu novac u klub. Imaju pravo i da rade sa onima kojima vjeruju. Naxalost imas svega. Menadzera koji ne vole Zelju itd itd. Koji bi ti svjesno naprcili probleme. Malo se mora vidjeti i druga strana. Ja sam zadovoljan kvalitetom igraca koji je doveden za ovaj budzet. Po meni jedna ili dvije fule. Treba samo to nalo uklopit i iscistiti ko ne zeli a ocito opet se pokazuje da Krpa ako nije po njegovom ima problem. Nije prvi put. A ima ih jos slicnih. Ne kazem ni da nema tala. Ali hocu da kazem da mi sve zakljucujemo onako. Ovo sto si ti naveo nisu nikakvu dokazi.Dzezvar je napisao/la: ↑sri avg 20, 2025 9:07 amKako se zakotrljala prica sa investitorom a malo vise se aktuelizirala pocetkom sezone,od strane investitora smo vise zamoljeni da ne bude novih zaposljavanja u klubu,da ne bude naglih podizanja plata, da ne bude bespotrebnih dovodjenja igraca odnosno kamaranja igraca.CrazySouth1987 je napisao/la: ↑sri avg 20, 2025 7:58 am
A šta ne treba nam vezni jel? S 2 ćemo proguliti 40 tekmi jel?
Mi u saradnji sa menadjerima radimo suprotno od toga.Dovlacimo kamion igraca totalno bespotrebnih,i uz to za neke od njih nisi u stanju da zavrsis papirologiju.
Klasicno balkansko mesetarenje ,kao dolazi covjek sa parama i on ce placati sve to.Zna se da se menadjeri ugradjuju u platu igraca i da im je to izvor prihoda.
Sve ovo nebi bilo izvodivo da nije ljudi u klubu koji su sve to aminovali,i to prvi onaj koji se hvali da on odlucuje koga ce dovesti.
Sto se veznjaka tice ,ne treba nam jer ga imas u svojim redovima ali gore navedni lik silji qrac na njemu.
A ovdje cu postaviti info koja je dosla do mene u koju nisam ni nesto vjerovao ali svaki dan sam sve blize da pivjerujem.
Elvis Bilalagic - Rakic i Memisevic dosli ovog ljeta, od ranije u klubu od njega Sosic i Dzafo.
Avdo Cosic - Cosic (sin) dosao ovog ljeta, od ranije ima Babaluka i jucer je okacio Pepica na story, prekrio mu facu i napisao valjda da je uskoro u Zelji.
Prica se da je u ovoj semi sa Holandjanima osim Sukala prisutan i gore spomenuti Cosic. Nisu im direktno menadzeri ali su bili posrednici i oni su ti koji su ih preproucili klubu. Cak i onaj Samir Holandjanin/Marokanac je preko njih bio ponudjen. To je onaj sto je Adzem govorio da je tu, veznjak. Navodno su zajedno radili Sukalo i Avdo. Ako dodje i ovaj Pepic to ce biti 13 igraca u klubu od cetiri osobe. Jos na sve ovo dodaj Obradova koji je na cudan nacin dosao u Zelju."
Sto ga prije izglasaju i sto prije udje, manje ce se mutiti.. blizi se i taj famozni septembar, pa nek izvole.Dzezvar je napisao/la: ↑sri avg 20, 2025 10:03 amVidi ja nisam nigdje naveo da su dokazi,nego da polako pocinjem vjerovati da se nesto muti....ponosannavas je napisao/la: ↑sri avg 20, 2025 9:30 amTo je prosjek tri igraca po mwnadzeru. I ti mislis da recimo u drugom klubovima od 25 igraca koje imaju bide 25 menadzera da karikiram malo. Pa ne moze ni tako. U danasnje vrijeme jako je nezgodno saradjivati sa svakim. Balans neki moras imati. Ne mozes ni nagomilati po deset igraca nekog menadzera jer ti moze naoraviti belaj a ne mozes ih ni imati 20. Obicno se radi sa ljudima kojima vjerujes. Jbg. Tako je u svim klubovima. To nuzno ne znaci da je tal. Ljudi namicu novac u klub. Imaju pravo i da rade sa onima kojima vjeruju. Naxalost imas svega. Menadzera koji ne vole Zelju itd itd. Koji bi ti svjesno naprcili probleme. Malo se mora vidjeti i druga strana. Ja sam zadovoljan kvalitetom igraca koji je doveden za ovaj budzet. Po meni jedna ili dvije fule. Treba samo to nalo uklopit i iscistiti ko ne zeli a ocito opet se pokazuje da Krpa ako nije po njegovom ima problem. Nije prvi put. A ima ih jos slicnih. Ne kazem ni da nema tala. Ali hocu da kazem da mi sve zakljucujemo onako. Ovo sto si ti naveo nisu nikakvu dokazi.Dzezvar je napisao/la: ↑sri avg 20, 2025 9:07 am
Kako se zakotrljala prica sa investitorom a malo vise se aktuelizirala pocetkom sezone,od strane investitora smo vise zamoljeni da ne bude novih zaposljavanja u klubu,da ne bude naglih podizanja plata, da ne bude bespotrebnih dovodjenja igraca odnosno kamaranja igraca.
Onaj ko je pustio ovo govno od Bilalagica da opet dovlaci igrace, treba ga nogom nabiti iz kluba. I da se muti logicno da se muti. Cim je ovaj debil imenovan i cim su se ovi “skupstinari” s foruma aktivirali da brane znas koliko je sati.Dzezvar je napisao/la: ↑sri avg 20, 2025 10:03 amVidi ja nisam nigdje naveo da su dokazi,nego da polako pocinjem vjerovati da se nesto muti....ponosannavas je napisao/la: ↑sri avg 20, 2025 9:30 amTo je prosjek tri igraca po mwnadzeru. I ti mislis da recimo u drugom klubovima od 25 igraca koje imaju bide 25 menadzera da karikiram malo. Pa ne moze ni tako. U danasnje vrijeme jako je nezgodno saradjivati sa svakim. Balans neki moras imati. Ne mozes ni nagomilati po deset igraca nekog menadzera jer ti moze naoraviti belaj a ne mozes ih ni imati 20. Obicno se radi sa ljudima kojima vjerujes. Jbg. Tako je u svim klubovima. To nuzno ne znaci da je tal. Ljudi namicu novac u klub. Imaju pravo i da rade sa onima kojima vjeruju. Naxalost imas svega. Menadzera koji ne vole Zelju itd itd. Koji bi ti svjesno naprcili probleme. Malo se mora vidjeti i druga strana. Ja sam zadovoljan kvalitetom igraca koji je doveden za ovaj budzet. Po meni jedna ili dvije fule. Treba samo to nalo uklopit i iscistiti ko ne zeli a ocito opet se pokazuje da Krpa ako nije po njegovom ima problem. Nije prvi put. A ima ih jos slicnih. Ne kazem ni da nema tala. Ali hocu da kazem da mi sve zakljucujemo onako. Ovo sto si ti naveo nisu nikakvu dokazi.Dzezvar je napisao/la: ↑sri avg 20, 2025 9:07 am
Kako se zakotrljala prica sa investitorom a malo vise se aktuelizirala pocetkom sezone,od strane investitora smo vise zamoljeni da ne bude novih zaposljavanja u klubu,da ne bude naglih podizanja plata, da ne bude bespotrebnih dovodjenja igraca odnosno kamaranja igraca.