Zato sto uvijek ima likova kao ti koji su iz nekoga svog razloga u startu protiv svega pa i protiv samog sebe...ubaceni element je napisao/la: ↑pon avg 18, 2025 12:01 pmKako mogu biti za ili protiv ako jos nista nije prezentovano skupstinarima?
Zato sto uvijek ima likova kao ti koji su iz nekoga svog razloga u startu protiv svega pa i protiv samog sebe...ubaceni element je napisao/la: ↑pon avg 18, 2025 12:01 pmKako mogu biti za ili protiv ako jos nista nije prezentovano skupstinarima?
Joj nemam snage sse naduravati sa tobom majke mi.Miisli sta hoces.ubaceni element je napisao/la: ↑pon avg 18, 2025 12:47 pmPa eto ima i tih nekih koji su defitivno za, iako ne znaju sta je to za sta su jer im nije prezentovano od organa kluba. Koja je razlika?
Nit se naduravam nit govorim sta mislim. Clanovi skupstine nisu dobili zvanicno nista i to je to.Dzezvar je napisao/la: ↑pon avg 18, 2025 1:02 pmJoj nemam snage sse naduravati sa tobom majke mi.Miisli sta hoces.ubaceni element je napisao/la: ↑pon avg 18, 2025 12:47 pmPa eto ima i tih nekih koji su defitivno za, iako ne znaju sta je to za sta su jer im nije prezentovano od organa kluba. Koja je razlika?
A čekubaceni element je napisao/la: ↑pon avg 18, 2025 12:47 pmPa eto ima i tih nekih koji su defitivno za, iako ne znaju sta je to za sta su jer im nije prezentovano od organa kluba. Koja je razlika?
Karamarko je kapitenski kalibar.
Ne postoji jer bi se to pretvorilo u vasar.....
Koliko znam, vecina članova skupštine je ZA strateskog partnera/investitora. Da li ce biti za Sanjina, naravno da zavisi od onoga sto se bude prezentiralo na skupštini. I to je jedino ispravno. Ja bi se pravo zabrinuo, ako bi skupstina rekla, evo dajemo klub nekom u ruke na nevidjeno. Koliko znam, a tako je i u medijima izraslo, za Diglisica je bila jednoglasna odluka da se ide u realizaciju partnerstva. Osim toga, koliko sam upoznat, nikad se na skupštini nije glasao protiv ijednog prijedloga vezanog za investitore.ubaceni element je napisao/la: ↑pon avg 18, 2025 1:28 pmNit se naduravam nit govorim sta mislim. Clanovi skupstine nisu dobili zvanicno nista i to je to.Dzezvar je napisao/la: ↑pon avg 18, 2025 1:02 pmJoj nemam snage sse naduravati sa tobom majke mi.Miisli sta hoces.ubaceni element je napisao/la: ↑pon avg 18, 2025 12:47 pmPa eto ima i tih nekih koji su defitivno za, iako ne znaju sta je to za sta su jer im nije prezentovano od organa kluba. Koja je razlika?
Malo...ma ne malo, nego se tu puno pretjeruje u vezi zvižduka. Oni su nus produkt onog na terenu. I uvijek dođu kad se iscrpe sve druge "mogućnosti". Inače smo po mom mišljenju i previše strpljivi i saburli.Riki1921 je napisao/la: ↑pon avg 18, 2025 2:29 pmPisalo je faktoru da Adzem ostaje, jel ima neko druge informacije ? Treba podrzat igrace protiv Zrinje bez zvizduka na poluvremenu pa sta got bude jer nam je Grbavica ocigledan teret postala sto je apsurd. Moramo stvoriti pritisak na protivnika a ne na nase igrace zvizdanjem i psovanjem i vjerujem da ih mozemo uzet konacno