Hočeš da kažeš ne znaju šta rade oni koje si ti nedavno nazvao "povampirena rulja"
Sto ne odgovori na pitanje loje sam.ti postavip?
Izvini brt sto te citiram. Znas da te postujem i cijenim.TheBlue je napisao/la:
Ukoliko uprava ne prihvati ostavku, onda mi vise njemu nemamo sta zviždati, već će gnjev navijača da se prebaci na UO, a mislim da to nije dobro u ovom momentu.
Znaci da si jako mlad....
E ODLIČAN rezime fakat !TheBlue je napisao/la: ↑sub avg 16, 2025 5:08 pmAdzem je dobar lik. Mislim da nije učinio Želji ništa loše, za razliku od mnogih tz legendi kluba. Cista obraza je. To mu niko ne može uzeti.
Adzem se vratio da se pokuša OSVETITI NEKOME za 2018. godinu, kada psihički nije mogao da iznese neke stvari. Mislim da se od prvog dana nabrijao i to ga je koštalo. Poslije prvog kola i one izjave "prosipanje pepelom" se vidjelo da on ne moze voditi Želju ove godine.
Hvala mu za sve do sada ali mislim da vrijeme da se rastanemo.
Ukoliko uprava ne prihvati ostavku, onda mi vise njemu nemamo sta zviždati, već će gnjev navijača da se prebaci na UO, a mislim da to nije dobro u ovom momentu.
Po nas klub je najbolje da on ode. Zanemarujući sve ostale stvari, svlačionicu, igru, itd.
Mene bi bilo sramota nešto reći za ove navijače koje ima klub kao Željo, a da im se vraća tako kako se vraća.Fanzi je napisao/la: ↑sub avg 16, 2025 5:24 pmIzvini brt sto te citiram. Znas da te postujem i cijenim.TheBlue je napisao/la:
Al udari ti u sustu sustinu mog bijesa.
Zar se mora gnjev iskazivat i na kom osim protivniku? Kad cemo pocet navijat za nase momke?
Ako pod "nase momke" mislis na igrače, jel to nisu imali podršku prethodnih godina? Svake sezone Grbavica najposjećeniji stadion, svako gostovanje pun gostujući sektor. Ako je ko imao strpljenja to su navijači Želje. Evo vidimo kako im se vraća za tu podršku. I kada pojedinci iz te mase psuju ili šta već krivi su svi navijači? Ne napada Adžema niko zato što je "naš", nego zato što igramo kao ekipa iz federacije bez ikakvog plana i ideje, + sve ove ispade koje je imao. Ponašate se kao da Adžem radi džaba i iz ljubavi prema Želji, pa eto ne smije se čovjek kritikovati.Fanzi je napisao/la: ↑sub avg 16, 2025 5:24 pmIzvini brt sto te citiram. Znas da te postujem i cijenim.TheBlue je napisao/la:
Al udari ti u sustu sustinu mog bijesa.
Zar se mora gnjev iskazivat i na kom osim protivniku? Kad cemo pocet navijat za nase momke?
Baš i jeste ovan.SamoIstina je napisao/la: ↑sub avg 16, 2025 3:22 pmSef struke stavlja citate o svom horoskopskom znaku…